شغل آینده
-
سلام دوست عزیز
به نظرم اول شما باید تکلیفتو با پزشکی مثل مهندسی مشخص کنی که شما میخوای پزشک عمومی شی یا قبلب یا مغز و اعصاب یا....
دوم اگر خیلی دو به شکی بشین تو ی کاغذ(شاید بیشتر از ی کاغذ شه) همه خوبی ها و بدی ها پزشکی و مهندسی مکانیک رو بنویس. و بهشون نمره بده
کامل هم سر این کار وقت بزار حتی اگه چند روز یا چند هفته طول کشید تا با خودت به شفافیت برسی اخرش که نمره دادی و کامل با خودت شفاف شدی انتخابتو و انجام بده و همیشه این کاغذ پیشت باشه که اگر ی وقتی خواستی منصرف شی این کاغذ یادت بندازه که کار درستو و انجام دادی.در ضمن به نظرم اونی را انتخاب کن که بیشتر دوستش داری
در مورد بحث در امد هم شما ی نگاه بندازی تو هر شغلی کسی هست که روز یک میلیارد یا بیشتر در نیاوره نمیره خونه یکی هم هست که 8 گر 9 اش هست یکی هست مثل واکسیما که با واکس زده روزی ی میلیون در میاره ی واکس زنی هم هست که روزی 10 هزار تومان کار میکنه
مهندسی داریم که بیکاره مهندسی هم داریم که مثل ایلان ماسک کلی پول در می اره
پزشکی داریم مثل دکتر سمیعی پزشکی هم داریم که اخر ماه لنگ کرایه مطبش هست
امیدوارم کمکت کرده باشم
راستی اگه قرار شد تغییر رشته بدی نگران نباش که وای من درس ها رو بلد نیستم چون آلا کمکت میکنه -
تجارت گر بوقلمون شوید .پول توشه
-
اگه واقعا میدونی که میتونی برای کنکور با رتبه در حد پزشکی عرق بریزید پس پزشکی رو انتخاب کنید
-
اگه واقعا میدونی که میتونی برای کنکور با رتبه در حد پزشکی عرق بریزید پس پزشکی رو انتخاب کنید
پوریا مهدی زاده مرسی واقعا
-
تجارت گر بوقلمون شوید .پول توشه
-
علیرضا عفتی 2 موفقو پیروز باشی
-
سلام به همه آلایی ها.
خسته نباشید.
دوستان من یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من به دوتا شغل علاقه دارم یعنی یا دوست دارم پزشک بشم یا مهندس مکانیک.
یه بار میگم دکتر میشم بعد میگم نه مهندس و....... همش سردرگم.
نمیتونم هدفامو مشخص کنم.
شما کمکم کنید چه جوری متوجه بشم که کدوم شغل رو بیشتر دوس دارم یا توش موفق تر میشم.
%(#ff18ff)[لطف میکنید کمکم کنید]
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءJoe Y میدونی دوستم من تازگی ها یه چیزی رو فهمیدم علاقه هیچ وقت پایدار نیست هدف هست که باعث انگیزه میشه (: اول ببین به چی علاقه داری بعد ببین هدفت چیه و با کدوم علاقت هم خونی داره موفق باشی
درضمن اگه عاقل باشی میفهمی برا جفتش باید کنکور بدی /: -
سلام به همه آلایی ها.
خسته نباشید.
دوستان من یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من به دوتا شغل علاقه دارم یعنی یا دوست دارم پزشک بشم یا مهندس مکانیک.
یه بار میگم دکتر میشم بعد میگم نه مهندس و....... همش سردرگم.
نمیتونم هدفامو مشخص کنم.
شما کمکم کنید چه جوری متوجه بشم که کدوم شغل رو بیشتر دوس دارم یا توش موفق تر میشم.
%(#ff18ff)[لطف میکنید کمکم کنید]
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاءJoe Y متاسفانه الان دانشگاه آزاد و پیام نور و حتی غیرانتفاعی ها دارند .مهندسی مکانیک پذیرش میکنن و این خیانت به کسایی هست که خیلی زحمت کشیدند تا مهندسی مکانیک قبول بشن
.اگر شما میخواهید بروید رشته مهندسی مکانیک قبلش تحقیق کنید اشباع نشده باشه تا بتونید یه کار خوب پیدا .کنید
یا اینکه یه پارتی یا آشنایی کسی داشته باشید که میتونه براتون کار .جور کنه
امیدوارم خدا کمکتون کنه تا بهترین تصمیم رو بگیرید و بهترین شغل رو که متناسب با شخصیت و علایق شماست بهتون بده -
Joe Y میدونی دوستم من تازگی ها یه چیزی رو فهمیدم علاقه هیچ وقت پایدار نیست هدف هست که باعث انگیزه میشه (: اول ببین به چی علاقه داری بعد ببین هدفت چیه و با کدوم علاقت هم خونی داره موفق باشی
درضمن اگه عاقل باشی میفهمی برا جفتش باید کنکور بدی /: