Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای

به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
@تجربیا@ریاضیا@آلا @تجربیا
61 دیدگاه‌ها 17 کاربران 943 بازدیدها 16 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zeinab SiriZ Zeinab Siri

آره خداروشکر،واقعا شرایط بدی بود،دوماه وقتمو گرفت و نتونستم کاری بکنم...شرایطم اینطوری بود:خستگی بی دلیل،علاقه ی شدید داشتن به خوابیدن و حرف نزدن با بقیه ،تنها بودن،و جالب اینجاست که هیچکاری نمیکردم اما به شدت خسته بودم از لحاظ روحی و دائم قضاوتای بقیه رو تو ذهنم مرور میکردم غافل از اینکه عمرم داره به سر میرسه و من هنوزم خودمو پیدا نکردم...دلیل این حالت شما رو نمیدونم اما دلیل بی حالی و اذیت شدنای خودم،فقط خودم بودم

_Biliifti__ آفلاین
    _Biliifti__ آفلاین
    _Biliifti_
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Zeinab Siri منم دقیقا حس شمارودارم و واقعا کلافه شدم نمیشه کاری کرد و هرچقدر میخوای درستش کنی اصلا درست نمیشه اینکه میبینی بیشتر افراد دارن به آینده و هدفاشون نزدیک تر میشن و تو هنوز جای سابقتی وهیچ رشدی نکردی آدمو کلافه میکنه تنها راه حلی که برام مونده بود همین بود که نظر خواهی کنم و دیدم که فقط من نیستم .من واقعا دست خودم نیست که اگر بود الان وضعیت این نبود نمیدونم شایدم شناخت چندان خوبی ندارمامیدوارم درست شه و برگرده روال قبل .
    ممنون از نظرتون!

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3

آره خداروشکر،واقعا شرایط بدی بود،دوماه وقتمو گرفت و نتونستم کاری بکنم...شرایطم اینطوری بود:خستگی بی دلیل،علاقه ی شدید داشتن به خوابیدن و حرف نزدن با بقیه ،تنها بودن،و جالب اینجاست که هیچکاری نمیکردم اما به شدت خسته بودم از لحاظ روحی و دائم قضاوتای بقیه رو تو ذهنم مرور میکردم غافل از اینکه عمرم داره به سر میرسه و من هنوزم خودمو پیدا نکردم...دلیل این حالت شما رو نمیدونم اما دلیل بی حالی و اذیت شدنای خودم،فقط خودم بودم

_Biliifti__ آفلاین
      _Biliifti__ آفلاین
      _Biliifti_

Zeinab Siri فقط یه چیزی
      امکانش هست لطف کنید بگید چجور درست شد؟؟

Zeinab SiriZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3

@narjes-hashemi متوجه شدم که این همه بی انگیزگیم از جایی شروع شد که هدفم واسم شفاف نشده بود،شایدم شما بگی که نه اینطور نیست و هدف من کاملا واضحه..بله درسته گاهی وقتا هم اهدافمون کاملا شفاف و واضح هستن اما انگار راهو اشتباهی اومدیم و به عبارتی آدم اون مسیر نیستیم

_Biliifti__ آفلاین
        _Biliifti__ آفلاین
        _Biliifti_

Zeinab Siri مشکل من همینه که هدفمو جدیداگم کردم
        ان شالله که بتونم کنار بیام و مثل شما داخل مسیرم موفق شم
        تشکر دوست عزیز

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • _Biliifti__ _Biliifti_

Zeinab Siri فقط یه چیزی
          امکانش هست لطف کنید بگید چجور درست شد؟؟

Zeinab SiriZ آفلاین
          Zeinab SiriZ آفلاین
          Zeinab Siri
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zeinab Siri انجام شده

@narjes-hashemi بله حتما
          خب واقعیت اینه که یه کنکوری(حداقل توی ایران که اینطوره) هیچوقت هیچکسیو دلسوزتر از خودش برای اهداف و آینده ی خودش پیدا نمیکنه،کسی پیدا نمیشه که پابه پای شما توی لحظات سخت براتون اشک بریزه و دلسوزی کنه حتی اگر خیلی خوشبینانه کسی وجود داشته باشه و خیلی باهاش صمیمی باشید اون فرد تا یه جایی میتونه شمارو همراهی کنه و از یه جایی به بعد فقط خودتی و خدای خودت...من فکر میکنم مشکل شما و دلیل حال بدتون بخاطر مبهم بودن آیندتونه،اینکه نمیدونید قراره چ اتفاقی بیفته یا اینکه اصلا شاید استرس خیلی زیادی دارید(پیش میاد که استرس خیلی زیاد بتونه مانع حرکت کردن بشه و جلوی مارو بگیره)...من همه ی اینارو بارها و بارها تجربه کردم و هربار هم فقط خودم بودم که تونستم خودمو نجات بدم...هربار که این شرایط برام پیش میومد فقط سعی میکردم ک با تمرکز زیادی روی این موضوع فکر کنم که چرا این اتفاق افتاد و چیشد؟!بعدش ریشه یابی میکردم،مشکلمو پیدا میکردم و سعی میکردم براش راه حل پیدا کنم همین
          و در آخر این رو بگم که برای تغییر کردن اولش یخورده سختی میکشید اما بعدش همه چیز روال میشه(چون حالِ خوبه که باعث میشه همه چیز و راحت بگیریم و ب راحتی مشکلاتو حل کنیم)
          ببخشید طولانی شد🌼

بروید سراغ کارهای نشدنی، تا بشود

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • _Biliifti__ _Biliifti_

خییییلی ممنونم بچه ها من نظراتتونو خوندم فایل هایی رو هم که ارسال کردید ویا پیشنهاد دادین رو دیدم واقعا کاربردی بودن.همین که فهمیدم هستن افرادی که درک میکنن و فقط من نیستم خودش خیلی کمک کرد .
            لطف کردید وقت گذاشتید!
            موفق باشین...

kosariK آفلاین
            kosariK آفلاین
            kosari

@narjes-hashemi انشالاه که به هدفت برسی😄

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • _Biliifti__ _Biliifti_

سلام دوستان وقتتون بخیر .امیدوارم حالتون بهتراز ما باشه
              خو حاشیه نمیرم ؛میرم سراغ اصل موضوع اینم بگم که راستش اصلا حال ندارم ادبی صحبت کنم شما خودتون لطف کنید مارودرک کنید و به ادبی برش گردونید
              1.افت تمرکز پیدا کردم
              ۲.درس نمیخونم ولی خسته ام
              ۳.برا بقیه مشاوره ها خوبی میدم به خودم که میرسم کلااااااجا میزنم دلم میخواد سرمو بکوبم به همین دیوار روبه روم
              ۴.یه چی هست نمیدونم چیه ولی تو مغزم و روحمو جسمم میگه حسش نیست
              ۵.کل هدفو رویاهایی که داشتم کلا یادم رفته اون آرزوهایی که عاشقشون بودمو هرروز برا رسیدن بهشون از هرچیزی میگذشتم اصلا نیستشون
              ۶.اصلا حال ندارم حتی درس عمومی بخونم یا حتی تایپ کنم
              ۷.روزی کلی تست میزدم الان که کتابارو میبینم خیلی معذرت میخوام ببخشید ولی بهشون فوش میدم
              کلا نمیدونم چمه مطالعات انجام شده نشون میده که احتمالا افسرده شدیم😂اگر یه نفر هست که درک کرد و فهمید که چی گفتم یه لطفی کنه راهنمایی کنه واقعا خسته شدم... از کشتار ها ی مملکت خودتون کم میشه از ما گفتن بود😁😂
              موفق باشین...

_Biliifti__ آفلاین
              _Biliifti__ آفلاین
              _Biliifti_

@narjes-hashemi در به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/ گفته است:

خو حاشیه نمیرم ؛میرم سراغ اصل موضوع اینم بگم که راستش اصلا حال ندارم ادبی صحبت کنم شما خودتون لطف کنید مارودرک کنید و به ادبی برش گردونید
              1.افت تمرکز پیدا کردم
              ۳.برا بقیه مشاوره ها خوبی میدم به خودم که میرسم کلااااااجا میزنم دلم میخواد سرمو بکوبم به همین دیوار روبه روم
              ۵.کل هدفو رویاهایی که داشتم کلا یادم رفته اون آرزوهایی که عاشقشون بودمو هرروز برا رسیدن بهشون از هرچیزی میگذشتم اصلا نیستشون
              ۷.روزی کلی تست میزدم الان که کتابارو میبینم خیلی معذرت میخوام ببخشید ولی بهشون فوش میدم
              کلا نمیدونم چمه مطالعات انجام شده نشون میده که احتمالا افسرده شدیم😂اگر یه نفر هست که درک کرد و فهمید که چی گفتم یه لطفی کنه راهنمایی کنه واقعا خسته شدم... از کشتار ها ی مملکت خودتون کم میشه از ما گفتن بود😁😂
              موفق باشین...

همیار تجربیا ریاضیا انسانیا دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم گرامریست-های-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Rezvan.E.AR آفلاین
                Rezvan.E.AR آفلاین
                Rezvan.E.A
                تجربی دانش آموزان آلاء
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Rezvan.E.A انجام شده

سلام
                اگه امکانش رو دارید یه کاغذ به اندازه‌ی A4 بردارید و بزرگ وسطش یه جمله، یه کلمه، یه چیز خیلی بلد توی زندگیتون، بزرگترین آرزوتون یا هرچیزی که می‌دونید رو به صورت گنگترین حالت ممکن یعنی هر کس دید حتی خانوادتون مجبور بشه بگه منظورت چیه حتی اگرم به زبون نیاره تو دلش این رو بپرسه بنویسید. این رو جلوی خودتون به دیوار یا روی کتابی که دوستش دارید یا هرجایی که تعلقش به شما زیاده بزنید.
                هر شب خودتون رو موظف کنید که یه جمله و یا یه نعمت و حتی شده یه سلام کنارش بنویسید و به اون کاغذ اضافه کنید و با یه تاریخ و امضا کارتون رو تموم کنید و هروز صبح قبل از شروع کارتون این برگه رو مرور کنید مرور یعنی هر روز کامل بخووندیش. این خیلی بهتون کمک می‌کنه و روی خیلیا امتحان شدس.
                مثلا خود من یه کاغذ زدم به دیوار و روش نوشتم به عشق تو... منظورم همون هدفمه و هر شب یه جمله‌ی انگیزشی یا حتی یه عهد جدید و شاید یه نعمت خدادادیو یا تعداد تست زیادی که زدم و یا یه اتفاقی که می‌دونم خوشحالم کرده و انگیزه بهم میده و .. رو به اون اضافه می‌کنم و با یه امضا و تاریخ حال دلم رو خوب نگه می‌دارم.

امیدوارم کمکتون کنه و موفق بشید

_Biliifti__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Rezvan.E.AR Rezvan.E.A

سلام
                  اگه امکانش رو دارید یه کاغذ به اندازه‌ی A4 بردارید و بزرگ وسطش یه جمله، یه کلمه، یه چیز خیلی بلد توی زندگیتون، بزرگترین آرزوتون یا هرچیزی که می‌دونید رو به صورت گنگترین حالت ممکن یعنی هر کس دید حتی خانوادتون مجبور بشه بگه منظورت چیه حتی اگرم به زبون نیاره تو دلش این رو بپرسه بنویسید. این رو جلوی خودتون به دیوار یا روی کتابی که دوستش دارید یا هرجایی که تعلقش به شما زیاده بزنید.
                  هر شب خودتون رو موظف کنید که یه جمله و یا یه نعمت و حتی شده یه سلام کنارش بنویسید و به اون کاغذ اضافه کنید و با یه تاریخ و امضا کارتون رو تموم کنید و هروز صبح قبل از شروع کارتون این برگه رو مرور کنید مرور یعنی هر روز کامل بخووندیش. این خیلی بهتون کمک می‌کنه و روی خیلیا امتحان شدس.
                  مثلا خود من یه کاغذ زدم به دیوار و روش نوشتم به عشق تو... منظورم همون هدفمه و هر شب یه جمله‌ی انگیزشی یا حتی یه عهد جدید و شاید یه نعمت خدادادیو یا تعداد تست زیادی که زدم و یا یه اتفاقی که می‌دونم خوشحالم کرده و انگیزه بهم میده و .. رو به اون اضافه می‌کنم و با یه امضا و تاریخ حال دلم رو خوب نگه می‌دارم.

امیدوارم کمکتون کنه و موفق بشید

_Biliifti__ آفلاین
                  _Biliifti__ آفلاین
                  _Biliifti_

@rezvan-e-a سلام دوست عزیز ممنونم به خاطر اینکه وقت گذاشتید و واقعا حرفاتون تاثیر گذاشت .من حتما این کاری که گفتید رو میکنم
                  دمتون گررم!

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • _Biliifti__ _Biliifti_

@rezvan-e-a سلام دوست عزیز ممنونم به خاطر اینکه وقت گذاشتید و واقعا حرفاتون تاثیر گذاشت .من حتما این کاری که گفتید رو میکنم
                    دمتون گررم!

kosariK آفلاین
                    kosariK آفلاین
                    kosari

@narjes-hashemi امسال کنکور میدی؟؟

0
                    • kosariK kosari

@narjes-hashemi امسال کنکور میدی؟؟

_Biliifti__ آفلاین
                      _Biliifti__ آفلاین
                      _Biliifti_

@kosar-mottaghi نه من کنکوری نیستم

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • _Biliifti__ _Biliifti_

@kosar-mottaghi نه من کنکوری نیستم

kosariK آفلاین
                        kosariK آفلاین
                        kosari

@narjes-hashemi پس موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • _Biliifti__ _Biliifti_

1.افت تمرکز پیدا کردم
                          موفق باشین...

z GheibiZ آفلاین
                          z GheibiZ آفلاین
                          z Gheibi

@narjes-hashemi سلام
                          حالتون عادیه
                          فشار روانی روی بچه ها ی کنکوری هست فشار درسی هم هست خوب خسته می شین ،همه این حالت ها رو تجربه کردن
                          این که بپذیرید این حالت خیلی معمولیه و فاجعه ای رخ نداده نصف مشکل حل شده
                          راه کار عملی :
                          ۱_کاهش وب گردی و چت و فضای مجازی و ارتباط با دوست های ناامید و منفی نگر
                          ۲_روزانه نرمش کنید مخصوصا اول صبح
                          ۳_یک دفتر بردارید و حالات تونو بنویسید خیلی سبک می‌شید چند روز بعد که بخونیدش می‌بینید اونقدر حالات تون وحشتناک نبوده و کلی بهش می خندید
                          ۴_ الان یک مقدار مشخص به خودتون استراحت بدید و دوباره شروع کنید
                          ۵ نوشتن برنامه جامع برای چند ماه آینده ( که بدونید دارید درچه مسیری حرکت میکنید نه اینکه برنامه سنگین بنویسید بدتر اضطراب بگیرید)

بای ذنب قتلت🖤
                          به کدامین گناه کشته شد؟؟
                          #آرمان_علی_وردی

0
                          • Amir Abbas 0A آفلاین
                            Amir Abbas 0A آفلاین
                            Amir Abbas 0

سلام واسه منم پیش اومده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Amir Abbas 0A آفلاین
                              Amir Abbas 0A آفلاین
                              Amir Abbas 0

بنظرم نفستو ادب کن بهش نشون بده که کی فرمانروای قلمروی وجودته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Amir Abbas 0A آفلاین
                                Amir Abbas 0A آفلاین
                                Amir Abbas 0

بعد از اینکه سر جاش نشوندیش. ی باز نگری بزن توی اهدافت ببین از ته دل رازیت میکنن یا فقط دلیلن. اگه رازیت میکرد اوتوماتیک با قدرت ادامه میدی ولی اگه رازیت نمیکرد. بگرد و هدف اصلیتو پیدا کن همون هدفی که براش پا به این دنیا گذاشتی

2
                                • Amir Abbas 0A آفلاین
                                  Amir Abbas 0A آفلاین
                                  Amir Abbas 0

چقدر حرف زدم ببخشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • z GheibiZ z Gheibi

@narjes-hashemi سلام
                                    حالتون عادیه
                                    فشار روانی روی بچه ها ی کنکوری هست فشار درسی هم هست خوب خسته می شین ،همه این حالت ها رو تجربه کردن
                                    این که بپذیرید این حالت خیلی معمولیه و فاجعه ای رخ نداده نصف مشکل حل شده
                                    راه کار عملی :
                                    ۱_کاهش وب گردی و چت و فضای مجازی و ارتباط با دوست های ناامید و منفی نگر
                                    ۲_روزانه نرمش کنید مخصوصا اول صبح
                                    ۳_یک دفتر بردارید و حالات تونو بنویسید خیلی سبک می‌شید چند روز بعد که بخونیدش می‌بینید اونقدر حالات تون وحشتناک نبوده و کلی بهش می خندید
                                    ۴_ الان یک مقدار مشخص به خودتون استراحت بدید و دوباره شروع کنید
                                    ۵ نوشتن برنامه جامع برای چند ماه آینده ( که بدونید دارید درچه مسیری حرکت میکنید نه اینکه برنامه سنگین بنویسید بدتر اضطراب بگیرید)

_Biliifti__ آفلاین
                                    _Biliifti__ آفلاین
                                    _Biliifti_

z Gheibi ممنون از لطفتون مطالب مفیدی بود حتما انجام میدم تشکر!

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • Amir Abbas 0A آفلاین
                                      Amir Abbas 0A آفلاین
                                      Amir Abbas 0

چه اسم خوبی برای این تایپیک گذاشتی افرین

0
                                      • Amir Abbas 0A Amir Abbas 0

چه اسم خوبی برای این تایپیک گذاشتی افرین

_Biliifti__ آفلاین
                                        _Biliifti__ آفلاین
                                        _Biliifti_

Amir Abbas 0 😅به هرحال فشار روانی که پیش بیاد خودش مسولیت همه چیزو به عهده میگیره
                                        ممنون از نظرتون

Amir Abbas 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • _Biliifti__ _Biliifti_

Amir Abbas 0 😅به هرحال فشار روانی که پیش بیاد خودش مسولیت همه چیزو به عهده میگیره
                                          ممنون از نظرتون

Amir Abbas 0A آفلاین
                                          Amir Abbas 0A آفلاین
                                          Amir Abbas 0

@narjes-hashemi درک شدن خیلی مهمهکمن از این مدل ادمای دور بر من

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه