به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/
-
سلام
اگه امکانش رو دارید یه کاغذ به اندازهی A4 بردارید و بزرگ وسطش یه جمله، یه کلمه، یه چیز خیلی بلد توی زندگیتون، بزرگترین آرزوتون یا هرچیزی که میدونید رو به صورت گنگترین حالت ممکن یعنی هر کس دید حتی خانوادتون مجبور بشه بگه منظورت چیه حتی اگرم به زبون نیاره تو دلش این رو بپرسه بنویسید. این رو جلوی خودتون به دیوار یا روی کتابی که دوستش دارید یا هرجایی که تعلقش به شما زیاده بزنید.
هر شب خودتون رو موظف کنید که یه جمله و یا یه نعمت و حتی شده یه سلام کنارش بنویسید و به اون کاغذ اضافه کنید و با یه تاریخ و امضا کارتون رو تموم کنید و هروز صبح قبل از شروع کارتون این برگه رو مرور کنید مرور یعنی هر روز کامل بخووندیش. این خیلی بهتون کمک میکنه و روی خیلیا امتحان شدس.
مثلا خود من یه کاغذ زدم به دیوار و روش نوشتم به عشق تو... منظورم همون هدفمه و هر شب یه جملهی انگیزشی یا حتی یه عهد جدید و شاید یه نعمت خدادادیو یا تعداد تست زیادی که زدم و یا یه اتفاقی که میدونم خوشحالم کرده و انگیزه بهم میده و .. رو به اون اضافه میکنم و با یه امضا و تاریخ حال دلم رو خوب نگه میدارم.امیدوارم کمکتون کنه و موفق بشید
@rezvan-e-a سلام دوست عزیز ممنونم به خاطر اینکه وقت گذاشتید و واقعا حرفاتون تاثیر گذاشت .من حتما این کاری که گفتید رو میکنم
دمتون گررم! -
@rezvan-e-a سلام دوست عزیز ممنونم به خاطر اینکه وقت گذاشتید و واقعا حرفاتون تاثیر گذاشت .من حتما این کاری که گفتید رو میکنم
دمتون گررم! -
@kosar-mottaghi نه من کنکوری نیستم
-
@kosar-mottaghi نه من کنکوری نیستم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر .امیدوارم حالتون بهتراز ما باشه
خو حاشیه نمیرم ؛میرم سراغ اصل موضوع اینم بگم که راستش اصلا حال ندارم ادبی صحبت کنم شما خودتون لطف کنید مارودرک کنید و به ادبی برش گردونید
1.افت تمرکز پیدا کردم
۲.درس نمیخونم ولی خسته ام
۳.برا بقیه مشاوره ها خوبی میدم به خودم که میرسم کلااااااجا میزنم دلم میخواد سرمو بکوبم به همین دیوار روبه روم
۴.یه چی هست نمیدونم چیه ولی تو مغزم و روحمو جسمم میگه حسش نیست
۵.کل هدفو رویاهایی که داشتم کلا یادم رفته اون آرزوهایی که عاشقشون بودمو هرروز برا رسیدن بهشون از هرچیزی میگذشتم اصلا نیستشون
۶.اصلا حال ندارم حتی درس عمومی بخونم یا حتی تایپ کنم
۷.روزی کلی تست میزدم الان که کتابارو میبینم خیلی معذرت میخوام ببخشید ولی بهشون فوش میدم
کلا نمیدونم چمه مطالعات انجام شده نشون میده که احتمالا افسرده شدیماگر یه نفر هست که درک کرد و فهمید که چی گفتم یه لطفی کنه راهنمایی کنه واقعا خسته شدم... از کشتار ها ی مملکت خودتون کم میشه از ما گفتن بود
موفق باشین...@narjes-hashemi سلام
حالتون عادیه
فشار روانی روی بچه ها ی کنکوری هست فشار درسی هم هست خوب خسته می شین ،همه این حالت ها رو تجربه کردن
این که بپذیرید این حالت خیلی معمولیه و فاجعه ای رخ نداده نصف مشکل حل شده
راه کار عملی :
۱_کاهش وب گردی و چت و فضای مجازی و ارتباط با دوست های ناامید و منفی نگر
۲_روزانه نرمش کنید مخصوصا اول صبح
۳_یک دفتر بردارید و حالات تونو بنویسید خیلی سبک میشید چند روز بعد که بخونیدش میبینید اونقدر حالات تون وحشتناک نبوده و کلی بهش می خندید
۴_ الان یک مقدار مشخص به خودتون استراحت بدید و دوباره شروع کنید
۵ نوشتن برنامه جامع برای چند ماه آینده ( که بدونید دارید درچه مسیری حرکت میکنید نه اینکه برنامه سنگین بنویسید بدتر اضطراب بگیرید) -
سلام واسه منم پیش اومده
-
بنظرم نفستو ادب کن بهش نشون بده که کی فرمانروای قلمروی وجودته
-
بعد از اینکه سر جاش نشوندیش. ی باز نگری بزن توی اهدافت ببین از ته دل رازیت میکنن یا فقط دلیلن. اگه رازیت میکرد اوتوماتیک با قدرت ادامه میدی ولی اگه رازیت نمیکرد. بگرد و هدف اصلیتو پیدا کن همون هدفی که براش پا به این دنیا گذاشتی
-
چقدر حرف زدم ببخشید
-
@narjes-hashemi سلام
حالتون عادیه
فشار روانی روی بچه ها ی کنکوری هست فشار درسی هم هست خوب خسته می شین ،همه این حالت ها رو تجربه کردن
این که بپذیرید این حالت خیلی معمولیه و فاجعه ای رخ نداده نصف مشکل حل شده
راه کار عملی :
۱_کاهش وب گردی و چت و فضای مجازی و ارتباط با دوست های ناامید و منفی نگر
۲_روزانه نرمش کنید مخصوصا اول صبح
۳_یک دفتر بردارید و حالات تونو بنویسید خیلی سبک میشید چند روز بعد که بخونیدش میبینید اونقدر حالات تون وحشتناک نبوده و کلی بهش می خندید
۴_ الان یک مقدار مشخص به خودتون استراحت بدید و دوباره شروع کنید
۵ نوشتن برنامه جامع برای چند ماه آینده ( که بدونید دارید درچه مسیری حرکت میکنید نه اینکه برنامه سنگین بنویسید بدتر اضطراب بگیرید)z Gheibi ممنون از لطفتون مطالب مفیدی بود حتما انجام میدم تشکر!
-
چه اسم خوبی برای این تایپیک گذاشتی افرین
-
چه اسم خوبی برای این تایپیک گذاشتی افرین
Amir Abbas 0
به هرحال فشار روانی که پیش بیاد خودش مسولیت همه چیزو به عهده میگیره
ممنون از نظرتون -
Amir Abbas 0
به هرحال فشار روانی که پیش بیاد خودش مسولیت همه چیزو به عهده میگیره
ممنون از نظرتون@narjes-hashemi درک شدن خیلی مهمهکمن از این مدل ادمای دور بر من
-
بعد از اینکه سر جاش نشوندیش. ی باز نگری بزن توی اهدافت ببین از ته دل رازیت میکنن یا فقط دلیلن. اگه رازیت میکرد اوتوماتیک با قدرت ادامه میدی ولی اگه رازیت نمیکرد. بگرد و هدف اصلیتو پیدا کن همون هدفی که براش پا به این دنیا گذاشتی
Amir Abbas 0 من واقعا سعی کردم هدفامو بازنگری کنم ولی خب مشکل همینه که کلا تمام اون هدفایی که تا الان به خاطرشون زندگی میکردم گمشون کردم واقعا برام بی اهمیت شدن
ان شالله که با نظر دوستان به روال اولش برگرده -
Amir Abbas 0 من واقعا سعی کردم هدفامو بازنگری کنم ولی خب مشکل همینه که کلا تمام اون هدفایی که تا الان به خاطرشون زندگی میکردم گمشون کردم واقعا برام بی اهمیت شدن
ان شالله که با نظر دوستان به روال اولش برگرده@narjes-hashemi انتخاب هدف مهمه ولی ساده
-
ان شالله که با نظر دوستان به روال اولش برگرده@narjes-hashemi چی واقعا خوشحالت میکنه و تکرای نمیشه
-
ان شالله که با نظر دوستان به روال اولش برگرده@narjes-hashemi امیدوارم موفق باشی
-
@narjes-hashemi چی واقعا خوشحالت میکنه و تکرای نمیشه
Amir Abbas 0 خب از چه نظر فکرو خیال؟؟
من اوایل عاشق فکرکردن به رویاهام و اون مسیری که براش میجنگیدم بودم الان همین حس که از بین رفته آخرش برام مهم نیست و همیشه اینو با خودم میگم که یا باید برسم یا بمیرم ولی الان همون مردنو ترجیح میدم -
z Gheibi ممنون از لطفتون مطالب مفیدی بود حتما انجام میدم تشکر!
-
اون انسان احساسی ای که واسه درک کردن نیاز داری اگه بری توی آینه یه نگا بندازی پیداش میکنی. تمام این مواردی که نوشتی راه حل کردنش تو وجود خودته