امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دورهمی راه ابریشم تجربی
-
@نگین-محمدیان
و البته باید اضافه کنم که استادمون تستای منتا رو میفرسته و بعضی وقتا حلشون میکنم
به نظرم خوبن
اگر نمیخواین اکانت منتا بخرین فکر کنم بتونین توی کانالای مختلف پیدا کنید ؛) -
sallar savadkoohi ممنونم ازتون که جواب دادید موفق باشید
-
@نگین-محمدیان
لطف دارین:)
اگه بازم سوالی بود بفرمایید
تا جایی که بلد باشم جواب میدم -
-
M.an سلام . اگه منظم باشین بعله ولی با این وضعیت که تستارو نمیرسونین مجبوریم اون ما بین از یه جا دیگه تست بزنیم! تا فیلما برسه... شما روز اول گفتین راه ابریشم برای دانش اموز با هر پایه و ای هر ساعت مطالعه ای تکمیله در صورتی که یه دانش اگه بخواد حالا خیلی زیادم نه! روزی دو تا فیلم ببینه بازم تامین نیست!
-
melika jahedi من که تازه خریدمش روزی۴تا فقط شیمی میبینم میزنم رو دوبرابر سرعت ولی خب زیست دیر میزنه
-
melika jahedi ببخشید شما چند وقته با راه ابریشم هستین و اینکه عالی پیش میرین عایاـ؟.
-
Abolfazl 3 من روزی دو تا فیلم میبینم بله از اول با آلا بودم تدریس استاد ها هیچی کم و کسر نداره فقط همین دیر و زود کردنشون اذیته:/
-
melika jahedi بسیار عالی
-
sallar savadkoohi سلام برای تست زیست من که راه ابریشم دارم نیازهه کتاب تست بگیرم یا ن تست های راه ابریشم کافیه و نیاز ب کتاب تست نیست
-
Minoo Akbari قابل برگشت نیست متاسفانه
-
moohamad bahrami بنظرم کافیه
-
melika jahedi
سلام در تاپیک دیگری لینک فرستادم که مطالعه کنید.
گفته بودیم راه ابریشم برای هر دانش اموز با هر سطحی مناسبه نه که تکمیله
همه راه ابریشم ها به جز درس ریاضی تجربی امسال تازه ضبط میشن و درسنامه هاشون و ... تازه تدوین میشن
همه ی تیم مربوطه هم در تلاشن تا در سریع ترین حالت ممکن فیلم ها برسن -
Minoo Akbari
همه راه ابریشم ها چند جلسه داشتن که قبل از تهیه ببینید و بررسی کنید و علاوه بر اونها ۰تا ۱۰۰ های رایگان دارن که می تونستید قبل از تهیه کردن ببینید
متاسفانه امکان برگشت وجود نداره -
moohamad bahrami
سلام
اگه همه تستای راه ابریشم رو میزنی و باز وقت اضافه میاری
خیلی خوبه که بری یه کتاب دیگرم بزنی
البته بیشتر بستگی به درصدایی که توی ازمونای ازمایشی کسب میکنی هم داره
اگه به نظرت اوکی نیست برو سر منبع دوم
اگر نه میتونی اون تایم رو اختصاص بدی به دوره یا درسایی که ضعف داری -
M.an من احترام زیادی برای شما تیمتون قائلم ... فقط یه چیزی برای آقای مقاری مشکلی پیش اومده؟! از اول فرسنگ فقط ده تا فیلم ضبط کردن .... نگران شدم .... و دومین مورد اینکه اوایل راه ابریشم شما بهمون میگفتین چه خبره مثلا میگفتین این فیلما تا جمعه حالا یا با پیامک یا تو کانال تلگرام! دیدم که گاهی تو انجمن میزارین ولی خودتون میدونین که همه تو انجمن فعال نیستن! خیلیا اصلا نیستن! دیگه چرا اطلاع رسانیتون ضعیف شده! والا ما هر چی تیکت هم میزنیم سوال میپرسیم جواب میدن بزودی! اخه بزودی برای من دانش آموز واقعا جواب قانع کننده ایه؟!
خلاصه که بعله منم قبول دارم پروژه ی راه ابریشم سنگینه چون خودم گرافیکم میدونم تدوین و گرافیک وقت میخواد ... ولی بخدا اصلا منتشر نکنینا اصلا نکنین ولی اطلاع بدین که تا فلان تاریخ اصلا فیلم نداریم! اطلاع رسانی فقط! همین ... ممنونم
-
melika jahedi چون خودم تو کار گرافیکم
-
melika jahedi
سلامت باشید
امروز چند جلسه زیست آپلود شد مشکلی پیش نیومده
پیامک میزنیم اگه دریافت نمی کنید حتما تیکت بزنید بگین که پیامک براتون ارسال نمیشهمن نظرتون رو برای گروه مربوطه ارسال می کنم