دورهمی راه ابریشم تجربی
-
@m-an میشه لطفا کمکم کنید
من راه ابریشم فیزیک تجربیو تهیه کردم اما راصی نیستم چیکار باید بکنمMinoo Akbari قابل برگشت نیست متاسفانه
-
sallar savadkoohi سلام برای تست زیست من که راه ابریشم دارم نیازهه کتاب تست بگیرم یا ن تست های راه ابریشم کافیه و نیاز ب کتاب تست نیست
moohamad bahrami بنظرم کافیه
-
@m-an سلام . اگه منظم باشین بعله ولی با این وضعیت که تستارو نمیرسونین مجبوریم اون ما بین از یه جا دیگه تست بزنیم! تا فیلما برسه... شما روز اول گفتین راه ابریشم برای دانش اموز با هر پایه و ای هر ساعت مطالعه ای تکمیله در صورتی که یه دانش اگه بخواد حالا خیلی زیادم نه! روزی دو تا فیلم ببینه بازم تامین نیست!
melika jahedi
سلام در تاپیک دیگری لینک فرستادم که مطالعه کنید.
گفته بودیم راه ابریشم برای هر دانش اموز با هر سطحی مناسبه نه که تکمیله
همه راه ابریشم ها به جز درس ریاضی تجربی امسال تازه ضبط میشن و درسنامه هاشون و ... تازه تدوین میشن
همه ی تیم مربوطه هم در تلاشن تا در سریع ترین حالت ممکن فیلم ها برسن -
@m-an میشه لطفا کمکم کنید
من راه ابریشم فیزیک تجربیو تهیه کردم اما راصی نیستم چیکار باید بکنم -
sallar savadkoohi سلام برای تست زیست من که راه ابریشم دارم نیازهه کتاب تست بگیرم یا ن تست های راه ابریشم کافیه و نیاز ب کتاب تست نیست
moohamad bahrami
سلام
اگه همه تستای راه ابریشم رو میزنی و باز وقت اضافه میاری
خیلی خوبه که بری یه کتاب دیگرم بزنی
البته بیشتر بستگی به درصدایی که توی ازمونای ازمایشی کسب میکنی هم داره
اگه به نظرت اوکی نیست برو سر منبع دوم
اگر نه میتونی اون تایم رو اختصاص بدی به دوره یا درسایی که ضعف داری -
melika jahedi
سلام در تاپیک دیگری لینک فرستادم که مطالعه کنید.
گفته بودیم راه ابریشم برای هر دانش اموز با هر سطحی مناسبه نه که تکمیله
همه راه ابریشم ها به جز درس ریاضی تجربی امسال تازه ضبط میشن و درسنامه هاشون و ... تازه تدوین میشن
همه ی تیم مربوطه هم در تلاشن تا در سریع ترین حالت ممکن فیلم ها برسن@m-an من احترام زیادی برای شما تیمتون قائلم ... فقط یه چیزی برای آقای مقاری مشکلی پیش اومده؟! از اول فرسنگ فقط ده تا فیلم ضبط کردن .... نگران شدم .... و دومین مورد اینکه اوایل راه ابریشم شما بهمون میگفتین چه خبره مثلا میگفتین این فیلما تا جمعه حالا یا با پیامک یا تو کانال تلگرام! دیدم که گاهی تو انجمن میزارین ولی خودتون میدونین که همه تو انجمن فعال نیستن! خیلیا اصلا نیستن! دیگه چرا اطلاع رسانیتون ضعیف شده! والا ما هر چی تیکت هم میزنیم سوال میپرسیم جواب میدن بزودی! اخه بزودی برای من دانش آموز واقعا جواب قانع کننده ایه؟!
خلاصه که بعله منم قبول دارم پروژه ی راه ابریشم سنگینه چون خودم گرافیکم میدونم تدوین و گرافیک وقت میخواد ... ولی بخدا اصلا منتشر نکنینا اصلا نکنین ولی اطلاع بدین که تا فلان تاریخ اصلا فیلم نداریم! اطلاع رسانی فقط! همین ... ممنونم
-
@m-an من احترام زیادی برای شما تیمتون قائلم ... فقط یه چیزی برای آقای مقاری مشکلی پیش اومده؟! از اول فرسنگ فقط ده تا فیلم ضبط کردن .... نگران شدم .... و دومین مورد اینکه اوایل راه ابریشم شما بهمون میگفتین چه خبره مثلا میگفتین این فیلما تا جمعه حالا یا با پیامک یا تو کانال تلگرام! دیدم که گاهی تو انجمن میزارین ولی خودتون میدونین که همه تو انجمن فعال نیستن! خیلیا اصلا نیستن! دیگه چرا اطلاع رسانیتون ضعیف شده! والا ما هر چی تیکت هم میزنیم سوال میپرسیم جواب میدن بزودی! اخه بزودی برای من دانش آموز واقعا جواب قانع کننده ایه؟!
خلاصه که بعله منم قبول دارم پروژه ی راه ابریشم سنگینه چون خودم گرافیکم میدونم تدوین و گرافیک وقت میخواد ... ولی بخدا اصلا منتشر نکنینا اصلا نکنین ولی اطلاع بدین که تا فلان تاریخ اصلا فیلم نداریم! اطلاع رسانی فقط! همین ... ممنونم
melika jahedi چون خودم تو کار گرافیکم
-
@m-an من احترام زیادی برای شما تیمتون قائلم ... فقط یه چیزی برای آقای مقاری مشکلی پیش اومده؟! از اول فرسنگ فقط ده تا فیلم ضبط کردن .... نگران شدم .... و دومین مورد اینکه اوایل راه ابریشم شما بهمون میگفتین چه خبره مثلا میگفتین این فیلما تا جمعه حالا یا با پیامک یا تو کانال تلگرام! دیدم که گاهی تو انجمن میزارین ولی خودتون میدونین که همه تو انجمن فعال نیستن! خیلیا اصلا نیستن! دیگه چرا اطلاع رسانیتون ضعیف شده! والا ما هر چی تیکت هم میزنیم سوال میپرسیم جواب میدن بزودی! اخه بزودی برای من دانش آموز واقعا جواب قانع کننده ایه؟!
-
melika jahedi
سلامت باشید
امروز چند جلسه زیست آپلود شد مشکلی پیش نیومده
پیامک میزنیم اگه دریافت نمی کنید حتما تیکت بزنید بگین که پیامک براتون ارسال نمیشهمن نظرتون رو برای گروه مربوطه ارسال می کنم
@m-an خب خیلی عقبه الان ما باید زمان جمع بندی مطالب ازمون باشه تازه میخوایم بریم تو فاز یادگیری
-
@m-an خب خیلی عقبه الان ما باید زمان جمع بندی مطالب ازمون باشه تازه میخوایم بریم تو فاز یادگیری
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد