المپیاد زیست..!
-
@sania-andiravan چقد حرص خوردم😅همون اول تو پرانتز مینوشید رشته ی دیگه ای رو میرم! من سرجلسه برام مهم نیست چجور پیش بره .آفرین به نظرم ادامه بدید
-
@sania-andiravan بله
-
@sania-andiravan من خودمم مدرسه عادیم زنگ ورزش هم داریم 😅ولی به نظرم دلیلی نمیشه آدم به اطرافیانش توجه کنه دلیل نمیشه به خاطر خیلی چیزای الکی مثل زنگ ورزش یا حالا اون مدرسه عادی که میگید قید آرزوهای بچگیشو بزنه!
شاید هم شرایط شما جور دیگس و موضوع رو براتون سخت تراز اون درکیه که من کردم
به هرحال ممنون دوست عزیز و کاش ادامه میدادید@narjes-hashemi من بخاطر تجربه ایی که دوستم داشت نمی رم و بخاطر منبع هاش+سوالات بسیار سختش…
بهتون پیشنهاد میکنم نمونه سوال المپیاد رو ببینید
و بدونید که کل زیست دبیرستان رو باید بلد باشید(۱۱ و ۱۰ و۱۲)
دو تا کتاب دیگه هم هست که باید تهیه کنید بخونید به صورت خیلی دقیق و ترکیبی…اگه خیلی دوست دارید برید تجربه ایی هم میشه ولی بر اساس اون آرزوهاتون رو نچینید…
آقایbio چندین سال رو براش خوندن ولی میگن ته نداره… -
@narjes-hashemi من بخاطر تجربه ایی که دوستم داشت نمی رم و بخاطر منبع هاش+سوالات بسیار سختش…
دو تا کتاب دیگه هم هست که باید تهیه کنید بخونید به صورت خیلی دقیق و ترکیبی…اگه خیلی دوست دارید برید تجربه ایی هم میشه ولی بر اساس اون آرزوهاتون رو نچینید…
آقایbio چندین سال رو براش خوندن ولی میگن ته نداره…مینا میناب جدی المپیادی بودن؟؟
آقای bio(یادم رفت فکر کنم درست باشه) میشه لطف کنید منابعتونو بگید؟؟ ممنون میشم -
@narjes-hashemi من بخاطر تجربه ایی که دوستم داشت نمی رم و بخاطر منبع هاش+سوالات بسیار سختش…
آقایbio چندین سال رو براش خوندن ولی میگن ته نداره…مینا میناب بله مممنون از اینکه تجربه هاتونو دراختیار گذاشتید مرررسی
-
مینا میناب بله مممنون از اینکه تجربه هاتونو دراختیار گذاشتید مرررسی
@narjes-hashemi خواهش میکنم💐🌹
-
مینا میناب جدی المپیادی بودن؟؟
آقای bio(یادم رفت فکر کنم درست باشه) میشه لطف کنید منابعتونو بگید؟؟ ممنون میشم@narjes-hashemi Bio
-
آقای bio(یادم رفت فکر کنم درست باشه) میشه لطف کنید منابعتونو بگید؟؟ ممنون میشم@narjes-hashemi در المپیاد زیست..! گفته است:
آقای bio(یادم رفت فکر کنم درست باشه) میشه لطف کنید منابعتونو بگید؟؟ ممنون میشم -
@narjes-hashemi در المپیاد زیست..! گفته است:
آقای bio(یادم رفت فکر کنم درست باشه) میشه لطف کنید منابعتونو بگید؟؟ ممنون میشم@narjes-hashemi در المپیاد زیست..! گفته است:
آقای bio(یادم رفت فکر کنم درست باشه) میشه لطف کنید منابعتونو بگید؟؟ ممنون میشممن 4 سال ینی از هشتم زیستی بودم و مدال برنز سلول بنیادی شدم اما...
منابع زیستو میخواین؟ و میخواین تو یه ماه جمش کنید؟ تو چهار سال نشد! ببینید تقریبا هن قد خودتون باید کتاب بخونید! و به دقت
مهم ترینش کمپبل، بعدش باید برید سلولی رو از آلبرتس و امیری تخصصی بخونید
بعدش ژنتیک از کتاب دکتر شاه نظر و ساسان امینی
فیزیولوژی گیاهی از تایز و زایگر و کتاب محمد صادق پور جغفری
فیزیولوژی جانوری از گایتون، مویز
تکامل خوده کمپبل بسه
گیاهی ریون حتما حتما
رفتار شناسی و اکولوژی هم تا تونستید از کربس و دیویس تا دکتر کرام الدینی و دکتر پایداری
و کلی کتاب دیگه که وقتی جدی المپیادی باشید خود به خود سر راهتون قرار میگیرند
این کتابا +کلی وقت+ هوش فراوان + شانس فراوان تر+ روابط خیلی خفن و زیاد و حضور یا ارتباط دلشان با مدارس خیلی خفن تهران شروط مدال زیستن ولی شاید بتونید توی بنیادی درصورتی که این کتابا رو خونده باشید میتونید مدال بگیرید -
آقای bio(یادم رفت فکر کنم درست باشه) میشه لطف کنید منابعتونو بگید؟؟ ممنون میشممن 4 سال ینی از هشتم زیستی بودم و مدال برنز سلول بنیادی شدم اما...
منابع زیستو میخواین؟ و میخواین تو یه ماه جمش کنید؟ تو چهار سال نشد! ببینید تقریبا هن قد خودتون باید کتاب بخونید! و به دقت
مهم ترینش کمپبل، بعدش باید برید سلولی رو از آلبرتس و امیری تخصصی بخونید
بعدش ژنتیک از کتاب دکتر شاه نظر و ساسان امینی
فیزیولوژی گیاهی از تایز و زایگر و کتاب محمد صادق پور جغفری
فیزیولوژی جانوری از گایتون، مویز
تکامل خوده کمپبل بسه
گیاهی ریون حتما حتما
رفتار شناسی و اکولوژی هم تا تونستید از کربس و دیویس تا دکتر کرام الدینی و دکتر پایداری
و کلی کتاب دیگه که وقتی جدی المپیادی باشید خود به خود سر راهتون قرار میگیرند
این کتابا +کلی وقت+ هوش فراوان + شانس فراوان تر+ روابط خیلی خفن و زیاد و حضور یا ارتباط دلشان با مدارس خیلی خفن تهران شروط مدال زیستن ولی شاید بتونید توی بنیادی درصورتی که این کتابا رو خونده باشید میتونید مدال بگیریدBio یا مسیییح اسم خودم یادم رفت
چرا اینجور شد اینا دیگه کجا بودن؛ من میشه گفت فقط با کمپبل آشنایی کامل دارم بقیه رو اصلا نشنیده بودم!هوووف
ممنون بابت وقتی که گذاشتید واقعا دمتون گرم -
Bio یا مسیییح اسم خودم یادم رفت
چرا اینجور شد اینا دیگه کجا بودن؛ من میشه گفت فقط با کمپبل آشنایی کامل دارم بقیه رو اصلا نشنیده بودم!هوووف
ممنون بابت وقتی که گذاشتید واقعا دمتون گرم -
@narjes-hashemi خدایی معلمم پی دی اف منابع رو داد دیدم آرزو بچگیم تو یه ماه اونقدر ها هم جالب نیست😂😂
@sania-andiravan من از افق بیام بیرون پاسخگو هستم😅 مدال که هیچی رتبه احتمال ۹۹/۹درصد هیچی شاید فقط اگه کیک و ساندیس بدن اونو بخورم
-
@sania-andiravan من از افق بیام بیرون پاسخگو هستم😅 مدال که هیچی رتبه احتمال ۹۹/۹درصد هیچی شاید فقط اگه کیک و ساندیس بدن اونو بخورم
-
@narjes-hashemi حالا اشکال نداره آزمون رو بده امیدتو دیگه از دست نده تا اینجا رو که اومدی بقیه رو هم بیا😁
خوبه ساندیس رو هستم😂@sania-andiravan ممنون دوست عزیز!همچنین موفقیت شما
امیدوارم بدن😅اگه ندن یه فرو همونجا میکشم چون به امید اون میرم -
@sania-andiravan ممنون دوست عزیز!همچنین موفقیت شما
امیدوارم بدن😅اگه ندن یه فرو همونجا میکشم چون به امید اون میرم -
ممنون بابت وقتی که گذاشتید واقعا دمتون گرم@narjes-hashemi در المپیاد زیست..! گفته است:
ممنون بابت وقتی که گذاشتید واقعا دمتون گرمخواهش میکنم
-
Bio سلام عذر میخوام دوباره مزاحم شدم
اشکالی داره کتابایی رو که برای المپیاد زیست گفتید من به یه نفر معرفی کنم؟؟
اگر اشکالی نداره! -
اگر اشکالی نداره!چرا باید اشکال داشته باشه؟ اینا منابعین که هر جا بپرسید میگن بهتون
بگید بیوشیمی لنینجر
فیزیولوژی برن و لوی -
اگر اشکالی نداره!چرا باید اشکال داشته باشه؟ اینا منابعین که هر جا بپرسید میگن بهتون
بگید بیوشیمی لنینجر
فیزیولوژی برن و لویBio ممنون از لطفتون!
-
بگید بیوشیمی لنینجر
فیزیولوژی برن و لویBio آخه داخل خود انجمن بود گفتم شاید درست نباشه
درهرصورت ممنون!