المپیاد زیست..!
-
@narjes-hashemi در المپیاد زیست..! گفته است:
Bio سلام عذر میخوام دوباره مزاحم شدم
اشکالی داره کتابایی رو که برای المپیاد زیست گفتید من به یه نفر معرفی کنم؟؟
اگر اشکالی نداره!چرا باید اشکال داشته باشه؟ اینا منابعین که هر جا بپرسید میگن بهتون
بگید بیوشیمی لنینجر
فیزیولوژی برن و لویBio ممنون از لطفتون!
-
Bio سلام عذر میخوام دوباره مزاحم شدم
اشکالی داره کتابایی رو که برای المپیاد زیست گفتید من به یه نفر معرفی کنم؟؟
اگر اشکالی نداره!چرا باید اشکال داشته باشه؟ اینا منابعین که هر جا بپرسید میگن بهتون
بگید بیوشیمی لنینجر
فیزیولوژی برن و لویBio آخه داخل خود انجمن بود گفتم شاید درست نباشه
درهرصورت ممنون! -
دوستان سلام خسته نباشید؟!
کسی هست کتاب کمپبل رو تهیه کرده باشه! برا زیست شناسی منظورمه
من یه سوال دارم اگر کسی هست و مشکلی نیست ممنون میشم لطف کنیداعلام کنید! -
من یه سوال دارم اگر کسی هست و مشکلی نیست ممنون میشم لطف کنیداعلام کنید!@narjes-hashemi در المپیاد زیست..! گفته است:
من یه سوال دارم اگر کسی هست و مشکلی نیست ممنون میشم لطف کنیداعلام کنید!بفرمایید
-
سلام!
نمیدونم سوالم به کمپبل ربط داره یا نه فقط خواستم کسی که اطلالات کافی داره جواب بده:
سوال گفته که هر سلول دیپلوئدی گیاهی دوسری از ژنوم گیاه رو به ارث برده که هنگام تقسیم میوز از یکدیگر جدا میشوند که هر سری یک گامت منتقل میشه !!
الان به نظر شما محتوای ژنومی هسته های رویشی و زایشی موجود در لوله ی گرده که به شدت توش موندم یکسانن؟؟؟
یا اینکه مشابه هستن! ممنون میشم لطف کنید اگر اطلاعات کافی دارید جواب بدید ! -
سلام!
نمیدونم سوالم به کمپبل ربط داره یا نه فقط خواستم کسی که اطلالات کافی داره جواب بده:
سوال گفته که هر سلول دیپلوئدی گیاهی دوسری از ژنوم گیاه رو به ارث برده که هنگام تقسیم میوز از یکدیگر جدا میشوند که هر سری یک گامت منتقل میشه !!
الان به نظر شما محتوای ژنومی هسته های رویشی و زایشی موجود در لوله ی گرده که به شدت توش موندم یکسانن؟؟؟
یا اینکه مشابه هستن! ممنون میشم لطف کنید اگر اطلاعات کافی دارید جواب بدید !@narjes-hashemi در المپیاد زیست..! گفته است:
سلام!
یا اینکه مشابه هستن! ممنون میشم لطف کنید اگر اطلاعات کافی دارید جواب بدید !قائدنا باید یکسان باشن ولی ممکنه با اشتباه هایی که ممکنه تو تقسیم اتفاق بیافته یه کوچولو متفاوت بشن
-
سلام!
یا اینکه مشابه هستن! ممنون میشم لطف کنید اگر اطلاعات کافی دارید جواب بدید !قائدنا باید یکسان باشن ولی ممکنه با اشتباه هایی که ممکنه تو تقسیم اتفاق بیافته یه کوچولو متفاوت بشن
Bio بله متوجه شدم ممنون بابت وقتی که گذاشتید لطف کردید!
-
مطمئن هستید که دروغ نمیگید 🙃🙃 من فکر میکنم که دروغ میگید برای اینکه نا امیدی در ما بندازید در این روز های آخر
-
مطمئن هستید که دروغ نمیگید 🙃🙃 من فکر میکنم که دروغ میگید برای اینکه نا امیدی در ما بندازید در این روز های آخر
صهیب صیدی 1 اگر با من هستید ک باید بگم شعورم در اون حدی هست از این کارا نکنم
متاسفانه طرز فکر ها هم درحال تخریبه!!!! -
صهیب صیدی 1 یا اینکه کلا اشتباه اومدید😅درباره المپیاد زیست حرف میزنیم😐
-
@narjes-hashemi خوب که شما رو پیدا کردم یه عذرخواهی بهتون بدهکارم منو ببخشید که حرفای نا امیدانه بهتون زدم امیدوارم حلال کنید
-
@narjes-hashemi خوب که شما رو پیدا کردم یه عذرخواهی بهتون بدهکارم منو ببخشید که حرفای نا امیدانه بهتون زدم امیدوارم حلال کنید
مینا میناب اختیار دارین دوست عزیز بلاخره هرکس عقیده ای داره و نظر شما محترم بود قاعدتا بعضی از حقیقتا هستن که لذتشون به همین چیزاس! هرچند فکر نکنم چیز خاصی گفته باشید🙃
-
شما المپیاد شرکت کردید درست میگم؟؟
@Narjes-Hashemi -
شما المپیاد شرکت کردید درست میگم؟؟
@Narjes-Hashemiمحمد سعیدی بله!
-
محمد سعیدی بله!
@narjes-hashemi روزانه چقدر میخونید البته اگر اشکالی نداره بگید؟
-
@narjes-hashemi روزانه چقدر میخونید البته اگر اشکالی نداره بگید؟
محمد سعیدی ببخشید تازه دیدم!
بستگی داشت خل من سال اولم هست و دهمم روزهایی که فرجه مخصوص مدرسه بود نهایتا ۷ساعت بیشتر نمیتونستم براش وقت بزارم و متاسفانه فقط تونستم درکنار یکم از کمپبل یازدهم رو تموم کنم !قصدم هم امسال مدال نبود!
بازم ببخشید -
سیا لشکر ها
-
سلام
دو سری کتاب هست
کتابای دبیرستانم طبق همین منابع محتواش چیده میشه
اگه دهم یا نهم هستی،فقط و فقط این دو منبعو بخون درسای دیگه رو ول کن
بیولوژی سولومون و بیولوژی کمپبل
یکم حجمش زیاده،ولی نسبت ب زمانی ک داری هیچی نیست
المپیاد زیست تو یازدهم و دوازدهم فقط خودزنیه و از ی جهت وقتی جواب میاد و نتیجه رو میبینی کللا احتمال داره از زیست زده شی
ولی واسه دهم و نهم بهترین فرصتع
البته دو جلد کتاب دیگ هم هست
جانور شناسی مهره داران و بی مهرگان
اون دوتام خیلییییییی مکمل خوبین -
سلام
دو سری کتاب هست
کتابای دبیرستانم طبق همین منابع محتواش چیده میشه
اگه دهم یا نهم هستی،فقط و فقط این دو منبعو بخون درسای دیگه رو ول کن
بیولوژی سولومون و بیولوژی کمپبل
یکم حجمش زیاده،ولی نسبت ب زمانی ک داری هیچی نیست
المپیاد زیست تو یازدهم و دوازدهم فقط خودزنیه و از ی جهت وقتی جواب میاد و نتیجه رو میبینی کللا احتمال داره از زیست زده شی
ولی واسه دهم و نهم بهترین فرصتع
البته دو جلد کتاب دیگ هم هست
جانور شناسی مهره داران و بی مهرگان
اون دوتام خیلییییییی مکمل خوبینسروش قادری سلام
بله حتما استفاده میکنم، المپیاد ۱۸هم بود کاش زودتر معرفی میکردید
ان شالله سال بعد ممنون بابت لطفتون!
فقط این جانور شناسی که میگید جامع هستش؟؟؟میشه اگر دارید مالفش رو بگید؟ممنون میشم -
سروش قادری سلام
بله حتما استفاده میکنم، المپیاد ۱۸هم بود کاش زودتر معرفی میکردید
ان شالله سال بعد ممنون بابت لطفتون!
فقط این جانور شناسی که میگید جامع هستش؟؟؟میشه اگر دارید مالفش رو بگید؟ممنون میشم@narjes-hashemi پستت یکم قدیمی بود ندیدمش
ولی خب هنوز وقت هست واسه المپیاد
فک کنم جامع باشه
هم مهره دارانش هم ب مهرگانش
الان ی نموره سرم شلوغه
حتما شب عکس میگیرم میفرستم واستون
خواهش میکنم 🙏