به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
سلام از عوامل الا میخواهم هرچه زود تر از انتشار رایگان راه ابریشم در کانال های تلگرام جلوگیری کند.تا حق کسی ضایع نشود
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوستان سلام خسته نباشیدخیلی عذر میخوام وقتتونو میگیرم راستش میخوام یه فوضولی کنم
کسی هست که از خودش شعر بگه ویا اینکه علاقه داشته باشه؟؟؟منظورم درحد حافظ و سعدی نیستا همین که مثلا از حساش شعر میگه!معمولا اون کسی که مهرت داره درک میکنه که چی میگم امکانش هست اعلام حضور کنه
اگرم نیست که هیچی ممنون بابت وقتی که گذاشتیدامیدهای نسل جوان این بود آرمان های امام؟وجدانن کسی نیست؟برم؟
-
......
-
خب دوستان عزیز سلام...تمام این مدتی ک با انجمن آلا آشناشدم خیلی از وقتاحالم رو خوب کرد وخیلی وقتا بدوحتی خیلی وقتا ب خودم میومدم و میدیدم اووووه چقدروقتم رو هدر دادم....تصمیم گرفتم چندوقت نیام انجمن.....میرم تا چندروز قبل ازکنکور(شاید روز اول ماه رمضان بیام و موقع تشنگی ی عکس لیوان آب یخ رو پست کنم )
دلم نمیخواد این ایام رو ازدست بدم.کنکوربهترین و قشنگترین نعمتی هست ک بهم داده شده ودلم میخواد تا اخرعمربا خوشی ازش یادکنم(=
@دختر-بهار تو اولین نفری بودی ک من یکی از رازهای زندگیم رو بهت گفتم بدون اینکه فکرکنم ک درموردم چ فکری میکنی....زری!آره من هیچوقت 7سال پیش و صداهایی ک توی اون حالت میشنیدم رویادم نمیره...آره ظلم بود..حالانمیدونم اونادرحقم ظلم کردن یا خودم درحق خودم :/ولی مهم اینکه من خودم برای خودم این مساله رو جبران کردم،حالاهم دوباره باید برای کنکورجبران کنم ومن میتونم چون خداهواموداره(هوای هممون رو داره!)
@GHAZAL-DALVAND یادته اون روزی ک با دل پراز غم و ناراحتی گفتی بهت گفتم همه غم وغصه دارن...آره همه حتی شادترین و موفق ترینا،چون غم یکی ازمهمترین ستون های زندگیه...غزل من مطمئنم ی روز ک میام شیراز تا زهرا رو سوپرایز کنم،بهش میگم بریم دانشکده پزشکی تامن غزل روببینم=) اتفاق می افته ب شرطی ک توبراش بجنگی
Bio من ازت ممنونم ک اومدی و باهام حرف زدی و اولین حرفاهم درموردشیمی بود....من الان دیگه واقعنی باشیمی رفیقم ....واینکه اون روز که توی اوج عصبانیت بعضی حرفاروگفتم توگفتی بزار اصلا دنیارو سیل ببره،آره من از امروز دیگه میرم ک برسم ب اون لحظه...و ی چیزی ک باید بدونی اون سه روزمهم واقعن برام مهم هستن 14تیرو31مرداد رو ک بعدکنکورهست و میام بهت میگم ک چراواونوقت میفهمی ک 14تیرچرا؟؟ولی19بهمن....توی ده سالگیم و توی اون مکان مطمئن شدم ک نمیتونم روی دوتا ازمهمترین و اصلی ترین آدمای زندگیم حساب کنم=)امیدوارم ک تو بتونی ودرضمن ممنون بابت رستگاران
amirh_hmyf ی بارتوی تودلی درمورد درس خوندن بهم گفتین شماماکزیمم مقدارتلاشتون روبزارین و بقیش رو توکل کنید به خدا...این حرفتون کاملا درسته ولی باید تهش هم بگین ک آدمی هرچقدرتلاش کنه بازهم بیشترازماکزیمم قبلیش میتونه تلاش کنه..راستی درمورد گربه هم ترسم از ی ماجرای 5سالگیم هس ولی دیشب باآرامش ازکنارس تا گربه ردشدم تازه باهاشون حرف هم زدم فکرکنم تاثیرات عکس گربه هایی بوده ک شمامیزاشتی
رُمَیصا بعدازاین مدتی ک برم وبرگردم فقط و فقط شوخی عالم بالاوعزی و جبی رو باتو شروع میکنم(=...راستی 14اسفندهم نیستم پس ازالان میگم تولدت ب اندازه ی مهربونی هات مبارک توبهنام بابا باقی میمونی:)
دختر پاییز آخرین حرفامو جواب ندادی و رفتی ولی من بعدکنکورمنتظرتما
@ Fateme S 0فیلمی ک اون شب ک حالم خوب نبودفرستادی معرکه بود..ایشالله ک دعات بگیره(=
@sania-Andiravan آهنگای بیلی معرکه هستن و تومیتونی ی نقاشی معرکه از بیلی بکشی
@امیرمحمدیوسفوند ممنون بابت پیشنهادت قهوه..ایشالله بتونی اون عادت کاکائوخوردن روهم کناربزارین
@امیرمسعود-جعفری ایول ک این همه مدت نیومدین توی تودلی و از روی پستای تودلیم حالمو میفهمیدین...ایشالله ک اون حسی ک بهش دارین اگه واقعی هست،همیشگی باشه
mahdi .e 0 اگه درست یادم مونده باشه 11بهمن تولدتون بود...بااینکه گذشته بازم مبارک...واینکه اون شب سرشوخی بورسلی مونث خیلی خندیدم ،ممنون
@Saghi-Mortazavi حال دلت همیشه و هرکجا مثل شعرای سهراب یکی از تاپیکایی خیلی دوس دارم شعردونه هس...اونجا شعربزار
ZDM m.hmt شمادوتا دو دوست دوست داشتنی هستین..ایشالله بعدکنکور باهم بیشترآشنامیشیم...مبینا تولدت پیش پیش مبارک ماروپیش سردارشهرتون یادکنید=)
Helen Alinia تازه اومدی پیشمو ازم خواستی بات دوست بشم...ولی فعلا باید برم،همه ی آلایی ها معرکه ان ..باهاشون رفیق شو(=
Dr Delava فک میکنم اون روز ک بحث سرسهمیه سمپادبود ب خاطرحرفم ناراحت شدی.....جلوی همه دوباره ازت معذرت میخوام شرمنده.....ایشالله بهترین خبرهارو ازت بشنوم
دریا دریایی غزاله....اگه یکی بهت گفت غزال،بزار پاحساب اینکه فرقشون رونمیدونه ...توبهترین همیارانجمنی(=
H_R توآخرش منو باعکس خوراکی هات راهی بیمارستان میکنی
اونایی ک نتونستم تگ کنم رو بهشون بگین(=
......
ازخیلی قبل ترازتل و وات کشیدم بیرون،اینستاهم شده هفته ای ی بار...خب اینم بگم ک 17اسفندسالگردشهادت حاج محمدابراهیم همت هست...به جای من یادی ازشون کنید..ازمن بهتون ی پیشنهادبیشتربااین رفقای ویژه آشنابشیم(=
آخرین موسیقی ای ک توی موسیقی کده گذاشتم برام پرازخاطره هست..روزقبل ازکنکورزهرا ،توی کوچه درختی،سرجای همیشگی مون...صدای آهنگ از بلندگوگوشی پخش میشد،چشمای زهراسرخ....میخواست بزنه زیرگریه..ولی دریغ از ی اشک....
خیلی توی انجمن از زهراگفتم....فقط اینوهم بدونید من و زهرا حاضریم کلیه هامونو بدیم بهم ولی برای هم ازتوی آشپزخونه ی لیوان آب نیاریم
خب ازهمه ی چتام لفت دادم...ولی قابلیت چتم همچنان محدودنیست...کل صفحه انجمن رو ازصفحه پاک میکنم و فقط میزارم صفحه چتم بمونه....چون دلم براتون تنگ میشه..چون میدونم خیلی ازحالای بدم رو خودم نمیتونم تنهایی تحمل کنم(=
اکالیپتوس من منتظرم تاتو جوابموبدی
@دانش-آموزان-آلاء کنکور ی چیزی هست روی دوشمون...میتونیم تصورکنیم ی باری هست ک باید تا تیرماه اونوحمل کنیم و احساس خستگی بهمون دست بده..یا اینکه ن بیایم و تصورکنیم ی چتری هست ک روی دوشمون بسته شده ..اگه پابه پاش بدویم سرموقع و زمانش...تیرماه..ماروبلندمیکنه و به پرواز درمیاره...همه چی ب خودمون بستگی داره
انجمن آلا همیشه هست ولی روزها و وقت هامون همیشه نیست....زمان باارزشه..مراقبش باشیم
خوبی بدی حلال کنید....باحال بد اومدم انجمن و الانم همینجوری دارم میرم..ولی باید با حال خوب برگردم=)
........
درکوی نیک نامان مارا گذر ندادند
گر تو نمی پسندی تغییر ده قضارا
حافظ -
zeinab dehghani موفق باشین
خداحافظ -
#تلنگرانہ
چرا بعد از عطسه الحمدلله میگوییم ؟! (خیلی جالبه)
علت گفتن الحمدلله بعد از عطسه این است که
ضربان قلب در هنگام عطسه متوقف میشود
و سرعت عطسه 100کیلومتر در ساعت است
و اگر به شدت عطسه کردی ممکن است استخوانی از استخوان هایت بشکندو اگر سعی کنی جلو عطسه را بگیری باعث میشود
خون در گردن و سر برگردد و سپس باعث مرگ شود
و اگر در هنگام عطسه چشم هایت را باز بگذاری ممکن است از حدقه بیرون بیاید!و برای آگاهی در هنگام عطسه همه دستگاههای تنفسی و گوارشی و ادراری از کار می ایستد
و قلب هم از کار می افتد
رغم اینکه زمان عطسه بسیار کوتاه است و بعد آن به خواست خدای مهربان بدن به کار می افتد اگر خدا بخواهد که به کار افتد گویی
هیچ اتفاقی نیفتاده است به همین دلیل الحمدلله میگوییم. میگوییم خدایا شکرت برای سلامتی که به بدنم دادی و شکرت برای بیماری هایی که به من ندادی..خدا را شکر