بچهااااااا دستم به دامنتون کمکم کنید
-
سلام بچها.
یه سوال درباره اینستا. تو رو خدا کمکم کنید. پچها من یه حسابی داشتم با اسم خودم. بعدش یهو دیدم اینستا همه فامیلام اومده تو suggestion for youبعدش من رفتم حسابمو کامل پاک کردم. الان اونا دوباره اون حسابو میبینن؟ یا دیگه نمیبینن؟
دوم اینکه اونا واسه من suggest شدن،منم واسه اونا suggest شدم؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@گرامریست-های-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلSuper nova 0
بعدشم فامیلارو بلاک کن خو -
سلام. اولا که یکم آروم باش به اعصاب خودت کنترل باش هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده.
وقتی توی اینستا اکانتی برات نمایش داده میشه تحت عنوان suggetion for you یعنی درواقع اینستا متوجه شده که این افراد رو احتمالا میشناسی. حالا یا فالورای مشترک زیاد دارین یا اینکه بین مخاطبین توی گوشیتن. اصلا چیز ترسناکی نیست و تو میتونی حسابت رو خصوصی کنی اگه نمیخوای فامیل حسابت رو ببینه.
در ضمن اگر که اکانتت رو پاک کرده باشی، نه. هیچکسی دیگه اکانت تو رو نمیتونه ببینه و به اصطلاح دی اکتیو شده. البته اگر که خود اپلیکیشن رو صرفا پاک کنی،خب نه اکانتت هنوز پابرجاس و همه همچنان به اکانتت دسترسی دارن و براشون قابل نمایشه...
و اینکه تو هم برای اونا suggest شدی یا نه اصلا چیزی نیست که بتونم بهت بگم آره یا نه! واقعا مشخص نیست.@danial-hosseiny در بچهااااااا دستم به دامنتون کمکم کنید گفته است:
وقتی توی اینستا اکانتی برات نمایش داده میشه تحت عنوان suggetion for you یعنی درواقع اینستا متوجه شده که این افراد رو احتمالا میشناسی. حالا یا فالورای مشترک زیاد دارین یا اینکه بین مخاطبین توی گوشیتن. اصلا چیز ترسناکی نیست و تو میتونی حسابت رو خصوصی کنی اگه نمیخوای فامیل حسابت رو ببینه.
در ضمن اگر که اکانتت رو پاک کرده باشی، نه. هیچکسی دیگه اکانت تو رو نمیتونه ببینه و به اصطلاح دی اکتیو شده. البته اگر که خود اپلیکیشن رو صرفا پاک کنی،خب نه اکانتت هنوز پابرجاس و همه همچنان به اکانتت دسترسی دارن و براشون قابل نمایشه...
و اینکه تو هم برای اونا suggest شدی یا نه اصلا چیزی نیست که بتونم بهت بگم آره یا نه! واقعا مشخص نیست.چطوری تو ۶ مین انقد به همه چی وارد شدین پست گذاشدین؟
-
و اینکه تو هم برای اونا suggest شدی یا نه اصلا چیزی نیست که بتونم بهت بگم آره یا نه! واقعا مشخص نیست.@danial-hosseiny ممنونم خدا خیرتون بده
-
اگه پاک کرده باشی دیگه اکانتت پاک شده خو
مشخص نمیشهmelikaaa مرسی
-
@danial-hosseiny در بچهااااااا دستم به دامنتون کمکم کنید گفته است:
و اینکه تو هم برای اونا suggest شدی یا نه اصلا چیزی نیست که بتونم بهت بگم آره یا نه! واقعا مشخص نیست.چطوری تو ۶ مین انقد به همه چی وارد شدین پست گذاشدین؟
melikaaa
پست نذاشتم که! کامنت بود
ولی خب کار خاصیم نیست آخه پست گذاشتنش -
@danial-hosseiny ممنونم خدا خیرتون بده
Super nova 0
خواهش میکنم دوست عزیز -
melikaaa
پست نذاشتم که! کامنت بود
ولی خب کار خاصیم نیست آخه پست گذاشتنش -
Super nova 0
خواهش میکنم دوست عزیز@danial-hosseiny ببخشید میشه یه سوال دیگه هم بپرسم.؟؟الان که. دیلیت اکانت کردم کسایی که استوری هاشونو دیده بودم اسممو میبینن؟
-
سلام بچها.
یه سوال درباره اینستا. تو رو خدا کمکم کنید. پچها من یه حسابی داشتم با اسم خودم. بعدش یهو دیدم اینستا همه فامیلام اومده تو suggestion for youبعدش من رفتم حسابمو کامل پاک کردم. الان اونا دوباره اون حسابو میبینن؟ یا دیگه نمیبینن؟
دوم اینکه اونا واسه من suggest شدن،منم واسه اونا suggest شدم؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@المپیادیا
@یازدهم
@دوازدهم
@دهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@گرامریست-های-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دلSuper nova 0 حس حال منو گرفتی
-
Super nova 0 حس حال منو گرفتی
Abolfazl 3 خیلی بد
-
@danial-hosseiny ببخشید میشه یه سوال دیگه هم بپرسم.؟؟الان که. دیلیت اکانت کردم کسایی که استوری هاشونو دیده بودم اسممو میبینن؟
Super nova 0
درحال حاضر تمامی فعالیت هایی که انجام دادین مثل کامنت گذاشتن یا لایک کردن، عملا از سرورای اینستاگرام پاک شده
اگر که کسی دایرکتتون رو داشته باشه و برید ببینید، اسمی که برای خودتون انتخاب کردین بالا نمیاد و اسمتون به instagramer تغییر کرده. در خصوص استوری ها راستشو بگم اطلاعات درستی ندارم. اما یا اینکه به صورت instagramer نمایش داده میشه یا اینکه کلا اسمتونو بهشون نشون نمیده -
@danial-hosseiny در بچهااااااا دستم به دامنتون کمکم کنید گفته است:
melikaaa
پست نذاشتم که! کامنت بود
ولی خب کار خاصیم نیست آخه پست گذاشتنشهمون
اها باشع
فک کردم فیکینmelikaaa
یعنی واقعا اکانت فیک هم میزنن؟؟؟
که چی بشه؟ -
Super nova 0
درحال حاضر تمامی فعالیت هایی که انجام دادین مثل کامنت گذاشتن یا لایک کردن، عملا از سرورای اینستاگرام پاک شده
اگر که کسی دایرکتتون رو داشته باشه و برید ببینید، اسمی که برای خودتون انتخاب کردین بالا نمیاد و اسمتون به instagramer تغییر کرده. در خصوص استوری ها راستشو بگم اطلاعات درستی ندارم. اما یا اینکه به صورت instagramer نمایش داده میشه یا اینکه کلا اسمتونو بهشون نشون نمیده@danial-hosseiny خیلی ممنونم. واقعا راهنماییم کردید.
-
@danial-hosseiny خیلی ممنونم. واقعا راهنماییم کردید.
Super nova 0
کاری نکردم
موفق باشید همیشه -
melikaaa
یعنی واقعا اکانت فیک هم میزنن؟؟؟
که چی بشه؟ -
سلام بچه ها ببخشید یه سوال درمورد مدرسه آلاین آلاء
بچه آیا دبیران دوباره فیلم نمیزارن اخه بعضی کتاب ها مثل زیست و فیزیک ویدیو های ناقص گذاشتن و ما درسمون جلو رفته الان منتظرم نمیدونم چکار کنم -
میشه درباره راه ابریشم بهم بگید
اصلا چی هست چطوری ازش استفاده میکنید