سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا
-
به هیچ وجه به این تاملند و حرف آخر و ونوس و...... اعتماد نکنین فقط از رایگان ها و همایش های آلا استفاده کنین
-
matin shirinkam
شما از تاملند استفاده کردین؟؟؟؟ -
Maryam Nateqi خیر ولی قطعا فیلم های رایگان و حتی همایش آلا بهترند
-
sara hatami در یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا گفته است:
Fateme S 0 من پکیج کامل دینی حرف اخر رو تهیه کردم ولی به نظرم نقطه ضعفی که داره ساعت بالا و طولانی بودن مدت اموزشش هست که فکر میکنم اگر همون تایم رو ادم برای تست بزاره بیشتر و زودتر نتیجه میگیره برای همینم دیگه ولش کردم و دینی رو خودم میخونم نه با دی وی دی (البته این فقط نظر من بود ) ولی الان که نظر شما رو خوندم یکم تردید کردم که نکنه الان دی وی دی خیلی برام مفید بوده و کلی نکته داشته و الان که خریدم و استفاده نمیکنم به ضررمه ... من الان پایه یازدهم تجربی هستم به نظرتون تایم بزارم و دینی رو ببینم یا نه همون تایم رو مثلا به دی وی دی زیست حرف اخر یا حالا درس های دیگه اختصاص بدم و دینی رو خودم بخونم (چون فقط تا پایان یازدهم و تابستون یازدهم به نظرم وقت واسه دی وی دی هست و دیگه دوازدهم نمیشه واقعا حداقل با دینی همچین کاری کرد )
یک هفته که بیشتر نیست کل دینی ۳ سال
خیلی جاها که به چشم نمیاد میگه استاد یوسفیان پور
خیلی نکته ها و علت و معلولی هارو از توی ایه استنباط میکنه که مغز ادم خطور نمیکنه
ببینین ولی نه با کتاب مصور
کتاب درسی رو بزارین جلوتون وقتی ایه رو تشریح میکنن هر نکته ای میگن توی کتاب خودتون یادداشت کنین هر جا علت و معلولی داره علامت بزنین
واقعا حیفه و مطمئن باشین دینی رو با استاد یوسفیان پور صد میزنین -
Maryam Nateqi سلام عزیزم
من مبحث الکتریسیته ساکن(آقای مسعودی) روتهیه کردم وخیلی هم راضی بودم وهستم.
مبحث کامل تدریس شده.جزوه هم درسنامه داره هم تست آموزشی داره هم تست سنجشی.
الانم برای مرور ازجزوه خوده موسسه استفاده میکنم ویکی دوصفحه ازش میزنم.
تبلیغی که دوستمون گفتن احتمالا ماله پخش تلوزیونی بوده یا
شاید برای نظام قدیم تبلیغ داشته ولی توی 7 تاDVD این مبحثی که تهیه کرده بودم ازونجایی که تدریس شروع شده تبلیغی ندیدم
پیشنهادم اینه ازمشاورشون به هیچ وجه استفاده نکنی واگرمیخای منبعی روتهیه کنی فقط وفقط اون درسایی که ضعف داری.حتی اگریکمم تسلط داری سمتشون نرو.
یا یه مبحث که تستای بیشتری توکنکور داره. -
@ida-shateri
سلام مرسی آیدا جون، متوجه شدم ️ -
سلام دوستان اولا اینو بدونید که منبع اکثر رتبه های برتر کنکور کتاب کمک درسی بوده و لا غیر...
اینکه از این موسسات استفاده کنید
1_ وقت وحشتناکی میره
2_واقعا بعضی جاهاش مضخرفه قطعا
3_هزینه زیادی داره
4همه تیپ تستو حل نمیکنن مثلا تو دروس محاسباتی
5_دقت کنین که برای تولید فیلم یک دبیر یا استاد در لحظه صحبت میکنه و فک نکنم بشینن باهم محتوا بسازن یا بنویسن و با برنامه بیان جلو دوربین.. اما برای نوشتن کتاب تست اولا همه با برنامه بعدشم اونا چندین سال تجربشونو اومدن تو کتاب خلاصه کردن و همه تیپ تستا رو میارن...
ثانیا الان دی وی دی زیست دهم حرف آخر فک کنم بالای 500000 تومنه درصورتی این 500000 تومن چند تا کتاب تست میشه؟؟؟
قیمت کلشم که دوازده میلیونه
اگه خدایی نکرده به نتیجه نرسین لااقل اینقد پول حروم نکردین دینی درس فهمه باید از خودت از جمله یه چیزایی بکشی بیرون اینکه به اصطلاح بهترین استاد دینی ایران بیاد همه نکاتو بهت بگه هنر نیست تو قراره سر جلسه کنکور بری نه اون یه جمله چند جور باید معنی کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد بقیه درسام که ماشالله آلا هست دیگه...
اونا همه چی رو خوشگل میکنن تحویل آدم میدن گول میزننبه هر حال کتاب تست بهترینه..
-
مصطفی عباسیان
بله درست میگید -
Fateme S 0 واقعا یک هفته ؟شما پکیج ۶۰۴۰ ش رو میگید ؟چون الان مثلا هر درس حدودا بین ۲ و نیم الی سه ساعته
-
sara hatami در یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا گفته است:
Fateme S 0 واقعا یک هفته ؟شما پکیج ۶۰۴۰ ش رو میگید ؟چون الان مثلا هر درس حدودا بین ۲ و نیم الی سه ساعته
هر درس؟
درسی که کار نمیکنن موضوعی کار میکنن استاد -
sara hatami
من خودم رشته ریاضی ام ...
حسابان با آقای رفعتی تاملند جلو میرم خیلی خوبه...
برای هر درس چنتا دبیر داره میتونید قسمت اول اموزش رو رایگان ببنید و بعد انتخاب کنید...
ولی من از فیزیک و حسابانش استفاده میکنم راضی ام... -
Maryam Nateqi مزخرفنبا آلا خودمون پیش برو
کللللی وقت ازت میگیرنتازه ناقصم هستن -
Maryam Nateqi
سلام
منDVDهای موسسه گیلنارو گرفتم
به معنای واقعی کلمه افتضاح بود
دوساعت اول هر فیلم آقای احمدی میومد درباره غیرقانونی بودن کپی حرف میزد و تعریف از موسسش میکرد
دبیراشم رو یه مبحث ساده و پیش پاافتاده کلی وقت تلف میکردن
DVD زیستشم که اصلا باز نشد
اگه میخواین از محصولات بقیه موسسات استفاده کنین بنظرم کلاسای آنلاین کیفیت بهتری دارن
حتی بعضی گروه ها هستن که رتبه برترن با هزینه مناسب کلاس آنلاین 5-4نفره میزارن سوالاتونم میتونین بپرسین -
Maryam Nateqi
سلام
من تا حالا چیزی ازشون تهیه نکردم
اما از هرکی شنیدم گفت گیلنا اصلا به درد نمیخوره -
sara hatami
کدوم رشته هستین؟ -
Fateme S 0 بله ولی یه چنتا درس و هم تکی درس دادن من میانگین ساعت هر جلسه شو گفتم
تو دفترچه مشاوره حرف اخر نوشته همه اینارو ولی الان خودم رفتم کل ساعات تدریس فیلم ۳ پایه رو جمع زدم از رو دفترجه که حدودا شد ۵۶ ساعت ولی اگه بخوایم تایم تعلیم و تست زنی خودمون رو هم باهاش حساب کنیم مسلما خیلی بیشتر میشه -
سارا M 0 حتما
بله من خیلی راضی بودم.انواع تیپ ها حل شده تکنیک های خوبی هم گفته شده.حتی ازکنکورهم یکم فراتر رفتن محض اطمینان.
تدریس وجزوه تستاشون کامل بود اما به خوده شخص هم بستگی داره,من بعدازتستای جزوه میرفتم سراغ منبع وتاالان دوتامنبع برای همون مبحث روتموم کردم وتسلط خوبی هم دارم