Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا
ماز
E
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
JaanaJ
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع
کتاب تست
HakoH
سلاممم من یه دنبال یه منبع خوب با درسنامه بهتر برای امار و احتمال میگردم...اصلا هرچی کتاب تست پیشنهادی برای رشته ریاضی دارید میشه بیگید ...یا ویدیو که میتونه کمک کننده باشه بهم ممنون میشم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @یازدهم
انتخاب منابع
نردبون یا IQ ؟!
Michael VeyM
هاعیی چخبر خوبین خوشین سلامتین؟ دو تا سوال سوال ۱: بچه ها برای درس های زیست فیزیک شیمی ریاضی هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟ و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین. سوال ۲: برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟ @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
انتخاب منابع
پلنر
PARIZAHRAP
سلام دوستان خداقوت.. لطف کنین اگه برگه برنامه ریزی/ روزانه /هفتگی یا ماهانه دارین اینجا آپلود کنین ممنون...
انتخاب منابع
از این منبع ها نتیجه گرفتید؟
I
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور (برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
انتخاب منابع
دبیر فیزیک
Sahar Arsalan MoghadamS
کلاس یازدهمم، واسه دبیر فیزیک بین شجاعی و رحمانی موندم... به نظرتون کدومش بهتره
انتخاب منابع

یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده انتخاب منابع
51 دیدگاه‌ها 15 کاربران 919 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sara hatamiS sara hatami

Fateme S 0 من پکیج کامل دینی حرف اخر رو تهیه کردم ولی به نظرم نقطه ضعفی که داره ساعت بالا و طولانی بودن مدت اموزشش هست که فکر میکنم اگر همون تایم رو ادم برای تست بزاره بیشتر و زودتر نتیجه میگیره برای همینم دیگه ولش کردم و دینی رو خودم میخونم نه با دی وی دی (البته این فقط نظر من بود ) ولی الان که نظر شما رو خوندم یکم تردید کردم که نکنه الان دی وی دی خیلی برام مفید بوده و کلی نکته داشته و الان که خریدم و استفاده نمیکنم به ضررمه ... من الان پایه یازدهم تجربی هستم به نظرتون تایم بزارم و دینی رو ببینم یا نه همون تایم رو مثلا به دی وی دی زیست حرف اخر یا حالا درس های دیگه اختصاص بدم و دینی رو خودم بخونم (چون فقط تا پایان یازدهم و تابستون یازدهم به نظرم وقت واسه دی وی دی هست و دیگه دوازدهم نمیشه واقعا حداقل با دینی همچین کاری کرد )

Fateme S 0F آفلاین
    Fateme S 0F آفلاین
    Fateme S 0
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

sara hatami در یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا گفته است:

Fateme S 0 من پکیج کامل دینی حرف اخر رو تهیه کردم ولی به نظرم نقطه ضعفی که داره ساعت بالا و طولانی بودن مدت اموزشش هست که فکر میکنم اگر همون تایم رو ادم برای تست بزاره بیشتر و زودتر نتیجه میگیره برای همینم دیگه ولش کردم و دینی رو خودم میخونم نه با دی وی دی (البته این فقط نظر من بود ) ولی الان که نظر شما رو خوندم یکم تردید کردم که نکنه الان دی وی دی خیلی برام مفید بوده و کلی نکته داشته و الان که خریدم و استفاده نمیکنم به ضررمه ... من الان پایه یازدهم تجربی هستم به نظرتون تایم بزارم و دینی رو ببینم یا نه همون تایم رو مثلا به دی وی دی زیست حرف اخر یا حالا درس های دیگه اختصاص بدم و دینی رو خودم بخونم (چون فقط تا پایان یازدهم و تابستون یازدهم به نظرم وقت واسه دی وی دی هست و دیگه دوازدهم نمیشه واقعا حداقل با دینی همچین کاری کرد )

یک هفته که بیشتر نیست کل دینی ۳ سال
    خیلی جاها که به چشم نمیاد میگه استاد یوسفیان پور
    خیلی نکته ها و علت و معلولی هارو از توی ایه استنباط میکنه که مغز ادم خطور نمیکنه
    ببینین ولی نه با کتاب مصور
    کتاب درسی رو بزارین جلوتون وقتی ایه رو تشریح میکنن هر نکته ای میگن توی کتاب خودتون یادداشت کنین هر جا علت و معلولی داره علامت بزنین
    واقعا حیفه و مطمئن باشین دینی رو با استاد یوسفیان پور صد میزنین

sara hatamiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

سلام دوستان عزیز، امیدوارم هر جا که هستید حال دلتون خوب خوب باشه 😇🌺
      میخواستم بدونم فردی از شما تابحال منابع و محتوای یادگیری آسان، اوج یادگیری و.... رو تهیه کرده، آیا نتیجه مطلوب و دلخواه گرفته؟
      خواهشمندم اگر فردی از شما دوستان چیزی درباره این منابع میدونه یا از دوستان و آشنایان چیزی درباره‌اش شنیدن، بهم بگن 🙏🏻🙏🏻
      ممنونم عزیزان 😇🌺🌺🌺
      @دانش-آموزان-آلاء
      @تجربیا
      @ریاضیا

JuDiJ آفلاین
      JuDiJ آفلاین
      JuDi
      ناظم

Maryam Nateqi سلام عزیزم 🌈💙
      من مبحث الکتریسیته ساکن(آقای مسعودی) روتهیه کردم وخیلی هم راضی بودم وهستم.
      مبحث کامل تدریس شده.جزوه هم درسنامه داره هم تست آموزشی داره هم تست سنجشی.
      الانم برای مرور ازجزوه خوده موسسه استفاده میکنم ویکی دوصفحه ازش میزنم.
      تبلیغی که دوستمون گفتن احتمالا ماله پخش تلوزیونی بوده یا
      شاید برای نظام قدیم تبلیغ داشته ولی توی 7 تاDVD این مبحثی که تهیه کرده بودم ازونجایی که تدریس شروع شده تبلیغی ندیدم 🙂
      پیشنهادم اینه ازمشاورشون به هیچ وجه استفاده نکنی واگرمیخای منبعی روتهیه کنی فقط وفقط اون درسایی که ضعف داری.حتی اگریکمم تسلط داری سمتشون نرو.
      یا یه مبحث که تستای بیشتری توکنکور داره.

Maryam NateqiM سارا M 0س 2 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • JuDiJ JuDi

شاید برای نظام قدیم تبلیغ داشته ولی توی 7 تاDVD این مبحثی که تهیه کرده بودم ازونجایی که تدریس شروع شده تبلیغی ندیدم 🙂
        پیشنهادم اینه ازمشاورشون به هیچ وجه استفاده نکنی واگرمیخای منبعی روتهیه کنی فقط وفقط اون درسایی که ضعف داری.حتی اگریکمم تسلط داری سمتشون نرو.

Maryam NateqiM آفلاین
        Maryam NateqiM آفلاین
        Maryam Nateqi

@ida-shateri
        سلام مرسی آیدا جون، متوجه شدم 🙂🌹❤️

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • مصطفی عباسیانم آفلاین
          مصطفی عباسیانم آفلاین
          مصطفی عباسیان
          دانش آموزان آلاء

سلام دوستان اولا اینو بدونید که منبع اکثر رتبه های برتر کنکور کتاب کمک درسی بوده و لا غیر...
          اینکه از این موسسات استفاده کنید
          1_ وقت وحشتناکی میره
          2_واقعا بعضی جاهاش مضخرفه قطعا
          3_هزینه زیادی داره
          4همه تیپ تستو حل نمیکنن مثلا تو دروس محاسباتی
          5_دقت کنین که برای تولید فیلم یک دبیر یا استاد در لحظه صحبت میکنه و فک نکنم بشینن باهم محتوا بسازن یا بنویسن و با برنامه بیان جلو دوربین.. اما برای نوشتن کتاب تست اولا همه با برنامه بعدشم اونا چندین سال تجربشونو اومدن تو کتاب خلاصه کردن و همه تیپ تستا رو میارن...
          ثانیا الان دی وی دی زیست دهم حرف آخر فک کنم بالای 500000 تومنه درصورتی این 500000 تومن چند تا کتاب تست میشه؟؟؟
          قیمت کلشم که دوازده میلیونه😏😏😏
          اگه خدایی نکرده به نتیجه نرسین لااقل اینقد پول حروم نکردین دینی درس فهمه باید از خودت از جمله یه چیزایی بکشی بیرون اینکه به اصطلاح بهترین استاد دینی ایران بیاد همه نکاتو بهت بگه هنر نیست تو قراره سر جلسه کنکور بری نه اون یه جمله چند جور باید معنی کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد بقیه درسام که ماشالله آلا هست دیگه...
          اونا همه چی رو خوشگل میکنن تحویل آدم میدن گول میزنن

به هر حال کتاب تست بهترینه..

Maryam NateqiM elmira m.sE 2 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • مصطفی عباسیانم مصطفی عباسیان

سلام دوستان اولا اینو بدونید که منبع اکثر رتبه های برتر کنکور کتاب کمک درسی بوده و لا غیر...
            اینکه از این موسسات استفاده کنید
            1_ وقت وحشتناکی میره
            2_واقعا بعضی جاهاش مضخرفه قطعا
            3_هزینه زیادی داره
            4همه تیپ تستو حل نمیکنن مثلا تو دروس محاسباتی
            5_دقت کنین که برای تولید فیلم یک دبیر یا استاد در لحظه صحبت میکنه و فک نکنم بشینن باهم محتوا بسازن یا بنویسن و با برنامه بیان جلو دوربین.. اما برای نوشتن کتاب تست اولا همه با برنامه بعدشم اونا چندین سال تجربشونو اومدن تو کتاب خلاصه کردن و همه تیپ تستا رو میارن...
            ثانیا الان دی وی دی زیست دهم حرف آخر فک کنم بالای 500000 تومنه درصورتی این 500000 تومن چند تا کتاب تست میشه؟؟؟
            قیمت کلشم که دوازده میلیونه😏😏😏
            اگه خدایی نکرده به نتیجه نرسین لااقل اینقد پول حروم نکردین دینی درس فهمه باید از خودت از جمله یه چیزایی بکشی بیرون اینکه به اصطلاح بهترین استاد دینی ایران بیاد همه نکاتو بهت بگه هنر نیست تو قراره سر جلسه کنکور بری نه اون یه جمله چند جور باید معنی کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد بقیه درسام که ماشالله آلا هست دیگه...
            اونا همه چی رو خوشگل میکنن تحویل آدم میدن گول میزنن

به هر حال کتاب تست بهترینه..

Maryam NateqiM آفلاین
            Maryam NateqiM آفلاین
            Maryam Nateqi

مصطفی عباسیان
            بله درست میگید 🙂

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Fateme S 0F Fateme S 0

یک هفته که بیشتر نیست کل دینی ۳ سال
              خیلی جاها که به چشم نمیاد میگه استاد یوسفیان پور
              خیلی نکته ها و علت و معلولی هارو از توی ایه استنباط میکنه که مغز ادم خطور نمیکنه
              ببینین ولی نه با کتاب مصور
              کتاب درسی رو بزارین جلوتون وقتی ایه رو تشریح میکنن هر نکته ای میگن توی کتاب خودتون یادداشت کنین هر جا علت و معلولی داره علامت بزنین
              واقعا حیفه و مطمئن باشین دینی رو با استاد یوسفیان پور صد میزنین

sara hatamiS آفلاین
              sara hatamiS آفلاین
              sara hatami

Fateme S 0 واقعا یک هفته ؟‌شما پکیج ۶۰۴۰ ش رو میگید ؟‌چون الان مثلا هر درس حدودا بین ۲ و نیم الی سه ساعته

Fateme S 0F 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0

Fateme S 0 واقعا یک هفته ؟‌شما پکیج ۶۰۴۰ ش رو میگید ؟‌چون الان مثلا هر درس حدودا بین ۲ و نیم الی سه ساعته

Fateme S 0F آفلاین
                Fateme S 0F آفلاین
                Fateme S 0

هر درس؟😳
                درسی که کار نمیکنن موضوعی کار میکنن استاد

0

Mahdi Jafari 2 تاملند ریاضیش خوبه؟

Mahdi Jafari 2M آفلاین
                  Mahdi Jafari 2M آفلاین
                  Mahdi Jafari 2
                  دانش آموزان آلاء

sara hatami
                  من خودم رشته ریاضی ام ...
                  حسابان با آقای رفعتی تاملند جلو میرم خیلی خوبه...
                  برای هر درس چنتا دبیر داره میتونید قسمت اول اموزش رو رایگان ببنید و بعد انتخاب کنید...
                  ولی من از فیزیک و حسابانش استفاده میکنم راضی ام...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0

میخواستم بدونم فردی از شما تابحال منابع و محتوای یادگیری آسان، اوج یادگیری و.... رو تهیه کرده، آیا نتیجه مطلوب و دلخواه گرفته؟
                    خواهشمندم اگر فردی از شما دوستان چیزی درباره این منابع میدونه یا از دوستان و آشنایان چیزی درباره‌اش شنیدن، بهم بگن 🙏🏻🙏🏻
                    ممنونم عزیزان 😇🌺🌺🌺
                    @دانش-آموزان-آلاء
                    @تجربیا
                    @ریاضیا

_Biliifti__ آفلاین
                    _Biliifti__ آفلاین
                    _Biliifti_

Maryam Nateqi مزخرفن😁با آلا خودمون پیش برو
                    کللللی وقت ازت میگیرن😐تازه ناقصم هستن

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

ممنونم عزیزان 😇🌺🌺🌺
                      @دانش-آموزان-آلاء
                      @تجربیا
                      @ریاضیا

f.noori7979F آفلاین
                      f.noori7979F آفلاین
                      f.noori7979

Maryam Nateqi
                      سلام
                      منDVDهای موسسه گیلنارو گرفتم
                      به معنای واقعی کلمه افتضاح بود
                      دوساعت اول هر فیلم آقای احمدی میومد درباره غیرقانونی بودن کپی حرف میزد و تعریف از موسسش میکرد
                      دبیراشم رو یه مبحث ساده و پیش پاافتاده کلی وقت تلف میکردن
                      DVD زیستشم که اصلا باز نشد
                      اگه میخواین از محصولات بقیه موسسات استفاده کنین بنظرم کلاسای آنلاین کیفیت بهتری دارن
                      حتی بعضی گروه ها هستن که رتبه برترن با هزینه مناسب کلاس آنلاین 5-4نفره میزارن سوالاتونم میتونین بپرسین

قوی باش!!
                      خدا عاشق بچه پرروهاست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • JuDiJ JuDi

سارا M 0س آفلاین
                        سارا M 0س آفلاین
                        سارا M 0
                        خیرین کوچک دریا دل

@ida-shateri
                        سلام عزیزم میشه بگی ریاضی آقای مسعودی چطوره؟؟
                        با دیدن تدریسشون تونستی تست هم بزنی؟؟

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                        پس رهاش کن بره؛)

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • سارا M 0س سارا M 0

@ida-shateri
                          سلام عزیزم میشه بگی ریاضی آقای مسعودی چطوره؟؟
                          با دیدن تدریسشون تونستی تست هم بزنی؟؟

JuDiJ آفلاین
                          JuDiJ آفلاین
                          JuDi
                          ناظم

سارا M 0 سلام قشنگم☺
                          من تدریس فیزیکروتهیه کردم نه ریاضیشونو.اگر میخوای از تدریس فیزیکشون بگم

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

ممنونم عزیزان 😇🌺🌺🌺
                            @دانش-آموزان-آلاء
                            @تجربیا
                            @ریاضیا

sallar savadkoohiS آفلاین
                            sallar savadkoohi

Maryam Nateqi
                            سلام
                            من تا حالا چیزی ازشون تهیه نکردم
                            اما از هرکی شنیدم گفت گیلنا اصلا به درد نمیخوره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

Mahdi Jafari 2 تاملند ریاضیش خوبه؟

sallar savadkoohi

sara hatami
                              کدوم رشته هستین؟

0
                              • JuDiJ JuDi

سارا M 0 سلام قشنگم☺
                                من تدریس فیزیکروتهیه کردم نه ریاضیشونو.اگر میخوای از تدریس فیزیکشون بگم

سارا M 0س آفلاین
                                سارا M 0س آفلاین
                                سارا M 0
                                خیرین کوچک دریا دل

@ida-shateri
                                آها فک کردم ریاضی رو هم تهیه کردید😇
                                ممنون میشم بگید از تدریس فیزیک نتیجه گرفتید؟🙂

پس رهاش کن بره؛)

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • Fateme S 0F Fateme S 0

هر درس؟😳
                                  درسی که کار نمیکنن موضوعی کار میکنن استاد

sara hatamiS آفلاین
                                  sara hatamiS آفلاین
                                  sara hatami

Fateme S 0 بله ولی یه چنتا درس و هم تکی درس دادن من میانگین ساعت هر جلسه شو گفتم
                                  تو دفترچه مشاوره حرف اخر نوشته همه اینارو ولی الان خودم رفتم کل ساعات تدریس فیلم ۳ پایه رو جمع زدم از رو دفترجه که حدودا شد ۵۶ ساعت ولی اگه بخوایم تایم تعلیم و تست زنی خودمون رو هم باهاش حساب کنیم مسلما خیلی بیشتر میشه

elmira m.sE 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • سارا M 0س سارا M 0

@ida-shateri
                                    آها فک کردم ریاضی رو هم تهیه کردید😇
                                    ممنون میشم بگید از تدریس فیزیک نتیجه گرفتید؟🙂

JuDiJ آفلاین
                                    JuDiJ آفلاین
                                    JuDi
                                    ناظم

سارا M 0 حتما 🙂
                                    بله من خیلی راضی بودم.انواع تیپ ها حل شده تکنیک های خوبی هم گفته شده.حتی ازکنکورهم یکم فراتر رفتن محض اطمینان.
                                    تدریس وجزوه تستاشون کامل بود اما به خوده شخص هم بستگی داره,من بعدازتستای جزوه میرفتم سراغ منبع وتاالان دوتامنبع برای همون مبحث روتموم کردم وتسلط خوبی هم دارم 🙂

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • JuDiJ JuDi

سارا M 0 حتما 🙂
                                      بله من خیلی راضی بودم.انواع تیپ ها حل شده تکنیک های خوبی هم گفته شده.حتی ازکنکورهم یکم فراتر رفتن محض اطمینان.
                                      تدریس وجزوه تستاشون کامل بود اما به خوده شخص هم بستگی داره,من بعدازتستای جزوه میرفتم سراغ منبع وتاالان دوتامنبع برای همون مبحث روتموم کردم وتسلط خوبی هم دارم 🙂

سارا M 0س آفلاین
                                      سارا M 0س آفلاین
                                      سارا M 0
                                      خیرین کوچک دریا دل

@ida-shateri
                                      خیلی ممنون🙂
                                      انشالله موفق باشید🌈💛

پس رهاش کن بره؛)

JuDiJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • سارا M 0س سارا M 0

@ida-shateri
                                        خیلی ممنون🙂
                                        انشالله موفق باشید🌈💛

JuDiJ آفلاین
                                        JuDiJ آفلاین
                                        JuDi
                                        ناظم

سارا M 0 خواهش میکنم عزیزم 🙂
                                        پیشنهادم برای شماهم همینه اگرمیخواین تهیه کنین کامل نگیرین فقط مباحثی که واقعا ضعف دارین.
                                        موفق باشی عزیزم💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

ممنونم عزیزان 😇🌺🌺🌺
                                          @دانش-آموزان-آلاء
                                          @تجربیا
                                          @ریاضیا

M آفلاین
                                          M آفلاین
                                          Morteza Khodaie

Maryam Nateqi سلام من تهیه کردم برا دروس عمومی و اختصاصی نتیجه نگرفتم اصلا هم راضی نیستم محصولاتشون رفته گوشه کمد راه ابریشم الا ی مجموعه عالی هست هزینه کمتری هم داره من به کمک الا درصدامو بهتر کردم خیلی عالیه

Başkalarını yargılamak eleştiri değil hakarettir

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه