یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا
-
Maryam Nateqi سلام عزیزم
من مبحث الکتریسیته ساکن(آقای مسعودی) روتهیه کردم وخیلی هم راضی بودم وهستم.
مبحث کامل تدریس شده.جزوه هم درسنامه داره هم تست آموزشی داره هم تست سنجشی.
الانم برای مرور ازجزوه خوده موسسه استفاده میکنم ویکی دوصفحه ازش میزنم.
تبلیغی که دوستمون گفتن احتمالا ماله پخش تلوزیونی بوده یا
شاید برای نظام قدیم تبلیغ داشته ولی توی 7 تاDVD این مبحثی که تهیه کرده بودم ازونجایی که تدریس شروع شده تبلیغی ندیدم
پیشنهادم اینه ازمشاورشون به هیچ وجه استفاده نکنی واگرمیخای منبعی روتهیه کنی فقط وفقط اون درسایی که ضعف داری.حتی اگریکمم تسلط داری سمتشون نرو.
یا یه مبحث که تستای بیشتری توکنکور داره.@ida-shateri
سلام عزیزم میشه بگی ریاضی آقای مسعودی چطوره؟؟
با دیدن تدریسشون تونستی تست هم بزنی؟؟ -
@ida-shateri
سلام عزیزم میشه بگی ریاضی آقای مسعودی چطوره؟؟
با دیدن تدریسشون تونستی تست هم بزنی؟؟ -
سلام دوستان عزیز، امیدوارم هر جا که هستید حال دلتون خوب خوب باشه
میخواستم بدونم فردی از شما تابحال منابع و محتوای یادگیری آسان، اوج یادگیری و.... رو تهیه کرده، آیا نتیجه مطلوب و دلخواه گرفته؟
خواهشمندم اگر فردی از شما دوستان چیزی درباره این منابع میدونه یا از دوستان و آشنایان چیزی دربارهاش شنیدن، بهم بگن
ممنونم عزیزان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیاMaryam Nateqi
سلام
من تا حالا چیزی ازشون تهیه نکردم
اما از هرکی شنیدم گفت گیلنا اصلا به درد نمیخوره -
Mahdi Jafari 2 تاملند ریاضیش خوبه؟
sara hatami
کدوم رشته هستین؟ -
@ida-shateri
آها فک کردم ریاضی رو هم تهیه کردید
ممنون میشم بگید از تدریس فیزیک نتیجه گرفتید؟ -
sara hatami در یه سوال درباره منابع موسسات گیلنا گفته است:
Fateme S 0 واقعا یک هفته ؟شما پکیج ۶۰۴۰ ش رو میگید ؟چون الان مثلا هر درس حدودا بین ۲ و نیم الی سه ساعته
هر درس؟
درسی که کار نمیکنن موضوعی کار میکنن استادFateme S 0 بله ولی یه چنتا درس و هم تکی درس دادن من میانگین ساعت هر جلسه شو گفتم
تو دفترچه مشاوره حرف اخر نوشته همه اینارو ولی الان خودم رفتم کل ساعات تدریس فیلم ۳ پایه رو جمع زدم از رو دفترجه که حدودا شد ۵۶ ساعت ولی اگه بخوایم تایم تعلیم و تست زنی خودمون رو هم باهاش حساب کنیم مسلما خیلی بیشتر میشه -
@ida-shateri
آها فک کردم ریاضی رو هم تهیه کردید
ممنون میشم بگید از تدریس فیزیک نتیجه گرفتید؟سارا M 0 حتما
بله من خیلی راضی بودم.انواع تیپ ها حل شده تکنیک های خوبی هم گفته شده.حتی ازکنکورهم یکم فراتر رفتن محض اطمینان.
تدریس وجزوه تستاشون کامل بود اما به خوده شخص هم بستگی داره,من بعدازتستای جزوه میرفتم سراغ منبع وتاالان دوتامنبع برای همون مبحث روتموم کردم وتسلط خوبی هم دارم -
سارا M 0 حتما
بله من خیلی راضی بودم.انواع تیپ ها حل شده تکنیک های خوبی هم گفته شده.حتی ازکنکورهم یکم فراتر رفتن محض اطمینان.
تدریس وجزوه تستاشون کامل بود اما به خوده شخص هم بستگی داره,من بعدازتستای جزوه میرفتم سراغ منبع وتاالان دوتامنبع برای همون مبحث روتموم کردم وتسلط خوبی هم دارم@ida-shateri
خیلی ممنون
انشالله موفق باشید -
میخواستم بدونم فردی از شما تابحال منابع و محتوای یادگیری آسان، اوج یادگیری و.... رو تهیه کرده، آیا نتیجه مطلوب و دلخواه گرفته؟
خواهشمندم اگر فردی از شما دوستان چیزی درباره این منابع میدونه یا از دوستان و آشنایان چیزی دربارهاش شنیدن، بهم بگن
ممنونم عزیزان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیاMaryam Nateqi سلام من تهیه کردم برا دروس عمومی و اختصاصی نتیجه نگرفتم اصلا هم راضی نیستم محصولاتشون رفته گوشه کمد راه ابریشم الا ی مجموعه عالی هست هزینه کمتری هم داره من به کمک الا درصدامو بهتر کردم خیلی عالیه
-
Maryam Nateqi سلام من تهیه کردم برا دروس عمومی و اختصاصی نتیجه نگرفتم اصلا هم راضی نیستم محصولاتشون رفته گوشه کمد راه ابریشم الا ی مجموعه عالی هست هزینه کمتری هم داره من به کمک الا درصدامو بهتر کردم خیلی عالیه
Morteza Khodaie
سلام ممنون از پاسخگویی تون
موفق باشید -
Morteza Khodaie
سلام ممنون از پاسخگویی تون
موفق باشیدMaryam Nateqi خواهش میکنم همچنین
-
ممنونم عزیزان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیاMaryam Nateqi مریم جان عزیز دلم پولتو تو جوب بریز ولی دی وی دی های گیلنارو نگیر واقعا به درد نخوره بنظرم به درد اونایی میخوره که سطح و سوادشون زیر خط فقره و در ضمن زمان زیادی دارن برای اموزش دیدن
من خودم درسای تخصصی سه سال رو گرفتم از دوموسسه گیلنا و حرف آخر بنظرم اگه قصد آموزش از طریق فضای مجازی رو داری توی کلاسینو شرکت کن و اگه میخوای آفلاین درسارو یاد بگیری اول اینکه تحقیق کن بازهم و اینکه پیشنهاد من اینه حداقل دروس حرف آخرو تهیه کن گیلنا مسخرس واقعا -
Maryam Nateqi مریم جان عزیز دلم پولتو تو جوب بریز ولی دی وی دی های گیلنارو نگیر واقعا به درد نخوره بنظرم به درد اونایی میخوره که سطح و سوادشون زیر خط فقره و در ضمن زمان زیادی دارن برای اموزش دیدن
من خودم درسای تخصصی سه سال رو گرفتم از دوموسسه گیلنا و حرف آخر بنظرم اگه قصد آموزش از طریق فضای مجازی رو داری توی کلاسینو شرکت کن و اگه میخوای آفلاین درسارو یاد بگیری اول اینکه تحقیق کن بازهم و اینکه پیشنهاد من اینه حداقل دروس حرف آخرو تهیه کن گیلنا مسخرس واقعاzahra thd
سلام عزیز جان، خودتون از کلاسینو استفاده کردین؟ -
Maryam Nateqi مریم جان عزیز دلم پولتو تو جوب بریز ولی دی وی دی های گیلنارو نگیر واقعا به درد نخوره بنظرم به درد اونایی میخوره که سطح و سوادشون زیر خط فقره و در ضمن زمان زیادی دارن برای اموزش دیدن
من خودم درسای تخصصی سه سال رو گرفتم از دوموسسه گیلنا و حرف آخر بنظرم اگه قصد آموزش از طریق فضای مجازی رو داری توی کلاسینو شرکت کن و اگه میخوای آفلاین درسارو یاد بگیری اول اینکه تحقیق کن بازهم و اینکه پیشنهاد من اینه حداقل دروس حرف آخرو تهیه کن گیلنا مسخرس واقعاzahra thd
حرف اخر که اصلا دزدههه
ولی در مورد کلاسینو
اونم بعضی استاداش خوبن
به نظرم سمت اریان حیدری نرین
هرکی کلاسش بوده رشد کرده اما از نوع منفیش
محمد نوکنده هم معلم مدرسه ماست هم فیزیک کلاسینوعه
اینقدر هیچی درس نمیداد و فقط سوال حل میکرد که من اومدم سمت استاد کازرانیان و دیگه کلاساش رو شرکت نمیکنم
بازم اگه در مورد کلاسینو اطلاعاتی خواستین خوشحال میشم کمک کنم -
sara hatami
کدوم رشته هستین؟sallar savadkoohi یازدهم تجربی
-
sallar savadkoohi یازدهم تجربی
sara hatami
به نظرم کلاسای استاد ملاک پور ( تاملند) یه شاهکاره
من که خودم واقعا حس میکنم دارم میفهمم
توی همین الای خودمونم برای ریاضی استاد ثابتی و استاد امینی درجه یکن
ولی اگه میخواین از صفر مطلق ریاضی رو شروع کنین استاد ملاک پور بهتره برای استاد ثابتی یه پایه متوسط باید داشته باشید. -
zahra thd
سلام عزیز جان، خودتون از کلاسینو استفاده کردین؟Maryam Nateqi آره کلاسینو از گیلنا و حرف و آخرو....خیلی بهتره
-
سلام دوستان اولا اینو بدونید که منبع اکثر رتبه های برتر کنکور کتاب کمک درسی بوده و لا غیر...
اینکه از این موسسات استفاده کنید
1_ وقت وحشتناکی میره
2_واقعا بعضی جاهاش مضخرفه قطعا
3_هزینه زیادی داره
4همه تیپ تستو حل نمیکنن مثلا تو دروس محاسباتی
5_دقت کنین که برای تولید فیلم یک دبیر یا استاد در لحظه صحبت میکنه و فک نکنم بشینن باهم محتوا بسازن یا بنویسن و با برنامه بیان جلو دوربین.. اما برای نوشتن کتاب تست اولا همه با برنامه بعدشم اونا چندین سال تجربشونو اومدن تو کتاب خلاصه کردن و همه تیپ تستا رو میارن...
ثانیا الان دی وی دی زیست دهم حرف آخر فک کنم بالای 500000 تومنه درصورتی این 500000 تومن چند تا کتاب تست میشه؟؟؟
قیمت کلشم که دوازده میلیونه
اگه خدایی نکرده به نتیجه نرسین لااقل اینقد پول حروم نکردین دینی درس فهمه باید از خودت از جمله یه چیزایی بکشی بیرون اینکه به اصطلاح بهترین استاد دینی ایران بیاد همه نکاتو بهت بگه هنر نیست تو قراره سر جلسه کنکور بری نه اون یه جمله چند جور باید معنی کنی دیگه مشکلی پیش نمیاد بقیه درسام که ماشالله آلا هست دیگه...
اونا همه چی رو خوشگل میکنن تحویل آدم میدن گول میزننبه هر حال کتاب تست بهترینه..
حرفای شما درسته
ولی هرکسی سلیقه ی آموزشش فرق میکنه یکی با ویدیو یاد میگیره یکی با کتاب تست.در ضمن خود درسنامه های کتب کمک درسی درسته کامل آموزش میدن ولی هر تستی نکته ی جدیدی داره و قرار نیس تو یک درسنامه به همه سوالا و تستایی که نو آورانه هستن جواب داده بشه
در ضمن این بهتره که مولف کتاب بیاد تو کتابش توضیح بده خوبه یا بیاد آنلاین خودش تو تخته یا تو هرچیزی توضیح بده؟!
-
Fateme S 0 بله ولی یه چنتا درس و هم تکی درس دادن من میانگین ساعت هر جلسه شو گفتم
تو دفترچه مشاوره حرف اخر نوشته همه اینارو ولی الان خودم رفتم کل ساعات تدریس فیلم ۳ پایه رو جمع زدم از رو دفترجه که حدودا شد ۵۶ ساعت ولی اگه بخوایم تایم تعلیم و تست زنی خودمون رو هم باهاش حساب کنیم مسلما خیلی بیشتر میشهخوب ببینین شما کل دینی رو جمع زدین و در ضمن استاد یوسفیان هم ترکیبی درس میدن و هم در آخر کتابو برسی میکن و هم نکات آیات رو و خیلی خیلی مفهومی درس میدن که سوالات دینی کنکور مفهومیه نه اینکه حفظ کنی و بری جواب بدی (( اگه حفظ کنی موندگاریش تو ذهن سخت تره ول بستگی به مرورت داره))
من که استاد یوسفیان پورو میدیدم اصلا نیاز به حفظ نبود و خیلی عالی بود
واقعا با اون نظر دوستمون موافقم که حرف آخر دینیش عالیه وبقیه چرته
و استاد یوسفیان پور تست هم میزنن هم تالیفی و هم کنکوری و تست های ایشون یعنی تستای تالیفی ایشون مطابقت 100 درصدی داشت