قرار صبحگاهی:)
-
@saghi-mortazavi سلاااام ساقییی خانممم🤩🤩😂الحق که تیزی😂😂😂پیامای قبلیو که دیدم به تیز بودنت ایمان کامل اوردم😂😂چه خبر؟
هنوز سعی میکنی زود بیدار شی یا نه؟🤨
از بس تیزی میتونم جای چاقوم اسم تورو بذارم😂فک کنم بیشتر خشن شه -
@ermia-mirzakhani هههه خوش اومدی
آمیتیس الان بود چاقو نثارت میکرد😐
سلامتی خداروشکر
نه ساعت خوابم به هم ریخته نابودم الان😑
اها فهمیدم تازه مفهوم تیزی چیه 😂😂😂😂😂✌️نه همون چاقو بهتره 😝
منم خشن نیستم😶👊@saghi-mortazavi 😂😂مرسی از خوش امد گویی...فرش قرمزم لازم نیس پهن کنید وجودم نیازی به این چیزا نداره😌😂اصن سخته از انجمن بری😶آمدندی احوال شما ها را ببینندی😶خب خب خب....که انگار ساعت خوابت به هم ریختس نه🤨🤨🤨
نه تیزی منطورم به هوشیاری و درک بالاس که مث چاقو و اینا😂😂و باز هم اسپم😶 -
@saghi-mortazavi 😂😂مرسی از خوش امد گویی...فرش قرمزم لازم نیس پهن کنید وجودم نیازی به این چیزا نداره😌😂اصن سخته از انجمن بری😶آمدندی احوال شما ها را ببینندی😶خب خب خب....که انگار ساعت خوابت به هم ریختس نه🤨🤨🤨
نه تیزی منطورم به هوشیاری و درک بالاس که مث چاقو و اینا😂😂و باز هم اسپم😶 -
Amitis Taati رقیییب🥺🥺🤩بیااا ... دلم هوای شکستن لیوان کرده😶😂
گیاهم منشن نمیشه😶بیا ببینم چه کرده ای؟😂😶اوصاع خوبه؟🌲🌱 -
@ermia-mirzakhani 😂😂😂باش خوب شد گفتی داشتم میرفتم از تو کمد فرش قرمز بیارم بندازم زیر پات
خوب کاری کردی برگشتی 😊
آره دیگه هفته بعد انشالله درستش میکنم😬💪
اها آره تو راس میگی منظورت باهوشی و اینا بود😑 -
@saghi-mortazavi نه جان خودم منظورم همون باهوشی بود😶😂انشاالله درست میشه ساعت خوابت🤨یعنی که باید بشه🤨یعنی راهی بجز درست شدن نداره 🤨🤨🤨و در نهایت یعنی چاقوی من...........🤨
-
@saghi-mortazavi وایی مرسی🥺🌻
میگم حس میکنم زیادی اینجا پلاسی...البت فضولی نباشه ها🤨بچه بشین پای درس و مشقت که زود بخوابی وگر نه اگه یه ساعت بد بیدار شی که من میدونم و .....🤨@ermia-mirzakhani حس نکن من فقط جمعه ها هستم شانسم زده هر کی میاد حرف میزنه باهام جمعست 😑😐
بعد میگه اینجا پلاسی😒
خدا شانس بده 🙄
عاقا الان خواب دارم نمیخوابم زود بخوابم چاقو واس من مکش بیرونا🤨اعصاب مصابم خط خطی میشه😂😂😂😂😂
نمیزارم سیاست کنی😂😂👊 -
@ermia-mirzakhani حس نکن من فقط جمعه ها هستم شانسم زده هر کی میاد حرف میزنه باهام جمعست 😑😐
بعد میگه اینجا پلاسی😒
خدا شانس بده 🙄
عاقا الان خواب دارم نمیخوابم زود بخوابم چاقو واس من مکش بیرونا🤨اعصاب مصابم خط خطی میشه😂😂😂😂😂
نمیزارم سیاست کنی😂😂👊 -
@saghi-mortazavi عاهااا😂😂عاغا ببخش فک کردم همیشه هسی...چه بد....ینی فردا نمیتونی گزارش بدی...فقط وای به حالت اگه عمری باقی بودجمعه دیگه بیای و باز ساعت خوابت بد باشه🤨🤨منم اعصاب مصابم خط خطی....بد جورم خط خطی🤨😂
-
@ermia-mirzakhani نه در حد گزارش میام😐در حد بحث و گفتمان تشریف ندارم 😂
فقط شب میشه دیگه برای گزارش مطالعه میام -
@saghi-mortazavi عاها پس خوبه🥺موفق باشی🌻🌻فقط حواست به تهدیدات من باشه هاا....مث آمیتیس از ترس لیوان بشکن😂😂
-
parisa khany سلااام🌻😶خدا کنه درست منشن کرد باشم....من از شما خداحافظی نکردم عذاب وجدان گرفتم...تو ذهنم بود ولی نمیدونم چرا نکردم😶😂😂😂اگه از انجمن نرفتی بیا کمی از وضعیت ساعت خوابت بگو ببینیم مث همیشه خوبه؟🌻
-
parisa khany سلااام🌻😶خدا کنه درست منشن کرد باشم....من از شما خداحافظی نکردم عذاب وجدان گرفتم...تو ذهنم بود ولی نمیدونم چرا نکردم😶😂😂😂اگه از انجمن نرفتی بیا کمی از وضعیت ساعت خوابت بگو ببینیم مث همیشه خوبه؟🌻
@ermia-mirzakhani به به ببین کی برگشته! سلااااااام
مهم نیت😉خواب و بیداریم عجیب شده گفتن ندارم🙄 -
@ermia-mirzakhani به به ببین کی برگشته! سلااااااام
مهم نیت😉خواب و بیداریم عجیب شده گفتن ندارم🙄parisa khany سلاام🥺🌻یعنی چی گفتن نداره🤨😶انشاالله درست میشه.....اگه میشه و مایلی سعی کن از فردا گزارش بدی تا زیر نظر بگیرم تو رو🤨🧐
-
سلام
خواب 1بیداری 8
-
سلام
خواب 1بیداری 8
امیرمحمد یوسفوند عه سلام...خوب شد یکی اومد😂😂دیگه ناامید شده بودم😶
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلام خانم😊