قرار صبحگاهی:)
-
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
امیرمحمد یوسفوند عه سلام...خوب شد یکی اومد😂😂دیگه ناامید شده بودم😶
سلام خانم😊
خوبین شما؟
امری دارین؟!😊
میخواین خواب ما رو هم تنظیم کنید شما؟!😊😄امیرمحمد یوسفوند چرا خانم🤦🏻♂️🤦🏻♂️اصن دیگه از این شهر میرم من🚶♂️🚶♂️این همه داد میزنم ارمیا پسره😶😂نه من غلط کنم خواب شما رو تنظیم کنم....😶😂من کی باشم😕
-
امیرمحمد یوسفوند چرا خانم🤦🏻♂️🤦🏻♂️اصن دیگه از این شهر میرم من🚶♂️🚶♂️این همه داد میزنم ارمیا پسره😶😂نه من غلط کنم خواب شما رو تنظیم کنم....😶😂من کی باشم😕
امیرمحمد یوسفوند چرا خانم🤦🏻♂️🤦🏻♂️اصن دیگه از این شهر میرم من🚶♂️🚶♂️این همه داد میزنم ارمیا پسره😶😂نه من غلط کنم خواب شما رو تنظیم کنم....😶😂من کی باشم😕
واقعا شما اقا هستید؟!!😳
ولی من شنیده بودم که اسم ارمیا اسم دختره...😳
نه خواهش میکنم🙏🌹...دیدم خواب همه رو تنظیم میکنی عرض کردم😊😊 -
واقعا شما اقا هستید؟!!😳
نه خواهش میکنم🙏🌹...دیدم خواب همه رو تنظیم میکنی عرض کردم😊😊امیرمحمد یوسفوند سلام ببخشین وسط حرفتون اومدم .قبلا خودشون گفتم آقا هستن
-
امیرمحمد یوسفوند سلام ببخشین وسط حرفتون اومدم .قبلا خودشون گفتم آقا هستن
Mahsa Najafi 1 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
عه...واقعا...!!!😳
خیلی ممنون...
حتما من متوجه نشدم...😵
@Ermia-Mirzakhani خیلی عذر میخام اگه بهتون بر خورد🌹🙏🙏 -
Mahsa Najafi 1 در قرار صبحگاهی:) گفته است:
عه...واقعا...!!!😳
خیلی ممنون...
حتما من متوجه نشدم...😵
@Ermia-Mirzakhani خیلی عذر میخام اگه بهتون بر خورد🌹🙏🙏امیرمحمد یوسفوند آره یه روز بین پیاما دیدم
-
واقعا شما اقا هستید؟!!😳
نه خواهش میکنم🙏🌹...دیدم خواب همه رو تنظیم میکنی عرض کردم😊😊امیرمحمد یوسفوند عاها😂من اون پیامتونو به دیده جنگ و دعوا و اینا دیدم عقب نشینی کردم😂😂شما که ۷ ساعت میخوابید مگه میخواید کمتر کنید؟😶البت ببخشید دخالت میکنم فقط برا رفع کنجکاوی
-
امیرمحمد یوسفوند عاها😂من اون پیامتونو به دیده جنگ و دعوا و اینا دیدم عقب نشینی کردم😂😂شما که ۷ ساعت میخوابید مگه میخواید کمتر کنید؟😶البت ببخشید دخالت میکنم فقط برا رفع کنجکاوی
امیرمحمد یوسفوند عاها😂من اون پیامتونو به دیده جنگ و دعوا و اینا دیدم عقب نشینی کردم😂😂شما که ۷ ساعت میخوابید مگه میخواید کمتر کنید؟😶البت ببخشید دخالت میکنم فقط برا رفع کنجکاوی
نه بابا...ما پزشکا به دعوا...😄😄
نه خواهش میکنم...بله میدونم 7ساعت تایم خوبیه😊😊 -
ایلین حیدرزهی عاعا شما لایک میکنی نمیای که😶😂چرا همه بد شدن😶اگه دوس داشتی بیا گزارش بده
من نمیتونم منشن کنم ولی مهسا خانم اگه خواستید گزارش بدید...همونی که چن دقیقه پیش داشتید حرف میزدید😂😂 -
واقعا شما اقا هستید؟!!😳
نه خواهش میکنم🙏🌹...دیدم خواب همه رو تنظیم میکنی عرض کردم😊😊امیرمحمد یوسفوند در قرار صبحگاهی:) گفته است:
واقعا شما اقا هستید؟!!😳
نه خواهش میکنم🙏🌹...دیدم خواب همه رو تنظیم میکنی عرض کردم😊😊✋منم این سوتی دادم همش فکر میکردم ایشون خانمن 😂.
تا بهشون گفتم خواهر. بایه عصابانیت گفتن داداش که من جا خوردم 😅😄 -
نه بابا...ما پزشکا به دعوا...😄😄
نه خواهش میکنم...بله میدونم 7ساعت تایم خوبیه😊😊امیرمحمد یوسفوند عاره خیلی خوبه👌🏻😂😂
بله بله دیگه پزشکا آدمای با فرهنگی هستن...😂😂 -
امیرمحمد یوسفوند در قرار صبحگاهی:) گفته است:
واقعا شما اقا هستید؟!!😳
نه خواهش میکنم🙏🌹...دیدم خواب همه رو تنظیم میکنی عرض کردم😊😊✋منم این سوتی دادم همش فکر میکردم ایشون خانمن 😂.
تا بهشون گفتم خواهر. بایه عصابانیت گفتن داداش که من جا خوردم 😅😄ایلین حیدرزهی عه...من ...عصبانی...🥺😶اصن بهم نمیومد😂😂برم خودمو دعوا کنم
-
ایلین حیدرزهی عاعا شما لایک میکنی نمیای که😶😂چرا همه بد شدن😶اگه دوس داشتی بیا گزارش بده
من نمیتونم منشن کنم ولی مهسا خانم اگه خواستید گزارش بدید...همونی که چن دقیقه پیش داشتید حرف میزدید😂😂@ermia-mirzakhani بله چشم حتما
خواب ۲
بیداری ۸ -
امیرمحمد یوسفوند در قرار صبحگاهی:) گفته است:
واقعا شما اقا هستید؟!!😳
تا بهشون گفتم خواهر. بایه عصابانیت گفتن داداش که من جا خوردم 😅😄ایلین حیدرزهی منم یه بار یه نفر بدون اینکه اسممو بدونه بهم گفت داداش😅
منم با عصبانیت گفتم خواهرم -
من نمیتونم منشن کنم ولی مهسا خانم اگه خواستید گزارش بدید...همونی که چن دقیقه پیش داشتید حرف میزدید😂😂@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
من نمیتونم منشن کنم ولی مهسا خانم اگه خواستید گزارش بدید...همونی که چن دقیقه پیش داشتید حرف میزدید😂😂.
😂😂
خواب ۱۲
بیداری ۶ -
امیرمحمد یوسفوند عاره خیلی خوبه👌🏻😂😂
بله بله دیگه پزشکا آدمای با فرهنگی هستن...😂😂@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
امیرمحمد یوسفوند عاره خیلی خوبه👌🏻😂😂
بله بله دیگه پزشکا آدمای با فرهنگی هستن...😂😂بله دیگه...😊
ما پزشکا و کلا جمع پزشکی ادمای با فرهنگی هستیم...😊 -
ایلین حیدرزهی عه...من ...عصبانی...🥺😶اصن بهم نمیومد😂😂برم خودمو دعوا کنم
ایلین حیدرزهی عه...من ...عصبانی...🥺😶اصن بهم نمیومد😂😂برم خودمو دعوا کنم
😂😂✋نه دیگه گذشت خوتون ببخشید 😊🌟
-
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
😴۵:۴۵
😄۹:۳۰حیفم آمد که صبح را
با نفس خوب خدا"ها"نکنم
حیفم آمد که در این
روز دل انگیز خدا
به سرانگشت دعا وا نکنم
🌹🌹🌹🌹 -
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
😴۵:۴۵
😄۹:۳۰حیفم آمد که صبح را
با نفس خوب خدا"ها"نکنم
حیفم آمد که در این
روز دل انگیز خدا
به سرانگشت دعا وا نکنم
🌹🌹🌹🌹parisa khany بلی بلی....الان میفهمم عجیب شده ینی چی😶عاغا خودت میدونی که ساعت خوابت خعلی چیزه نه؟😶تو که میخوای ۴ ساعت و اینا بخوابی چرا زود تر نخوابی که زود تر بیدار شی😶البت فک میکنم برنامه یه روزت خراب شه نه؟🤦🏻♂️🤔چون دیگه تنظیم کردی که تا ۵ و اینا تموم کنی درستو...ولی ارزششو داره🥺🌻
-
یعنی بعضی ساعتارو میبینم شاخ درمیارم
-
بیداری ۷ و نیم یا چهل و پنج :neutral_face: :oncoming_fist_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
تایم بیداریم خوب میشود نه فورا ولی حتما:grinning_squinting_face: :flexed_biceps_light_skin_tone:
:beaming_face_with_smiling_eyes: :lollipop:
ظهرتون عسل:honey_pot: :yellow_heart: