قرار صبحگاهی:)
-
@saghi-mortazavi تو نمیفهمی😂...چون یه ساقیو از نزدیک ندیدی...من فقط درک میکنم ساقیا چجورین....(مثلا فک کن خودت ساقی نیستی😂)عاغا منم میخوام اسمم ساقی باشه😂😂😂😂چقد آرایه تو این اسمه اس
-
@ermia-mirzakhani
WOW😃 بسی تاثیر گذار🤣
نه دیگه من از نزدیک ندیدم 😆
تو دیدی مگه😐
از نزدیک تو تاپیک اها آره دیدی🤣🤣🤣
خوبه اسمت موجب تقویت عضلات انگشتت میشه انقد توضیح میدی اسم پسره😂😂@saghi-mortazavi عاغا راس میگیاا....تو خودتی بعد چجوری چهره خودتو با چشم غیر مسلح ببینی🤔(غیر مسلحو شما بدون آینه و اینا در نظر بگیر😂)عاره اسمم باعث میشه کلا دستام ورزیده شن😶😑کمک میکنه علاوه بر دعوای لفظی خودمو برا دعوای تن به تنم اماده کنم👌🏻😂چقد مفید بود من دست کمش گرفته بودم..
-
-
@saghi-mortazavi عاغا راس میگیاا....تو خودتی بعد چجوری چهره خودتو با چشم غیر مسلح ببینی🤔(غیر مسلحو شما بدون آینه و اینا در نظر بگیر😂)عاره اسمم باعث میشه کلا دستام ورزیده شن😶😑کمک میکنه علاوه بر دعوای لفظی خودمو برا دعوای تن به تنم اماده کنم👌🏻😂چقد مفید بود من دست کمش گرفته بودم..
@ermia-mirzakhani نه غیر مسلح در نظر نمیگیرم شما خوش باشی😂🖐️
خوبه اینم یکی از مزایای ساقیاست ببین چه چیز خوبی و خفنی گفتم بهت😊😜
فک کن با دوتا انگشت ورزیدت بکنی تو چشم طرف حله کوره کوره🤣🤣🤣🤣
دعوای لفظی و نداشتیم واس اونش خوب نیست بگو چشم😆😋
فعلنه من تشریفمو ببرم امشب باز زود نمیخوابم شکنجم میکنی🤣🤣
😜🖐️ -
@ermia-mirzakhani نه غیر مسلح در نظر نمیگیرم شما خوش باشی😂🖐️
خوبه اینم یکی از مزایای ساقیاست ببین چه چیز خوبی و خفنی گفتم بهت😊😜
فک کن با دوتا انگشت ورزیدت بکنی تو چشم طرف حله کوره کوره🤣🤣🤣🤣
دعوای لفظی و نداشتیم واس اونش خوب نیست بگو چشم😆😋
فعلنه من تشریفمو ببرم امشب باز زود نمیخوابم شکنجم میکنی🤣🤣
😜🖐️@saghi-mortazavi وایییییی😂😂😂عاعا امشب طبع شوخ طبعیم خوابیده ولی انگار مال تو کِیفش زیادی کوکه😂😂😂😂😂خیلی خوب گفتی...با دوتا انگشتم 😂😂😂😂😂😂باشه برو فعلا🌻موفق باشی🌻🌻(چاقو هم اضافه کنم🔪🔪میشه یه غذای خوشمزه کی مبتونه اونو بپزه)یادش بخیر تو فیتیله جمعه تعطیله میگفتن😂😂
-
Fatemeh Babazadeh 😂😂😂واییییی...نه بابا من عاشق اسمم😂😂با این حرفا عوضش نمیکنم
خوب شد یادآوری کردی پسرم😂😂مرسی🌻🌻عاعا شما هم بیا گزارش بده😂(من انگار یه فروشنده که جنس بد داره همش مشتریا رو به زور میخواد جمع نه بیان بخرن ازش😂)(یا شایدم به مادره که دختراش رو دلش موندن میخواد بدتشون به ملت برنولی خب من یه دختر بیشتر ندارم و هنوزم از دستش خسته نیستم که بدمش به ملت😌😂...البت بی احترامی نباشه جهت مزاح بود😂)@ermia-mirzakhani
پسرم🤔
مچکرم
یه مدت اینجا گزارش دادم،ساعت بیداریم روی 5.30 فیکس شد
دیگه گفتیم میدون رو خالی کنیم برای بقیه😄 -
@ermia-mirzakhani
پسرم🤔
مچکرم
یه مدت اینجا گزارش دادم،ساعت بیداریم روی 5.30 فیکس شد
دیگه گفتیم میدون رو خالی کنیم برای بقیه😄Fatemeh Babazadeh ایح😂😂نه منظورم اون نبود...گفتم خوب شد یاد اوری کردی که بنده پسرم...
عاها...خداروشکر ساعتتون خوبه🤩🌻میدون به اندازه کافی خالی هس=|😂😂 -
سلام مجدد😊
حتما لینک زیر رو مطالعه کنید😄
برای اینکه درمورد اسم ارمیا دیگه دچار اشتباه نشید😄😁
https://www.namefarsi.com/tag/اسم-ارمیا-دختر-است-یا-پسر/ -
سلام مجدد😊
حتما لینک زیر رو مطالعه کنید😄
برای اینکه درمورد اسم ارمیا دیگه دچار اشتباه نشید😄😁
https://www.namefarsi.com/tag/اسم-ارمیا-دختر-است-یا-پسر/امیرمحمد یوسفوند عه...واقعا مرسی😂لازم بود این🌻🌻راستی امروزم گزارش ندادید😶همون ساعت ۱ تا ۸ بوده؟
-
امیرمحمد یوسفوند عه...واقعا مرسی😂لازم بود این🌻🌻راستی امروزم گزارش ندادید😶همون ساعت ۱ تا ۸ بوده؟
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
امیرمحمد یوسفوند عه...واقعا مرسی😂لازم بود این🌻🌻راستی امروزم گزارش ندادید😶همون ساعت ۱ تا ۸ بوده؟
خواهش میکنم🌷...دیگه خیلی سوال می پرسیدن لازم دونستم😊😊
بله...همون گزارشم بود🤗 -
@saghi-mortazavi وایییییی😂😂😂عاعا امشب طبع شوخ طبعیم خوابیده ولی انگار مال تو کِیفش زیادی کوکه😂😂😂😂😂خیلی خوب گفتی...با دوتا انگشتم 😂😂😂😂😂😂باشه برو فعلا🌻موفق باشی🌻🌻(چاقو هم اضافه کنم🔪🔪میشه یه غذای خوشمزه کی مبتونه اونو بپزه)یادش بخیر تو فیتیله جمعه تعطیله میگفتن😂😂
@ermia-mirzakhani دیگه سعادت نداشتیم از روحیه شوخ طبعی شما مستفیذ شیم(عجب چیزی گفتم😂)
زیادم شوخ طبعی نزده بالا استرس و اعصاب خوردی باهم قاطی شده(منفی در منفی مثبته) گِج رگم زده بالا شِفت شدم😂😂😂دیگه این از خاصیت مازندرانیاست😜✌️
بعد ساقی مایع خوشحالی و شادی دیگران میشه حافظم میگه وا من نمیگم (الان دقیق شعر حضور ذهن ندارم😁)
حالا فک کن یه ساقی مازندرانی باشه😂😂😂😂خدایا چه قد از خودم تعریف کردم(چشم نخورم انشالله)
لا حول ولا قوة الا بالله و العلی العظیم
بخون فوت کن طرفم😆🖐️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
انشالله طبع شوخ شمارو هم ببینیم دفعه بعد
شبت آروم برادر تا فردا😋🖐️ -
اره خوبه
-
سلام صبحتون بخیر.
خواب ۱:۳۳
بیداری ۷ -
parisa khany ای وای🥺🥺تو که خوب بودی قبلنا🥺🥺عاغا ولی خب یه کاری باید بکنی بالاخره...۵ صب که نمیشه😐بعد به این ساعته هم که عادت کنی برا روز کنکورتم خوب نیس...علاوه بر اون دیگه خودت بهتر از تاثیرات دیر خوابیدن باید بدونی....فک کنم امروز بدنت به ۹ و نیم عادت کرده بود دیگه اتوماتیک ۹ و نیم بیدار میشه😂😂حالا چن بار دیگه امتحان کن🥺انشاالله درست شه🥺🌻🌻
@ermia-mirzakhani فقط ۵:۴۵بیدار شدم🙄 باز خوابیدم تا۹:۳۰😑😶🤦🏻♀️
-
سلام خواب 1 بیداری 7:45
-
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
😴۲:۳۰
😄۹:۳۰زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست
شاید آن خنده که امروز دریغش کردیم ،
آخرین فرصت خندیدن ماست
هر کجا خندیدیم ، زندگی هم آنجاست
زندگی شوق رسیدن به خداست
خنده کن بی پروا ....
🌹🌹🌹🌹 -
@ermia-mirzakhani دیگه سعادت نداشتیم از روحیه شوخ طبعی شما مستفیذ شیم(عجب چیزی گفتم😂)
زیادم شوخ طبعی نزده بالا استرس و اعصاب خوردی باهم قاطی شده(منفی در منفی مثبته) گِج رگم زده بالا شِفت شدم😂😂😂دیگه این از خاصیت مازندرانیاست😜✌️
بعد ساقی مایع خوشحالی و شادی دیگران میشه حافظم میگه وا من نمیگم (الان دقیق شعر حضور ذهن ندارم😁)
حالا فک کن یه ساقی مازندرانی باشه😂😂😂😂خدایا چه قد از خودم تعریف کردم(چشم نخورم انشالله)
لا حول ولا قوة الا بالله و العلی العظیم
بخون فوت کن طرفم😆🖐️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
انشالله طبع شوخ شمارو هم ببینیم دفعه بعد
شبت آروم برادر تا فردا😋🖐️@saghi-mortazavi وایییی😂😂😂سلام...مرز های خودشیفتگی اصن کنده شد با این حرفت😐😂😂😂لاحول ولاقوه الا بالله...ماشالا....الله اکبر این همه جلال😐😂الله اکبر این همه شکوه....اصن چه چیزی شده...هم ساقیه هم مازندرانی....عجیب موجودی خلق کرده خدا....خدا ما رو خلق کرد گف فتبارک الله...تو که خلق شدی چی گف پس؟🤔😂😂میگن خدا غیر ممکنو ممکن میکنه هاا.....ببین..یه نمونا بارزش خودت😐😂
-
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
😴۲:۳۰
😄۹:۳۰زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست
شاید آن خنده که امروز دریغش کردیم ،
آخرین فرصت خندیدن ماست
هر کجا خندیدیم ، زندگی هم آنجاست
زندگی شوق رسیدن به خداست
خنده کن بی پروا ....
🌹🌹🌹🌹parisa khany عه اولا سلام😂🥺🥺🥺چراا باز مث دیروزههه🥺🥺
-
parisa khany عه اولا سلام😂🥺🥺🥺چراا باز مث دیروزههه🥺🥺
@ermia-mirzakhani سلام صبح بخیر،فرق داره دیروز ۲:۰۵خوابیدم🙄بعد نکته مهمش اینکه ۵:۴۵بیدارشدم اما...🤦🏻♀️ حس میکنم یه لیوان آب اطرافم باید باشه 🤔
-
@saghi-mortazavi وایییی😂😂😂سلام...مرز های خودشیفتگی اصن کنده شد با این حرفت😐😂😂😂لاحول ولاقوه الا بالله...ماشالا....الله اکبر این همه جلال😐😂الله اکبر این همه شکوه....اصن چه چیزی شده...هم ساقیه هم مازندرانی....عجیب موجودی خلق کرده خدا....خدا ما رو خلق کرد گف فتبارک الله...تو که خلق شدی چی گف پس؟🤔😂😂میگن خدا غیر ممکنو ممکن میکنه هاا.....ببین..یه نمونا بارزش خودت😐😂
❄️❄️❄️به نام او که انسانیت آفرید❄️❄️❄️
سلام بچه ها😜🖐️
انشالله روز خوبی داشته باشین😋
🌨️
خواب 1:30 😛
بیداری 5:45 دیگم نخوابیدم😆🖐️
🌨️
😉💪
@Ermia-Mirzakhani سلام علیکم
قدر نمیدونین که اصن😂
تصور قیافت در هنگام خودن پستم دیدنیه خداوکیلی 🤣🤣🤣🤣
قشنگم تو ریپلایت خیلی واضح بیان شد از اعماق وجودت حسودی(حسود حسود) ، در حال انفجار احساسات نوشتی پستو😂😂😂😂
فتبارک الله احسن الخالقین واس همس استستا نداریم برادرم😆✌️
خداوکیلی یکی مثل من موجبات خنده و شادیتونو فراهم کنه چی دیگه از خدا میخواین😂
یه چیزی
من دوتا کلمه مازندرانی به کار بردم
فهمیدی چی گفتم ینی😐من چرا نمیفهمم چی میگی کدوم غیر ممکن😑
😂😂😂😂🖐️