چکارکنم؟؟
-
سلام بچه ها من تا حالا خیلی کم واسه کنکور خوندم ،الان چکار کنم ؟چطوری بخونم؟ بعد برنامه ریزی می کنم ولی نمی تونم طبق اون بخونم چکارکنم؟؟
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمفاطمه خورشیدی سلام
اینکه به برنامه نمیرسید یا عوامل بیرونی داره یا عوامل درونی
درونی مثله اراده وانگیزه؛تنبلی ونداشتن تمرکز
بیرونی ام مثله محیط مطالعه؛منابع خوب
اول ازهمه این عوامل روریشه یابی کنین و برنامه صحیح روبچینین
رشتتون رونمیدونم اما قطعا اگرازمدت باقی مونده بهترین وبیشترین استفادرو ببرین میتونین به هدفتون برسین
فقط باید سخت کوش وکله شق باشین
موفق باشین -
سلام،برای شروع از الان زیست رو بیشتر متن رو بخونیم یا نه بیشتر سوالات کنکور رو تحلیل کنیم؟
-
سلام،برای شروع از الان زیست رو بیشتر متن رو بخونیم یا نه بیشتر سوالات کنکور رو تحلیل کنیم؟
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
بچه ها یه راهنمایی میخواستم ازتون، من ۱۴۰۱ کنکور میدم میشه بگین چه کتاب هایی برای شیمی خوبه؟ و همچنین فیزیک
ممنون میشم بچه ها -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
بچه ها یه راهنمایی میخواستم ازتون، من ۱۴۰۱ کنکور میدم میشه بگین چه کتاب هایی برای شیمی خوبه؟ و همچنین فیزیک
ممنون میشم بچه ها -
Sahar mehri سلام
حتما متن را خوندید( حداقل روزنامه وار) پس برید سراغ تست و آزمون زماندار بدید -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
ممنون میشم بچه هاyasaman yazdani شیمی نشر الگو
فیزیک میکرو برای یادگیری خیلی خوبه اما برا تسلط نشر الگو
اینا برا من خوب بوده -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
ممنون میشم بچه هاyasaman yazdani سلام
شیمی جامع مهرماه برای شروع عالیه
فیزیک میکرو و خیلی سبز هردو خوبن
چون ۹۰ درصد بچه ها آموزش مناسب کنکور ندارن ،پیشنهاد میکنم دوره های صفر تا صد کنکور راهم ببینید -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
ممنون میشم بچه هاyasaman yazdani من خودم شیمی بهمن بازرگان دارم و راضی ام
-
Sahar mehri سلام
حتما متن را خوندید( حداقل روزنامه وار) پس برید سراغ تست و آزمون زماندار بدید -
به نظرم اگر دوازدهمی هستی سر کلاس ها حاضر شو و درس های مدرسه رو بخون و بعد از مدرسه همون درس ها رو تست بزن و غروب تر عمومی بخون و پایه رو برا خودت یه روند مطالعاتی داشته باش مثلا امروز گرامر بخون فردا تست گرامر بزن پس فردا لغات و روز بعد تست لغات...
یه مدت مشاور بگیر خواستی داشته باشش نخواستی ولش کن ولی بگیر مشاور خوبه (: درضمن از الان رو سال بعد فکر نکن نمیدونم رشتت چی هست و چی میخوای ولی هوشمندانه حذف کن مثلا برا من که ریاضی ام حذف گسسته هوشمندانه هست برا کسی که تجربی هست زمین رو باید حذف کنه و انسانی...راستش خیلی نمیدونم ولی میدونم بهتره ریاضی رو کلا حذف نکنن و یه بخش هاییش رو بخونن کلا حذف یک درس کامل فقط ضرر هست -
Sahar mehri خواهش میکنم
موفق باشید