قرار صبحگاهی:)
-
@mitra-ism-rahmani واییییی😂😂😂👌🏻عاره خودم وقتی میخوام بفرستمش یادت میوفتم👌🏻🌱🌱
چشم دیگه منشن نمیکنم🌱🌱🌱😂🌻
عید نهالمم مبااارکککک🤩🤩🤩🌱🌱🌱🌻🌻🌻 -
marziyeh fallah خوش آمدیی🌻🌻انشاالله میتونی😃
@ermia-mirzakhani
ممنونم:smiling_face_with_smiling_eyes: -
@ermia-mirzakhani ممنون
یه چیز دیگه داشت یادم میرفت
اسپم اسپم
یه هفته نبودم
بقیه را هم مبتلا کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟@mitra-ism-rahmani ایح😂😂😂منِ بد بختِ مظلوم🥺اصلن بهم میاد🥺(😈👻)
همش این ساقی یادم داد🥺🥺من که بلد نبودم اسپم چیه اصن🥺(وِی دارد مظلوم نمایی میکند و میخواهد بندازد گردن دیگران)
مرگ بر آمریکا....مرگ بر ضد ولایت فقیه😂(اصلن منظورم ساقی نبود)
مرسی که دوباره اینو گفتی.....خیلی وقت بود نشنیده بودمش ازت🥺چشم دیگه اسپم سعی میکنم ندم انشاالله😈🌻🌻😃 -
@mitra-ism-rahmani ایح😂😂😂منِ بد بختِ مظلوم🥺اصلن بهم میاد🥺(😈👻)
همش این ساقی یادم داد🥺🥺من که بلد نبودم اسپم چیه اصن🥺(وِی دارد مظلوم نمایی میکند و میخواهد بندازد گردن دیگران)
مرسی که دوباره اینو گفتی.....خیلی وقت بود نشنیده بودمش ازت🥺چشم دیگه اسپم سعی میکنم ندم انشاالله😈🌻🌻😃 -
@mitra-ism-rahmani عار راس میگی😶تودلی چیزیست بَس خوب😶😃چقد من کاشفمم🤩😂
عه گزارشو از فردا بگم انشاالله🥺امروز اصلا خوب نبودش از نظر خودم😕 -
@ermia-mirzakhani خدا بگم چی کارت نکنه خبر قبولی کنکور تو بیارن تو خودت عند این حرفایی چرا میندازی تقصیر من😐👊
-
@saghi-mortazavi ایح ایح😂😂دعای بدی بود اون خبر قبولی کنکورو...دیگه در حق کسی نکن ...تمام سلولای بدنش مور مور میشه😂😂
-
مرسی که دوباره اینو گفتی.....خیلی وقت بود نشنیده بودمش ازت🥺چشم دیگه اسپم سعی میکنم ندم انشاالله😈🌻🌻😃@ermia-mirzakhani بقالی🤣🤣 دیوار کوتاه تر پیدا نکردی ارههههه همه رو ساقی یاد داد🤣🤣😉امروز چقدر اسپم دادم 🤣🤦🏻♀️
-
@saghi-mortazavi عاغا نه من غلط کردم😶بقالی باز کرده بودیم ملت (اصلا منظورم پریسا خانم نیس😂)کادو میفروختن منم گفتم حالا چند راس آدمم بفروشم...به جایی که بر نمیخوره😂😂
عاغا شوخی میکنم....اصن شما ساقی مایی...دیگه نگم کجایی هستی که امروز خیلی گفتم...تازه سعادت اینم داشتی اولین نفر باشی تبریک بگی 😁😂قهر نکن جانِ عمه ی من😶🌻 -
سلام امروز من 1 ساعت ریاضی خوندم 15 تست و 25 تست شیمی در 2 ساعت و زیست دهم در 1 ساعت مرور ) تقریبا ( و عربی درس 4 یک ساعت خوندم بقیه روز که تا الان ادامه داره مشغول مشق نوشتن 😢😂
-
@saghi-mortazavi عاغا نه من غلط کردم😶بقالی باز کرده بودیم ملت (اصلا منظورم پریسا خانم نیس😂)کادو میفروختن منم گفتم حالا چند راس آدمم بفروشم...به جایی که بر نمیخوره😂😂
عاغا شوخی میکنم....اصن شما ساقی مایی...دیگه نگم کجایی هستی که امروز خیلی گفتم...تازه سعادت اینم داشتی اولین نفر باشی تبریک بگی 😁😂قهر نکن جانِ عمه ی من😶🌻@ermia-mirzakhani اوا😳🤣
تا این جا رو قفل نکردن شب همگی بخیر🎈 -
@ermia-mirzakhani اوا😳🤣
تا این جا رو قفل نکردن شب همگی بخیر🎈parisa khany عار منم تعجب میکنم😶چشمش نزنم قفل شه😶شب خوش🌻🌻
-
سلام صبحتون بخیر و شادی
بیداری7