شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
- 
Zeinab Siri فقط وقتی که نیمکت خالی بود    @sania-andiravan 

- 
  واکنش رفیقات وقتی جواب یه سوالو کامل بلدی واکنش رفیقات وقتی جواب یه سوالو کامل بلدی
- 
ايران كجاست ؟! ايران جايي است كه مردمانش پياده تا كربلا ميروند 
 اما از روي پل عابر پياده نميروند
 پادرد دارند   ️ ️         
- 
یه بار عروسی رفته بودیم بابام به دوماد 50هزار تومن شاباش داد ولی هنوزم از میوه هایی میخوریم که پدرم اونشب از عروسی اورد خونه   
- 
آیا از قیافه خود رنج می برید ؟ پس قیافتونو اونوری کنین ما دیگه رنج نبریم !      
- 
زندگی برایم قابل تحمل نیست... تیغ هست..رگ هست...من هستم اما وان نیست...میفهمیییییییییی؟؟ وان ندارییییمممممم.... یه دونه از این لگن قرمزا داریم...توش جا نمیشم...      
- 
مورچه ای را دیدم با این کوچکی اش باری را میبرد از خود بزرگتر . . . منم اصن حال و حوصله ی لوس بازی و متحول شدنُ نداشتم لهش کردم  همینم مونده از مورچه پند بگیرم والا به خدا   
 (البته من خدایی اینطوری بیرحم نیستم ) )
- 
آیا از خشکی پوست خود رنج می برید  ️ ️ ️ ️به درک 
 خجالت نمی کشید ️ ️
 والله مردم سرطان دارن ، میسازن باهاش ️اینم شد درد آخه ... ️اینم شد درد آخه ...  
- 
پسر تو اینستاگرامش عکس مادرشُ گذاشته نوشته بوسه بر دستانت میزنم مادر  مادرش کامنت گذاشته: بوسه نمی خواد بزنی تو جوراب خودتو بشوری کافیه     
- 
یارو زنگ زده مطب ، میگه : 
 الو متخصص پوست ؟
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 منشى ميگه بله ،
 یارو میگه : پوست بز چند میخرید   
- 
ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧﮨℓﮦ 
 ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ
 ﮦℓﮧﮩﮨ ℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ
 ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ
 ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦ
 ﮧﮩﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ ﮧﮨℓ
 ﮦℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮧﮨℓﮦﮧﮨℓﮧﮩﮨℓﮦℓﮧﮨℓﮦ
 این جوک رو تو صفحه دکترا دیدم
 خودشون که خیلی میخندیدند !
 بخند کلاس داره

- 
ﮊﺍﭘﻨﯿﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺩﺯﺩ ﯾﺎﺏ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻮ ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺗﻮﯼ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻇﺮﻑ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ 7 ﺗﺎ 
 ﺩﺯﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ !ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎ ﻇﺮﻑ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ 6 ﺗﺎ ﺩﺯﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ! ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﻇﺮﻑ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ 40 ﺗﺎ ﺩﺯﺩ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻪ ! ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻇﺮﻑ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻮ ﻣﯿﺪﺯﺩﻥ ! ﺍﯾﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ﺧﺎﺍﺍﮎ ﺩﻟﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ! 
 ﺍﯾﯿﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ﻏﺮﺭﺭﺵ ﺷﯿﯿﯿﺮﺍﻥ !
 ﺍﯾﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ﻫﻤﯿﯿﯿﺸﻪ ﺟﺎﻭﻭﯾﺪﺍﻥ!
 ﻧﺨﻨﺪ ﮐﺸﻮﺭﺗﻪ    
- 
با ریتم بخونید   عجب رسمیه ، رسم زمونه خونه مون شبا ، پر از مهمونه می رن مهمونا ، از اونا فقط آشغال میوه ، به جا میمونه ! کجاست اون کیوی ؟ چی شد نارنگی ؟ کجا رفت اون موز ؟ خدا می دونه !  ️ ️  
- 
  بعد از پایان هر امتحانی بعد از پایان هر امتحانی
- 
فلامینگو یجوری رنگش صورتیه که انگار قبلا سفید بوده بعد مامانش با قرمزا انداختتش توی ماشین لباسشویی این رنگی شده   
- 
با ریتم بخونید   عجب رسمیه ، رسم زمونه خونه مون شبا ، پر از مهمونه می رن مهمونا ، از اونا فقط آشغال میوه ، به جا میمونه ! کجاست اون کیوی ؟ چی شد نارنگی ؟ کجا رفت اون موز ؟ خدا می دونه !  ️ ️  Maryam Nateqi خ خوب بود خخخ 
- 
ﮊﺍﭘﻨﯿﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺩﺯﺩ ﯾﺎﺏ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻮ ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺗﻮﯼ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻇﺮﻑ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ 7 ﺗﺎ 
 ﺩﺯﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ !ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎ ﻇﺮﻑ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ 6 ﺗﺎ ﺩﺯﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ! ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﻇﺮﻑ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ 40 ﺗﺎ ﺩﺯﺩ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻪ ! ﻣﯿﺒﺮﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻇﺮﻑ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻮ ﻣﯿﺪﺯﺩﻥ ! ﺍﯾﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ﺧﺎﺍﺍﮎ ﺩﻟﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ! 
 ﺍﯾﯿﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ﻏﺮﺭﺭﺵ ﺷﯿﯿﯿﺮﺍﻥ !
 ﺍﯾﯿﯿﯿﯿﯿﺮﺍﻥ ﻫﻤﯿﯿﯿﺸﻪ ﺟﺎﻭﻭﯾﺪﺍﻥ!
 ﻧﺨﻨﺪ ﮐﺸﻮﺭﺗﻪ    Maryam Nateqi به به خخخخخ 
- 
  بعد از پایان هر امتحانی بعد از پایان هر امتحانیZeinab Siri 
 این منم   
 البته الانم همینطوریم 
- 
گلابی شده کلویی 120 هزار تومن 
 دیگه به یکی بگی گلابی نه تنها فحش نیست
 بلکه تعریف تمجیدم به حساب میاد 

|