کیفیت مطالعه!!!؟؟
-
Asal Arabgari سلام دوست عزیز
فقط از گوشی و آهنگ گوش دادن موقع درس خوندن دوری کن همین!
خیلی تاثیر داره!
دیدم که میگمzahra zare 0
مرسییی -
سلام بچه ها چطورید خوبید؟؟؟
بنظرتون چطوری کیفیت مطالعمونو بالا ببریم ؟؟؟نظرتونو اینجا بگید ممنون میشم مرسیییAsal Arabgari سلام ..سعی کن تعداد تستتو بالا ببری . .اگه سعی کنی میشه .هر روز تعداد تستتو بشمار و سعی کن زیادش کنی..راستی اگه تو نت بزنی صفحه اقای اقالویی اونجا بچه ها گزارش ساعت مطالعه و تست میذارن .اگه خواستین میتونین استفاده کنین:)
-
@sania-andiravan
عالی بود خیلی ممنونم واقعاAsal Arabgari خواهش عزیزم موفق باشی
-
Asal Arabgari سلام ..سعی کن تعداد تستتو بالا ببری . .اگه سعی کنی میشه .هر روز تعداد تستتو بشمار و سعی کن زیادش کنی..راستی اگه تو نت بزنی صفحه اقای اقالویی اونجا بچه ها گزارش ساعت مطالعه و تست میذارن .اگه خواستین میتونین استفاده کنین:)
محمد اخگری
مرسییی -
سلام بچه ها چطورید خوبید؟؟؟
بنظرتون چطوری کیفیت مطالعمونو بالا ببریم ؟؟؟نظرتونو اینجا بگید ممنون میشم مرسیییAsal Arabgari ترتیب خوندن درسا رو جوری بچین که حوصلهت سر نره.این خیلی ب تمرکز و کیفیت بیشتر کمک میکنه
خواب کافی و دوری از حواشیم بی تاثیر نیست -
به نظر من بدون مرور (مخصوصا تستی)درسو واسه عممون میخونیم
-
به نظر من بدون مرور (مخصوصا تستی)درسو واسه عممون میخونیم
samira pournazar
اون استراتژی ۴۰+۵+۱۵قلمچی واقعا بی عیبه
واقعاااااااااااااا -
samira pournazar
اون استراتژی ۴۰+۵+۱۵قلمچی واقعا بی عیبه
واقعااااااااااااااسروش قادری پنج وسطش چیه؟
-
Asal Arabgari سلام دوست عزیز
فقط از گوشی و آهنگ گوش دادن موقع درس خوندن دوری کن همین!
خیلی تاثیر داره!
دیدم که میگم۵دقیقه استراحت
من خودم آهنگ رپ پلی میکنم این ۵دقیقه
خداییش خیلی تاثیرش بیشتر میشه -
zahra zare 0
مرسییی -
۵دقیقه استراحت
من خودم آهنگ رپ پلی میکنم این ۵دقیقه
خداییش خیلی تاثیرش بیشتر میشهسروش قادری نظرتون چیه کلا توضی بدینش
من فک کردم 15 دقیقه عمومی و 40 دقیقه اختصاصی استراتژی بازگشتو میگین
️
-
سروش قادری نظرتون چیه کلا توضی بدینش
من فک کردم 15 دقیقه عمومی و 40 دقیقه اختصاصی استراتژی بازگشتو میگین
️
samira pournazar نه نه
۴۰دقیقه عمیق و مفهومی
۵دقیقه استراحت بعد ۴۰دقیقه
۱۵دقیقه مرور اون ۴۰دقیقه
بعد این یک ساعت اگ مبحث تمام شد و خوب بسته شد ک هیچ
اگ نه و نیاز به پیشروی یا مرور داشت،همین روند ادامه دادن میشه فقط باید بین هر۱یا۱:۳۰ساعت حدودا۱۰تا۱۵دقیقه استراحت کنی
و استراحتتم باید محدود باشه مثلا از محیط درس خوندنت خارج نشی و گوشی و تلویزیون و ................
من قبلاً روزی حدودا۳تا۵ساعت زیست بدون توقف میخوندم
ولی حالا میفهمم ک یک دهم این روش بازده نداره -
samira pournazar نه نه
۴۰دقیقه عمیق و مفهومی
۱۵دقیقه مرور اون ۴۰دقیقه
اگ نه و نیاز به پیشروی یا مرور داشت،همین روند ادامه دادن میشه فقط باید بین هر۱یا۱:۳۰ساعت حدودا۱۰تا۱۵دقیقه استراحت کنی
و استراحتتم باید محدود باشه مثلا از محیط درس خوندنت خارج نشی و گوشی و تلویزیون و ................
ولی حالا میفهمم ک یک دهم این روش بازده نداره -
samira pournazar مطمئنم نفهمیدی چی شد
-
samira pournazar مطمئنم نفهمیدی چی شد
سروش قادری یک و نیم ساعتشو فقط نفهمیدم چون باکس بعدیم 1 ساعته پس کلا میشه 2 ساعت دیگه
البته 2 ساعت و 10 دقیقه -
سروش قادری یک و نیم ساعتشو فقط نفهمیدم چون باکس بعدیم 1 ساعته پس کلا میشه 2 ساعت دیگه
البته 2 ساعت و 10 دقیقهنه خو
منظورم اینه مثلا ی درس حجمش زیاده
مثلا باید تو یه ساعت اول اون روندو انجام بدی
واسه ادامهش (یعنی ساعت دوم
باس بین این۴۰+۵+۱۵اول و ۴۰+۵+۱۵دوم حدودا ده تا پونزده دقیقه استراحت کنی
این روش واسه ی درسیه که میخوای مستمر بخونیش
نه کی همین روال اینو تا شب ادامه بدی -
Asal Arabgari سلام بر تازه کنکوری
۱_ عوامل عدم تمرکز را از ریشه قطع کنید مثلا تلویزیون یا موسیقی یا موبایل تون واقعا پاک باشه از هر چیزی که حواستونو میگیره۲_ بخواین که تمرکز کنید و روی کارتون ، یعنی وقتی میخواین درس بخونید, با تمام وجود میخواین که درس بخونید سروصدا میاد شلوغه و...توی خواست شما خللی ایجاد نکنه
۳_ درس خواندن تون فعال باشه یعنی روخوانی تنها نباشه، حاشیه نویسی خط کشی زیر نکات کلیدی و تصور و تجسم در ذهن داشته باشید
۴_ برای رشته ریاضی درس خواندن و دیدن فیلم و آموزش کافی نیست باید دست به قلم ببرید و زیاد حل کنید باید دست تون قوی بشه ، حل مسئله و تست به خاطر این که برخلاف خوندن تنها شخص را درگیر میکنه؛ تمرکز خود به خود بیشتر میشه
-
samira pournazar نه نه
۴۰دقیقه عمیق و مفهومی
۱۵دقیقه مرور اون ۴۰دقیقه
ولی حالا میفهمم ک یک دهم این روش بازده ندارهسروش قادری
بازدهش بالاست الان این روش راضی هستین؟ -
Asal Arabgari سلام بر تازه کنکوری
۱_ عوامل عدم تمرکز را از ریشه قطع کنید مثلا تلویزیون یا موسیقی یا موبایل تون واقعا پاک باشه از هر چیزی که حواستونو میگیره۲_ بخواین که تمرکز کنید و روی کارتون ، یعنی وقتی میخواین درس بخونید, با تمام وجود میخواین که درس بخونید سروصدا میاد شلوغه و...توی خواست شما خللی ایجاد نکنه
۳_ درس خواندن تون فعال باشه یعنی روخوانی تنها نباشه، حاشیه نویسی خط کشی زیر نکات کلیدی و تصور و تجسم در ذهن داشته باشید
۴_ برای رشته ریاضی درس خواندن و دیدن فیلم و آموزش کافی نیست باید دست به قلم ببرید و زیاد حل کنید باید دست تون قوی بشه ، حل مسئله و تست به خاطر این که برخلاف خوندن تنها شخص را درگیر میکنه؛ تمرکز خود به خود بیشتر میشه
-
z Gheibi
مرسیییAsal Arabgari خواهش میکنم
موفق باشید