●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
من رفتم شب همگی خوش
-
من رفتم شب همگی خوش
fateme moosavi 0
فردا شب ساعت نه یادت نره تحلیل شکل2 داریم -
fateme moosavi 0
فردا شب ساعت نه یادت نره تحلیل شکل2 داریمAmir 6 نه یادم نمیره هم به خاطر اینکه گفتین گوشیمو کوک میکنم:cat_face_with_tears_of_joy:
-
Amir 6 نه یادم نمیره هم به خاطر اینکه گفتین گوشیمو کوک میکنم:cat_face_with_tears_of_joy:
fateme moosavi 0
ممنون😂
خدانگهدار -
شب شیرین داشته باشین خواب خوب خدانگهدار
-
Amir 6 شما مراحمین:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_squinting_face:
-
شب شیرین داشته باشین خواب خوب خدانگهدار
fateme moosavi 0
خدانگهدار -
Amir 6 شما مراحمین:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_squinting_face:
-
سلام دوستان صبح تون بخیر نکاتی که دیشب گفتیم☺️🌹اگر جایی رو جا انداختم لطفا بگید ممنون☺️🌹

اگر جایی تو عکس نوشته اش معلوم نبود لطفا بگید که بهتون بگم🙂🌻@sania-andiravan ممنون عزیزم
-
سلام دوستان صبح تون بخیر نکاتی که دیشب گفتیم☺️🌹اگر جایی رو جا انداختم لطفا بگید ممنون☺️🌹

اگر جایی تو عکس نوشته اش معلوم نبود لطفا بگید که بهتون بگم🙂🌻 -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
یازدهم تجربیا#مشاوره
✅ عوامل مهم در مطالعه متمرکز
بهترین و مؤثرترین راه برای مقابله با حواسپرتی نوشتن عوامل آن روی برگهای کاغذ است.📝
فرض کنید در اوج مطالعه هستید. ناگهان به خاطر میآورید که امشب باید به دوست خود تلفن بزنید.😃
از این لحظه به بعد شما هر چهقدر هم سعی کنید تا فکرخود را بر مطالعه متمرکز کنید، فکرِ تلفن کردن به دوستتان و اینکه مبادا آن را فراموش کنید، ذهن شما را آشفته میکند و آزارتان میدهد.😥
شما از همان لحظه تمرکز حواس خود را از دست دادهاید. اگر به محض اینکه این فکر به ذهنتان راه یافت، آن را روی کاغذی بنویسید خیالتان راحت میشود و میتوانید به مطالعهی متمرکز خود ادامه دهید.🤩
حواسپرتی را نیز مانند نکات مهم کتاب که فرامیگیرید و ثبت میکنید، باید جایی تخلیه کنید. اگر ننویسید توانایی ذهنی خود را کم کردهاید.🙁
هر چه در حین مطالعه به خاطرتان میآید و عامل مزاحم تلقی میشود، در جایی یادداشت کنید. با این کار بار ذهنی مربوط به آن را تخلیه میکنید و با خیال راحت به مطالعه ادامه خواهید داد.😌
#مشاوره
••••••••••••♥•••••••••••
@Nokteh_konkouri
••••••••••••♥•••••••••••