-
از الان باید برنامه ریزی کرد دیگه
yousef2016
انشالله که به زودی زود تدریس بشه ولی اگه نشد وقتتونو تلف نکنین از فیلم های 95-94استاد استفاده کنین. -
سلام ... دوستان استاد آقاجانی سوالهای تجربی ۹۵ رو مجزا حل می کنند یا نه ؟؟؟ کاش تا کنکور ۹۶ حل کنند...
-
سلام ... دوستان استاد آقاجانی سوالهای تجربی ۹۵ رو مجزا حل می کنند یا نه ؟؟؟ کاش تا کنکور ۹۶ حل کنند...
mohammad300
2فصل اول پیش رو گذاشتن ولی کنکور خارج ریاضی و تجربی 95 رو پاسخنامش به قلم خودشون تو سایتشون هست -
سلام
ببخشید اون جزوه ای که استاد اقاجانی تو همایش دادن تو سایت نیست؟ -
سلام . ببخشید قسمت چهارم همایش استاد ناقصه
-
سلام
ببخشید اون جزوه ای که استاد اقاجانی تو همایش دادن تو سایت نیست؟good student تو خود فیلم هست!
-
همایش #شیمی پایه آقای #آقاجانی - قسمت 4 (آخرین قسمت)
️ مدت:1 ساعت و 40 دقیقه
#ریاضی
#تجربی
جمع کل همایش شیمی پایه: 7 ساعت و 30 دقیقه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/36/6323
@alaa_sanatisharif
-
الهه صوفی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلم های استاد انوشه خوبه واسه جمع بندی؟کسی دیده؟
-
دوستان لطف کنید جواب بدین جزوه برای رنگ ها و کاربرد ها از کجا تهیه کنم؟
maedeh1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان لطف کنید جواب بدین جزوه برای رنگ ها و کاربرد ها از کجا تهیه کنم؟
-
میشه ینفر بهمون بگه استاد صفر تا صدرو تو این 15روز باقی مونده تا کنکور کامل میکنن یا نه؟
الهه صوفی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میشه ینفر بهمون بگه استاد صفر تا صدرو تو این 15روز باقی مونده تا کنکور کامل میکنن یا نه؟
سلام، بعیده
خب میتونید از فیلم های سال قبل استفاده کنید. -
-
سلام این ساختارهای شیمیایی تموم شد یاادامه داره؟؟؟فقط همین 5 قسمت بود؟؟یکی بگه لطفففففففااااااا
-
tahereee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام این ساختارهای شیمیایی تموم شد یاادامه داره؟؟؟فقط همین 5 قسمت بود؟؟یکی بگه لطفففففففااااااا
هیجی مععلوم نیست
@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هیجی مععلوم نیست
وای نه
-
سلام یکی دو روز پیش الا پیام داد گفت که ضبط شیمی ادامه داره فکرکنم فردا یا پسفردا چند قسمت میاد رو سایت
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید.
️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟
️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟
️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روشهایی را که استاد براتون میگفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار میگرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟!
️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته.
لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد