-
سلام
ببخشید اون جزوه ای که استاد اقاجانی تو همایش دادن تو سایت نیست؟نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgood student تو خود فیلم هست!
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان این فیلم های صفر تا صد کل مباحث شیمی رو شامل میشه منظورم این 104 جلسه هست؟
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ sonsy
آخه کنکوری هستم دارم فیلم جمع بندی نگاه میکنم 94-95 هم انگار فقط شیمی 2و3 هست اگه اشتباه نکنم -
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فیلم های استاد انوشه خوبه واسه جمع بندی؟کسی دیده؟
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همایش #شیمی پایه آقای #آقاجانی - قسمت 4 (آخرین قسمت)
️ مدت:1 ساعت و 40 دقیقه
#ریاضی
#تجربی
جمع کل همایش شیمی پایه: 7 ساعت و 30 دقیقه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/36/6323
@alaa_sanatisharif
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الهه صوفی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلم های استاد انوشه خوبه واسه جمع بندی؟کسی دیده؟
-
دوستان لطف کنید جواب بدین جزوه برای رنگ ها و کاربرد ها از کجا تهیه کنم؟
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaedeh1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان لطف کنید جواب بدین جزوه برای رنگ ها و کاربرد ها از کجا تهیه کنم؟
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه ینفر بهمون بگه استاد صفر تا صدرو تو این 15روز باقی مونده تا کنکور کامل میکنن یا نه؟
-
میشه ینفر بهمون بگه استاد صفر تا صدرو تو این 15روز باقی مونده تا کنکور کامل میکنن یا نه؟
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهالهه صوفی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام، بعیده
خب میتونید از فیلم های سال قبل استفاده کنید. -
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهالهه صوفی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.کامل نمیشه
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام این ساختارهای شیمیایی تموم شد یاادامه داره؟؟؟فقط همین 5 قسمت بود؟؟یکی بگه لطفففففففااااااا
-
سلام این ساختارهای شیمیایی تموم شد یاادامه داره؟؟؟فقط همین 5 قسمت بود؟؟یکی بگه لطفففففففااااااا
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtahereee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هیجی مععلوم نیست
-
tahereee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هیجی مععلوم نیست
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
tahereee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هیجی مععلوم نیست
وای نه
-
نوشتهشده در ۱ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtahereee در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یکی دو روز پیش الا پیام داد گفت که ضبط شیمی ادامه داره فکرکنم فردا یا پسفردا چند قسمت میاد رو سایت
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عشق من مهندس اقاجانی
مهندس واقعا دمت گرم -
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید دوستان واسه محاسبات استوکیومتری چی پیشنهاد میکنید ؟
-
نوشتهشده در ۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr. HOJAT در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید دوستان واسه محاسبات استوکیومتری چی پیشنهاد میکنید ؟
-
good student تو خود فیلم هست!
Mashlab313 توی فیلم به دانش اموزان گفتن پاسخ این تست هارو خودم به صورت تحلیلی نوشتم !
-
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۶، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساختارای شیمی تاکنکور۹۶تمومه