اضافه اقترانی یا تشبیهی
-
سروش قادری
سلام. گزینه ی 3 اضافه ی اقترانی دارد(دست طلب) -
سروش قادری
سلام. گزینه ی 3 اضافه ی اقترانی دارد(دست طلب)رضا آلناصر
جدیدا به اضافه ی اقترانی اضافه ی استعاری می گویند -
دست طلب نمی تواند اضافه ی تشبیهی باشد زیرا اگر بخواهیم آن را به صورت تشبیه بنویسیم می شود: طلب مانند دست است. که اصلا هیچ ربطی ندارد چون طلب و دست هیچ وجه شبهی ندارند
-
دست طلب نمی تواند اضافه ی تشبیهی باشد زیرا اگر بخواهیم آن را به صورت تشبیه بنویسیم می شود: طلب مانند دست است. که اصلا هیچ ربطی ندارد چون طلب و دست هیچ وجه شبهی ندارند
رضا آلناصر خیلی ممنون 🙏
-
سروش قادری سلام به نظر من اضافه تشبیهی هستش.
-
سیده کوثر موسوی
چرا؟ -
رضا آلناصر
جدیدا به اضافه ی اقترانی اضافه ی استعاری می گویندرضا آلناصر در اضافه اقترانی یا تشبیهی گفته است:
رضا آلناصر
جدیدا به اضافه ی اقترانی اضافه ی استعاری می گوینداز یک استادی شنیدم به سبب اینکه اضافه اقترانی جزء برنامه درسی نیست این طور میگن وگرنه از لحاظ ادبی غلطه
-
سیده کوثر موسوی
چرا؟رضا آلناصر دقیق نمیدونم. حدس میزنم. البته یکم گیج کننده است.
-
رضا آلناصر دقیق نمیدونم. حدس میزنم. البته یکم گیج کننده است.
سیده کوثر موسوی
اما من با دلیل گفتم که اضافه اقترانی است -
سیده کوثر موسوی کتاب گفته نداره
-
سروش قادری اگه یه (به نشانه)بین مضاف و مضاف الیه قرار بدیم و معنی بده میشه اضافه اقترانی
دست طلب میشه اضافه اقترانی چون اگه بگیم دست به نشانه طلب.... معنی میده دیگه -
سروش قادری اگه یه (به نشانه)بین مضاف و مضاف الیه قرار بدیم و معنی بده میشه اضافه اقترانی
دست طلب میشه اضافه اقترانی چون اگه بگیم دست به نشانه طلب.... معنی میده دیگهPaniz Ghazifar بله درسته
ممنون🙏🙏 -
سروش قادری خوب قطعا اضافه ی تشبیهی نیست چون طلب به دست تشبیه نشده اضافه ی استعاری ام نیست چون طلب به انسانی که دست داره تشبیه نشده اضافه ی اقترانیه چون دست به منظور طلب دراز شده