برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد
-
سلام
سلامت باشیدزنگ ها ۷۵ دقیقه ای است
فیلم ها ۳۰ دقیقه ای
تو هر زنگ ۷۵ دقیقه ای فرض شده ۲۰ تا تست میزنید
بنابراین این مدلیه که شما ۲۰ تا تست رو میزنید، بعد فیلمش رو نگاه می کنیدمثلا زیست سه زنگ داره برای هر فصل
۱ زنگ فیلم
۱ زنگ مطالعه خودت
۱ زنگ تسته و بعد اونایی که اشکال دارید رو می بینید@m-an
سلام عرض خداقوت {از اون حسابیاشا}
سوال 1.. الان زنگ فارسی اول داخل دوشنبه نوشته درس 1تا 5 (الان دقیقا این یک تا پنج رو تست بزنیم لغاتش رو بخونی فیلمش روببینیم و فرقش با جلسه 1 همون روز چیه؟)
سوال 2...داخل درس شیمی زنگی هست به نام زنگ مطالعه که فیزیک یه همچین زنگی رو نداره و فیزیک هم زنگی داره به نام زنگ تست که شیمی اون رو نداره الان چرا شمی زنگ تست نداره و فیزیک زنگ مطالعه نداره؟
(بذارید واضح تر بگم :زنگ مطالعه چیه؟
سوال 3...الان شمی داخل سه شنبه دو جلسه باید ببینیم و میشه 60 دقیقه باقی موندش چیه ؟(باقی موندش 20 تسته یا 40 تست؟)
با تشکر
مدیون شما رضا -
یه خرده به نظرم نیاز به توضیح دقیق داره برنامه
یه نفر که کامل متوجه شده زحمت توضیحشو بکشه ! -
اکبر دست رنج
سلام برنامه یکی هست اما شما می تونید منبعتون رو راه ابریشم هم قرار بدینطبیعی هست که راه ابریشم برای طول سال بوده و حجم زیادی داره کل پایه رو نمیشه تو این بازه جمع بندی دید
اگر از قبل از راه ابریشم تست علامتدار کردین و ... می تونید استفاده کنید@m-an درسته. ولی مثلا توی یه سری فصلا توی هندسه ما فقط رسیدیم درسنامه رو ببینیم. در این صورت باید چیکار کنیم؟ میتونیم تست های تسلط رو بریم بشینیم ببینیم یا اینکه وارد تفتان شیم؟ چون تفتان رویکردش مروره اما وقتی تسلطی روی یه مبحث ایجاد نشده باشه، بازم تفتان به کار میاد؟
-
سلام
سلامت باشیدزنگ ها ۷۵ دقیقه ای است
فیلم ها ۳۰ دقیقه ای
تو هر زنگ ۷۵ دقیقه ای فرض شده ۲۰ تا تست میزنید
بنابراین این مدلیه که شما ۲۰ تا تست رو میزنید، بعد فیلمش رو نگاه می کنیدمثلا زیست سه زنگ داره برای هر فصل
۱ زنگ فیلم
۱ زنگ مطالعه خودت
۱ زنگ تسته و بعد اونایی که اشکال دارید رو می بینید@m-an sohrab
سلام
حس می کنم اطلاعات یکم قطره چکونی داره داده میشه(البته همینم خیلییی جای تشکر داره) ولی خدا وکیلی تو یه صوت 5 دقیقه ای هر معلمی بیاد تا قبل شروع تقتان خونه هایی که تو برنامه آورده شده رو یه توضیح ریز بده یا اینکه خودتون یا یه مشاور یا آقا سهراب بیاد خونه هارو یکم توضیح بده (به صورت صوتی باشه خیلیییییییی بهتره)
با تشکر -
@m-an درسته. ولی مثلا توی یه سری فصلا توی هندسه ما فقط رسیدیم درسنامه رو ببینیم. در این صورت باید چیکار کنیم؟ میتونیم تست های تسلط رو بریم بشینیم ببینیم یا اینکه وارد تفتان شیم؟ چون تفتان رویکردش مروره اما وقتی تسلطی روی یه مبحث ایجاد نشده باشه، بازم تفتان به کار میاد؟
Mahdi Jafari 1 در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
@m-an درسته. ولی مثلا توی یه سری فصلا توی هندسه ما فقط رسیدیم درسنامه رو ببینیم. در این صورت باید چیکار کنیم؟ میتونیم تست های تسلط رو بریم بشینیم ببینیم یا اینکه وارد تفتان شیم؟ چون تفتان رویکردش مروره اما وقتی تسلطی روی یه مبحث ایجاد نشده باشه، بازم تفتان به کار میاد؟
@M-an
-
@M-an
sohrab
سلام خسته نباشید
میدونم حجم سوالات بالا هست ولی بی زحمت این سوال رو هم بررسی کنید
اینکه درس شیمی کلیپهای ۵۰دقیقه ای هم داره ولی شما یه پارت مطالعه رو ۲ جلسه درنظر گرفتید و این ناممکنه
و از طرفی درس زبان و فیزیک هم که درسنامه ندارن و نوشتن درسنامه خودش خیلی وقت گیره
من تابستون از تفتان استفاده کردم و طبق برنامه تفتان پارسال پیش رفتم اما هر هفته ۲تا۳جلسه از هر درس عقب میموندم چون نوشتن درسنامه و پاسخ تستهای مهم خیلی وقت میگرفت
حالا اگر فیزیک و زبان یه درسنامه تایپ شده داشته باشه و تستها هم پاسخ تشریحی داشته باشن(مثل گدار)در این صورت ما میتونیم به این برنامه برسیم در غیر این صورت باید یه برنامه فشرده هم واسه ساعت ۲۱ به بعد داشته باشیم و این خودش برنامه رو به هم میریزه
شرمنده زیاد شد و ممنون میشم مثل همیشه پاسخ بدید
-
@m-an sohrab
سلام
حس می کنم اطلاعات یکم قطره چکونی داره داده میشه(البته همینم خیلییی جای تشکر داره) ولی خدا وکیلی تو یه صوت 5 دقیقه ای هر معلمی بیاد تا قبل شروع تقتان خونه هایی که تو برنامه آورده شده رو یه توضیح ریز بده یا اینکه خودتون یا یه مشاور یا آقا سهراب بیاد خونه هارو یکم توضیح بده (به صورت صوتی باشه خیلیییییییی بهتره)
با تشکراینجوری که عاالی میشه
-
@M-an
sohrab
سلام خسته نباشید
اینکه درس شیمی کلیپهای ۵۰دقیقه ای هم داره ولی شما یه پارت مطالعه رو ۲ جلسه درنظر گرفتید و این ناممکنه
و از طرفی درس زبان و فیزیک هم که درسنامه ندارن و نوشتن درسنامه خودش خیلی وقت گیره
من تابستون از تفتان استفاده کردم و طبق برنامه تفتان پارسال پیش رفتم اما هر هفته ۲تا۳جلسه از هر درس عقب میموندم چون نوشتن درسنامه و پاسخ تستهای مهم خیلی وقت میگرفت
حالا اگر فیزیک و زبان یه درسنامه تایپ شده داشته باشه و تستها هم پاسخ تشریحی داشته باشن(مثل گدار)در این صورت ما میتونیم به این برنامه برسیم در غیر این صورت باید یه برنامه فشرده هم واسه ساعت ۲۱ به بعد داشته باشیم و این خودش برنامه رو به هم میریزه
ابوالفضل ریسی کاملا موافقم. البته شیمی نه تنها قسمتای 50 دقیقه ای داره. بلکه قسمت 80 دقیقه ای هم داره. اصلا فکر نمیکنم زیر 50 دقیقه ویدیویی داشته باشه. همه ویدیو ها طولانین.
-
@M-an
sohrab
سلام خسته نباشید
ابوالفضل ریسی در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
@M-an
sohrab
سلام خسته نباشید
https://forum.alaatv.com/topic/29651/برنامه-تفتان?_=1615892093563
البته در این مورد تایپکهای دیگری هم هست لطفا این موضوع رو بررسی کنید -
ابوالفضل ریسی کاملا موافقم. البته شیمی نه تنها قسمتای 50 دقیقه ای داره. بلکه قسمت 80 دقیقه ای هم داره. اصلا فکر نمیکنم زیر 50 دقیقه ویدیویی داشته باشه. همه ویدیو ها طولانین.
Mahdi Jafari 1 بله مثلا قسمت 9 شیمی دهم تفتان 90 دقیقه هست
-
@m-an sohrab
سلام
با تشکررضا آلناصر در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
@m-an sohrab
سلام
با تشکرمنم موافقم اگه یه پادکست توضیحی از برنامه بدید عالیه
-
از اینا گذشته، لطفا جزوات تفتان رو زود تر منتشر کنید پرینت بگیریم ۳۰ اسفند دوره هفته اول عید هم همه جا تعطیله کافی نت ها بسته هستند، همین امروز فردا هرچیزی هست منتشر کنید پرینت بگیریم، جزوه تست های تسلط شیمی فرسنگ هفت و هشت رو هم منتشد کنید که هم با اونا به تسلط برسیم هم جمع بندی کرده باشیم
@M-an sohrab -
از اینا گذشته، لطفا جزوات تفتان رو زود تر منتشر کنید پرینت بگیریم ۳۰ اسفند دوره هفته اول عید هم همه جا تعطیله کافی نت ها بسته هستند، همین امروز فردا هرچیزی هست منتشر کنید پرینت بگیریم، جزوه تست های تسلط شیمی فرسنگ هفت و هشت رو هم منتشد کنید که هم با اونا به تسلط برسیم هم جمع بندی کرده باشیم
@M-an sohrabAmir Tajfar 0 در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
از اینا گذشته، لطفا جزوات تفتان رو زود تر منتشر کنید پرینت بگیریم ۳۰ اسفند دوره هفته اول عید هم همه جا تعطیله کتفی نت ها بسته هستند، همین امروز فردا هرچیزی هست منتشر کنید پرینت بگیریم، جزوه تست های تسلط شیمی فرسنگ هفت و هشت رو هم منتشد کنید که هم با اونا به تسلط برسیم هم جمع بندی کرده باشیم
@M-an sohrabمن واسه این موضوع تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادن
گفتن انتشار از ۳۰ اسفند
خب ۱ فروردین که کافی نت ها بسته هستند و نمیشه پرینت گرفت
و از طرفی ۲ فروردین هم برنامه شروع میشه
کاش زودتر بذارن و یکجا هم باشه و مثل راه ابریشم چند تیکه نشه -
اکبر دست رنج
سلام برنامه یکی هست اما شما می تونید منبعتون رو راه ابریشم هم قرار بدینطبیعی هست که راه ابریشم برای طول سال بوده و حجم زیادی داره کل پایه رو نمیشه تو این بازه جمع بندی دید
اگر از قبل از راه ابریشم تست علامتدار کردین و ... می تونید استفاده کنید@m-an
#پادکست (توضیح برنامه)
#دادن زودتر جزوه
#بعضی فیلم ها خیلی بشتر از 30 دقیقست چه کنیم؟
سوالات کلی بچه ها -
Amir Tajfar 0 در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
از اینا گذشته، لطفا جزوات تفتان رو زود تر منتشر کنید پرینت بگیریم ۳۰ اسفند دوره هفته اول عید هم همه جا تعطیله کتفی نت ها بسته هستند، همین امروز فردا هرچیزی هست منتشر کنید پرینت بگیریم، جزوه تست های تسلط شیمی فرسنگ هفت و هشت رو هم منتشد کنید که هم با اونا به تسلط برسیم هم جمع بندی کرده باشیم
گفتن انتشار از ۳۰ اسفند
کاش زودتر بذارن و یکجا هم باشه و مثل راه ابریشم چند تیکه نشهابوالفضل ریسی
منم الان تیکت زدم که شاید تعدادمون بره بالا پیگیری کنن
الان منم میخوام سیمی کنم ولی خوب وقتی دیر بذارن نمیشه -
@m-an در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
سلام
بچه ها سوال هاتون رو از مشاور می پرسیم و اطلاع میدیمخیلی ممنونم
فقط یادمه واسه پارسال هر صبح یه voic انگیزیشی داشتید که خیلی خوب بود امسال هم هست؟ -
@m-an در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
سلام
بچه ها سوال هاتون رو از مشاور می پرسیم و اطلاع میدیمخیلی ممنونم
فقط یادمه واسه پارسال هر صبح یه voic انگیزیشی داشتید که خیلی خوب بود امسال هم هست؟ -
Amir Tajfar 0 در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
گفتن انتشار از ۳۰ اسفند
کاش زودتر بذارن و یکجا هم باشه و مثل راه ابریشم چند تیکه نشهابوالفضل ریسی
به من گفتن هر وقت جزوات اماده شه میذارن که بریم پرینت بگیریم -
ابوالفضل ریسی
به من گفتن هر وقت جزوات اماده شه میذارن که بریم پرینت بگیریمsallar savadkoohi در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
ابوالفضل ریسی
به من گفتن هر وقت جزوات اماده شه میذارن که بریم پرینت بگیریمخیلی ممنون که اطلاع دادید
هنوز جواب من رو ندادن ولی احتمالا همین حواب رو میدن