برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد
-
Amir Tajfar 0 در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
از اینا گذشته، لطفا جزوات تفتان رو زود تر منتشر کنید پرینت بگیریم ۳۰ اسفند دوره هفته اول عید هم همه جا تعطیله کتفی نت ها بسته هستند، همین امروز فردا هرچیزی هست منتشر کنید پرینت بگیریم، جزوه تست های تسلط شیمی فرسنگ هفت و هشت رو هم منتشد کنید که هم با اونا به تسلط برسیم هم جمع بندی کرده باشیم
M.an sohrabمن واسه این موضوع تیکت زدم ولی هنوز جواب ندادن
گفتن انتشار از ۳۰ اسفند
خب ۱ فروردین که کافی نت ها بسته هستند و نمیشه پرینت گرفت
و از طرفی ۲ فروردین هم برنامه شروع میشه
کاش زودتر بذارن و یکجا هم باشه و مثل راه ابریشم چند تیکه نشه -
رضا آلناصر خیرین کوچک دریا دلreplied to M.an on ۲۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط رضا آلناصر انجام شده
M.an
#پادکست (توضیح برنامه)
#دادن زودتر جزوه
#بعضی فیلم ها خیلی بشتر از 30 دقیقست چه کنیم؟
سوالات کلی بچه ها -
sallar savadkoohireplied to ابوالفضل ریسی on ۲۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی
منم الان تیکت زدم که شاید تعدادمون بره بالا پیگیری کنن
الان منم میخوام سیمی کنم ولی خوب وقتی دیر بذارن نمیشه -
M.an در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
سلام
بچه ها سوال هاتون رو از مشاور می پرسیم و اطلاع میدیمخیلی ممنونم
فقط یادمه واسه پارسال هر صبح یه voic انگیزیشی داشتید که خیلی خوب بود امسال هم هست؟ -
ابوالفضل ریسی
خواهش می کنم
بله امسال هم داریم -
sallar savadkoohireplied to ابوالفضل ریسی on ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی
به من گفتن هر وقت جزوات اماده شه میذارن که بریم پرینت بگیریم -
ابوالفضل ریسیreplied to sallar savadkoohi on ۲۷ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
ابوالفضل ریسی
به من گفتن هر وقت جزوات اماده شه میذارن که بریم پرینت بگیریمخیلی ممنون که اطلاع دادید
هنوز جواب من رو ندادن ولی احتمالا همین حواب رو میدن -
amirh_hmyf تاپیکش
-
سلام و درود
وقتتون بخیر
خانم مدیر 2 تا سوال داشتم
سوال اول اینکه موردی که مربوط به برنامه و طولانی تر بودن فیلما بود و اونروز خدمتتون گفتیم رو با مشاور در میون گذاشتید؟ پاسخ ایشون چی بودش؟و سوال دومم هم اینکه ما فرسنگ 8 رو بیخیال شیم دیگه درسته؟
بمونه برای بعد عید؟ احساس میکنم یکم بار بعد عید زیاد شد اخه
ممنون میشم بگید که بهترین کار چیه
M.an -
sohrab در برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد گفته است:
آلایی جان سلام
برنامه مطالعاتی شما برای عید به صورت زیره
دانلود رشته ریاضی:
http://alaa.tv/MYVZ
دانلود رشته تجربی:
http://alaa.tv/xtnj
همچنین شما می تونید برای برنامه فوق از محتوای رایگان، ابریشم یا تفتان استفاده کنید
تاکید ما بر تفتانه . . .
@دانش-آموزان-آلاءپروژه تفتان برای یه یازدهمی که پایه یازدهمش رو خوب کار نکرده تا الان هم مناسبه ؟ یا بهتره تو عید فقط تمرکز رو یازدهم گذاشته شه تا خوب کار شه و تابستون دهم رو هم مطالعه کرد؟
-
sallar savadkoohireplied to sara hatami on ۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sara hatami
شما الان بیشتر به فکر یازدهمتون باشید -
Mahdi Jafari 1
سلام
در مورد هندسه گفتن:
تست های تفتان رو بزنین همه مطالب مرور میشه وقت اضافه آوردین برین سراغ تست های راه ابریشمبقیه موارد هم اطلاع میدیم
-
M.an درسته متوجه شدم. خیلی ممنونم
-
sohrab سلام... فیلم های تفتان کی میاد روی حسابمون؟
-
sara hatamireplied to sallar savadkoohi on ۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi یعنی الا با تفتان یازدهمم رو بخونم فقط و دهم رو تابستون بزارم؟
-
ali mohamadi 0replied to Amin Hosseinzadeh on ۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط ali mohamadi 0 انجام شده
بعضی هشاون نوشته از لحظه خرید بعضی هاشون فعلا در حال تولید هستن
-
sallar savadkoohireplied to sara hatami on ۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sara hatami
بله -
Zahra Akbari 0 دانش آموزان آلاءreplied to ali mohamadi 0 on ۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali mohamadi 0
اما اونایی که از لحظه خرید هست برامن نیومده ک -
sallar savadkoohireplied to Zahra Akbari 0 on ۲۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
Zahra Akbari 0
کلا همش از 30 اسفند فعال میشه
26/74