قوی باش دوست من◕‿◕
-
بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست
در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی
#مولانا
️
-
غمگین نباشید …
چرا که خوشبختی میتواند
از درون تلخترین روزهای زندگی شما،
زاده شود …
باورکن …
در تقدیر هر انسانی معجزهای
از طرف خدا تعیین شده
که قطعاً در زندگی،
در زمان مناسب نمایان خواهد شد!
یک شخص خاص …
یک اتفاق خاص …
یا یک موهبت خاص …
منتظر اعجاز خدا در زندگیات باش
بدون ذره ای تردید …
-
سومین روز هم به لطف حضرت مهربانی ها تموم شد
حدود21درصد راه رو رفتیم ها،محکم بشینید ممکنه کمی جاده لغزنده باشه!! -
اگر مهمترین هدف ناخدا این بود که از کشتی خود محافظت کند، همیشه آن را در لنگرگاه نگه میداشت!
-
%(#ff0000)[صبر داشته باش]
نتایج در طول زمان پدید میان،هیچ موفقیت و رشد یه شبه ای نداریم -
فكرهای منفی این قدر در ذهن باقی میماند و دنبال هم میچرخد تا تبدیل به یک کلاف سر در گم می شود...!
افکار مزاحم را از خود دور کنیم...
سال نوتون مبارک -
آینده دست افراد باارادس رفیق
با صبوری در ترک عادات بد ارادت رو هم تقویت میکنی -
“«%(#ff0000)[هــیــچ کــس] مــوفــق نـمـیشـود %(#03b500)[سـرزمیـن جـدیدی] را کشـف کـنـد مگر ایـنـکـه %(#b50057)[بـپـذیرد] مدت زیـادی رنــگ خــشــکی را نبیند.»”
-
قانون سوم نیوتون میگه برای اینکه بخوای به چیزی برسی باید از یه چیزی دل بکنی:)
-
-
سلام.ولادت حضرت مهدی(عج) مبارکتون باشه
این دوره ساعت 12 امشب تموم میشه.امیدوارم نتایج خوبی براتون داشته باشه و باعث پیشرفتتون بشه
_Sajjad_
Firoozeh Sabbaghinezhad
@GHAZAL-DALVAND
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan
z Gheibi
ابوالفضل ریسی
سارا M 0
مهدیه بانو
اگه کسی جا موند یا اشتباه منشن شد عذرخواهی میکنم
اگه کسی تمایل داشت میتونه دوره رو در تاپیک جداگانه ای دوباره استارت بزنه و کسانی که دوست دارن شرکت کنن -
این دوره ساعت 12 امشب تموم میشه.امیدوارم نتایج خوبی براتون داشته باشه و باعث پیشرفتتون بشه
_Sajjad_
Firoozeh Sabbaghinezhad
@GHAZAL-DALVAND
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan
z Gheibi
ابوالفضل ریسی
سارا M 0
مهدیه بانو
اگه کسی تمایل داشت میتونه دوره رو در تاپیک جداگانه ای دوباره استارت بزنه و کسانی که دوست دارن شرکت کنن@mr-fantastic در قوی باش دوست من◕‿◕ گفته است:
_Sajjad_
Firoozeh Sabbaghinezhad
@GHAZAL-DALVAND
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan
z Gheibi
ابوالفضل ریسی
سارا M 0
مهدیه بانو
اگه کسی تمایل داشت میتونه دوره رو در تاپیک جداگانه ای دوباره استارت بزنه و کسانی که دوست دارن شرکت کنندوستانی که موفق به ترک یا کاهش عادت بدشون شدن میتونن اینجا بگن تا هم انگیزه ای برای خودشون بشه هم انگیزه ای برای بقیه
به شخصه خودم در این 14 روز تونستم یکی از بدترین عاداتم رو تا حد زیادی ترک کنم و تاثیراتشم رو هم به وضوح دیدم -
@mr-fantastic در قوی باش دوست من◕‿◕ گفته است:
_Sajjad_
Firoozeh Sabbaghinezhad
@GHAZAL-DALVAND
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan
z Gheibi
ابوالفضل ریسی
سارا M 0
مهدیه بانو
اگه کسی تمایل داشت میتونه دوره رو در تاپیک جداگانه ای دوباره استارت بزنه و کسانی که دوست دارن شرکت کنندوستانی که موفق به ترک یا کاهش عادت بدشون شدن میتونن اینجا بگن تا هم انگیزه ای برای خودشون بشه هم انگیزه ای برای بقیه
به شخصه خودم در این 14 روز تونستم یکی از بدترین عاداتم رو تا حد زیادی ترک کنم و تاثیراتشم رو هم به وضوح دیدم@mr-fantastic در قوی باش دوست من◕‿◕ گفته است:
@mr-fantastic در قوی باش دوست من◕‿◕ گفته است:
_Sajjad_
Firoozeh Sabbaghinezhad
@GHAZAL-DALVAND
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan
z Gheibi
ابوالفضل ریسی
سارا M 0
مهدیه بانو
به شخصه خودم در این 14 روز تونستم یکی از بدترین عاداتم رو تا حد زیادی ترک کنم و تاثیراتشم رو هم به وضوح دیدممن هم تا حد بسیار قابل قبولی خوابم رو که معضلی بود درست کردم
ممنون از تایپک خوب و مطالب عالی همگی -
_Sajjad_
Firoozeh Sabbaghinezhad
@GHAZAL-DALVAND
@Saghi-Mortazavi
@sania-Andiravan
z Gheibi
ابوالفضل ریسی
سارا M 0
مهدیه بانو
اگه کسی تمایل داشت میتونه دوره رو در تاپیک جداگانه ای دوباره استارت بزنه و کسانی که دوست دارن شرکت کنن -
دانش-آموزان-آلاء
سلام بچه ها
اگه موافقید یه چالش21 روزه این مدل یکم جون دارتر با هم برگزار کنیم این پست رو لایک کنید
لطفا فقط واسه تایید لایک کنید