سلام وقتتون بخیر.
از اونجایی که کم کم داریم به نهایی ها نزدیک میشیم، استرس من هم بیشتر میشه. اون حس آمادگی رو در خودم نمیبینم. از طرفی بار ها به مشاورم گفتم بیا از اول سال عمومی ها رو مرتب در برنامه ام قرار بده حتی شده یک ساعت در روز ولی مستمر. متاسفانه ذره ای به حرفم توجه نمیکنه و طوری واکنش نشون میده که دیگه این درخواستم رو تکرار نکنم. ولی من نمیتونم بیخیال بشم، بحث آینده هست. کل برنامه رو پر کرده از تست، تست، تست. درک میکنم تست زدن خیلی مهمه، تراز آزمون های آزمایشی مهمه. اما سال آینده که میخوام کنکور بدم تاثیر معدل از خود کنکور بیشتره و این یعنی باید به این جنبه هم اهمیت داد. اما از طرفی نمیتونم از تست زدنم کم کنم و بشینم به طور مثال انسان و محیط بخونم. به هر حال این وسط باید یک درسی رو قربانی کرد.
لطفا راهنمایی کنید.
@دانش-آموزان-آلاء
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام دوستان. من فارغ 97 ام و بخاطر مشکلاتی درسو ول کردم و کنکور شرکت نکردم. الان برای 405 میخونم. سوالی داشتم. یه سایتی و یه معلم ادبیات میگه که برای رتبه های زیر 500 و دو رقمی حتی در صورت تاثیر مثبت یازدهم باید ایجاد سابقه و ترمیم انجام شه. واقعا این حرف صحت داره؟ پس مثبت شدن و قطعی موندنش چه فرقی داره با هم؟ ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. به امید موفقیت همگی
دخترکی در قلب من چنگ میزد اکنون مرده است
حال واقعا تنها هستم تنهای تنهای تنها
با جسد ها سوار اتوبوس زندگی میشوم مقصد کجاست توهماتی که از زندگی ساخته ام
((((خب شاید زیادی صورتی بودم ))))
از اونجایی که قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینم پس میتونم راحت صحبت کنم نه ؟
من متاسفانه نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
و یه جورایی الگو بقیه بارها و بارها بهم گفتن که خوشحالیم مثلاً x همچین الگوی خوبی داره و کلا رفتارهاشون تقلیدی از منه ( برای همین بیشتر دوستام بزرگ تر از خودم هستن چون میتونم از مسئولیت ها فرار کنم و بچگانه رفتار کنم )
خب وقتیenfj باشی همیشه ازت انتظار دارن خوشحال باشی و به بقیه انرژی بدی
من خودم این رشته رو انتخاب کردم ( اما الان که انتخاب کردم دیگه دست از سرم برنیمدارن از پایه دهم مدام درمورد کنکور من صحبت شد( اصلا پدر مادر من هیچ موضوع دیگه ای ندارن )حتی یکی از اقوام دورمون دو سال پیش تماس گرفت کنکور چیکار کردی ؟ )
خلاصه اینکه بنا به دلایلی امسال رو فقط اجازه دارم کنکور بدم
ترم اول بخاطر مشاور بدی که داشتم(کلی من رو عقب انداخت) و یه افسردگی شدیدی گرفتم باز نمیتونتسم با کسی صحبت کنم فقط گریه میکردم ( این مورد هم باز کسی ندیده معمولا لبخند میزنم چون ممکنه گریه ام بگیره )
دچار یه سردرگمی شدیدی شده بودم دینا عیجب بنظر میومد همه چیز سخت تر از اون چیزی بود که تصورش رو میکردم اما همه این مراحل رو رد کردم
اما هرچی میخوام از این کنکور لذت ببرم (چون اولین سد زندگی منه) بنظرم واقعااااااا هیجان انگیزه اما امسال ترازهای قلم چی افتضاح بود ( مثل یه ترسو دیگه ادامه ندادم) و فشار خوانواده خیلی خیلی اذیتم میکنه
دوست دارم باتری رو از ساعت جدا کنم و چند ساعت بخوابم
دارم دیوونه میشم
I need یکمی حس خوب 🫂
سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
راه ابریشم
-
سلام بر آلایی ها
یک سوال کوچیک داشتمممنون میشم راهنمایی کنید
من یازدهم ام و برای تابستون برنامه میچینم(به غیر از عید امسال)
بنظر شما دوستان آرش رو تهیه کنم بهتره یا راه ابریشم؟؟(یعنی هم از لحاظ تعداد تست و هم تنوع دروس)
و اینکه پیشنهاد میدید بعد جمع بندی پایه توی تابستون چه زمانی شروع کنم به دیدن راه ابریشم یا آرش؟؟
@یازدهم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
Ahmad Nezami سلام
آرش برای جمع بندی کنکور .ماه های آخر و نزدیک کنکور
اگه شما میخاین پایه رو جمع بندی کنین
تفتان خوبه
درمورد اینکه میخوای راه ابریشم بخونین بگم که هر سه سال هستش و اینکه به نظرمن عالیه
باز تصمیم گیرنده نهایی خودهتون هستین -
Ahmad Nezami
این سه تا همایش کلا چیزای متفاوتین
ارش یه جور کلاس نکته و تسته و برای اخر ساله و الان بهتون پیشنهاد نمیکنم
راه ابریشم رو به نظرم از شهریور تهیه کنید خوبه
تفتانم برای جمع بندیه پایست که اختیاریه و به نظرم ارش و راه ابریشم بهترن -
Ahmad Nezami
سلام ببینید تا شما یادگیریتون کامل نباشه جمع بندی فایده نداره
راه ابریشم اموزش جامع و کامل سریعه که احتمالا برای درسایی ک گرفتید بعدا ارشو بهتون میدن -
sallar savadkoohi
بنظرم اگ میخواید بگیرید ابریشمو از الان باید گرفت حجمش زیاده وقت زریاد میخوواد
هرچه دیرتر خب فشرده تر باید دید -
سلام!اول بگم که اگه کلا به کتاب های مدرسه مسلط نیستی و صفر تا صد ندیدی،سراغ هیچکدوم نرو!چون ابریشم درسنامش از همون اول متوسط به بالاس اگه کتاب مسلط هستی بسم الله ولی نه بهتره الان که مدرسه نداری عید رو صفر تا صد ها رو ببینی و خوب یاد بگیری!
دوم اینکه "ابریشم" رو با هیچ چیز دیگه نمیتونی مقایسه کنی!
سوم اینکه حجم تست ها و تنوع تست ها خیلی خیلی بالاست خیلی، از الان شروع کنی میتونی تموم کنی تا کنکورت ولی اگه از همون مهر ماه شروع کنی عقب میمونی!
بهتره عید و اردیبهشت رو صفر تا صد ببینی و مسلط بشی بعد از خود تابستون شروع کنی 3 ماه وقت زیادیه واقعا! بعد بری جلو!! تست هاش واقعا سطحشون بالاست واسه یادگرفتنشون باید خیلی وقت صرف کرد! -
Reza kabiri بسیییاااار ممنون
آخه یک مشکلی هست
مثلا من دوازدهم رو نمیدونم تابستون روبا راه ابریشم برم متوجه میشم؟؟
درسته که تابستون باید دوازدهم رو بخونم ولی چون میگید که باید صفرتاصد رو بدونین بعد بیان راه ابریشم گفتم -
yas 17
بسیااار ممنون
آخه چون استرس این رو داشتم که دوازدهم رو چون هنوز نخوندم با راه ابریشم متوجه نشم -
Ahmad Nezami ببینید بهترین کار اینه که الان تفتان رو بخرید. تا نهایت اواسط شهریور دهم و یازدهم رو با یه تسلط نسبتا خوبی ببندید (اگر یه سری جاها ضعف داشتید اشکالی نداره چون توی طول سال بازم کلی میخونید پایه رو و تست میزنید و برطرف میشه ضعفاتون)
بعد از مثلا 10 شهریور اینا شروع کنید راه ابریشمو. راه ابریشم سنگینه و نیاز هست که حتما قبل مهر شروع کنید تا یه فرسنگ جلو باشید همیشه.
اگر خوب راه ابریشم رو پیش ببرید اواخر فروردین کامل تمومه و 2 ماه فوق العاده خوب رو برای جمع بندی دارید که میتونید با خیال راحت از ارش استفاده کنید.یادتون باشه هر چی بیشتر پایه بخونید تو تابستون بار کاریتون توی طول سال کمتر میشه و میتونید وقت بیشتری برای دوازدهم که مطالب جدید هست بزارید
حتما کنار تستای راه ابریشم برای هر درس یه کتاب تست یا حداقل یه کتاب ازمون داشته باشید و تا میتونید ازمون و تست زماندار بزنید.
توی طول سال بازه هایی مثل دی ماه برای جمع بندی نیمسال اول دوازدهم رو خیلی جدی بگیرید چون بعدش خیلی تایمی نیست که بتونید راحت جمعش کنید
توروخدا فکر نکنید زمان کمی دارید. توی یه سال راحت میشه یه رتبه فوق العاده خوب رو بدست اورد.
با برنامه جلو بیایید و حالا اگر اعتقاد دارید حتما نمازتون رو اول وقت بخونید و تحت هیچ شرایطی فراموشش نکنید. دلیل دارم که اینو میگم چون نظم فکری که نماز میده با هیچ چیز دیگه ای بوجود نمیاد.
اینایی که دارم میگم بقیه بچه ها میدونن واقعا تجربست که ماها امسال با کلی مشکل و سر و کله زدن بدستشون اوردیم و امیدوارم شما اشتباهات مارو نکنید
و توصیه اخری هم که داشتم اینه که اگر دیدید به هر دلیلی از برنامه ازمون عقب افتادید و دارید مباحث رو سر سری میخونید بنظرم بهتره از برنامه ازمون خارج شید یه مقدار فشرده تر بخونید و یه ازمون چند مرحله جلوتر رو انتخاب کنید و به اون برسید تا استرس ازمون بازدهیتون رو کم نکنه.
امیدوارم موفق باشید
-
Ahmad Nezami نه مشکلی پیش نمیاره
ولی تو ریاضیش حواستون باشه مثلال مبحث مثلثات تو هر سه پایه هست که تو فرسنگ سه دیگه تفکیک نشده ریاضی کلا باید باهم خوند
اول مطالب پایه اشه کم کم تکمیلیشه
ولی بقیه درسا کاملاجدا هست مشکلی پیش نمیاره -
Ahmad Nezami به نظر من از تیر راه ابریشم رو شروع کن که خوب بتونی جلو باشی و وقتی به زمان هایی مثل دی رسیدی فقط گدار رو استفاده کنی و توی عید 1401 هم فقط تفتان رو استفاده کنی
به نظرم یه جوری شروع کن که تا قبل از عید ابریشم رو تموم کنی و از بعد تفتان شروع کنی به زدن کنکورچه های ابریشم و به همراهش تا وقتی آرش شروع میشه اگر می تونی یه نگاهی به تست های هایلایت شده ابریشم ، گدار و تفتان بندازی و مرور کنی -
Ahmad Nezami دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on آخرین ویرایش توسط Ahmad Nezami انجام شده
Mahdi Jafari 1 بسسیایاااااااار ممنون
متشکر
چشم
خیلی هم عالی ...انشالله شما هم موفق باشید
فقط یک سوال دیگه هم داشتم شرمنده
بنظر شما برای تابستون آزمون های کانون بهتره برای پابه یا گزینه دو؟
چون فکر کنم گزینه دو سطحش یکم پایین تر هست بنظرم -
Ahmad Nezami دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Reza Moslemi Naeini on آخرین ویرایش توسط Ahmad Nezami انجام شده
Reza Moslemi Naeini متشکرممم
بنظرتون اگر بتونم تا قبل تابستون پایه رو جمع کنم بهتره یا بزارم برای عید سال دیگه؟؟یا هر دو؟؟
که توی طول تابستون کلا راه ابریشم و کار کنم -
Ahmad Nezami خواهش میکنم سلامت باشین
من خودم توی طول سال گذینه 2 دادم و خیلی راضی بودم. نه اتفاقا اصلا اینجوری نیست حتی بعضی وقتا دیده شده طراحای قلمچی و گزینه 2 توی بعضی درسا یکی باشن
سطح تستا یکسانه و فرق زیادی نداره
اگر بخوایم به قلمچی یه مزیت بدیم جامع اماریشه خصوصا تو رشته تجربی (تو ریاضی خیلی فرق زیاده با گزینه 2 نداره) که باعث میشه بهتر خودتو محک بزنی
نقطه مثبت گزینه 2 هم امکانات جانبیه که در اختیارت میزاره مثل بانک سوال و... و کارنامه کاملش که توی هیچ ازمون دیگه ای نیست
ولی در کل اگر ادمی هستین که زود استرس میگیرید بازه زمانی 2 هفته ای قلمچی خیلی براتون مناسب نیست گزینه 2 ثبت نام کنیدخیلی با هم فرقی ندارن در کل. شما هر کدومو خواستی ثبت نام کن اون یکی رو هم دفترچشو دانلود کن بزن
-
Mahdi Jafari 1
آره من یازدهم رو ثبت نام کرم
الان هم شرکت میکنم
تنها مشکل این بود که برنامه مدرسه با برنامه آزمون نمیخوند
همیشه عقب تر بود
ولی با این حال رتبه ام بد نمیشد
الان که با برنامه پیش میرم
میبینم آزمومای گزینه دو نسبتا آسون تر هست،ولی بعضی از تست های کانون رو میبینم خیلی سطحش بالاتره
گفتم شاید کانون بهتر باشه -
Ahmad Nezami راستش من خودم خیلی این موضوع رو حس نکردم. خیلی از اساتید هم نظرشون این هستش که یه مجموعه ازمون حالا چه گزینه 2 چه قلمچی چه گزینه 2 رو خوب و دقیق بزنید و تحلیل کنید. این مهم تره.
خیلی هم توی قید و بند مدرسه نباشید. اگر دولتی درس میخونید پشیزی براتون ارزش قائل نیستن. از نظر مدرسه همین که نهایی نمراتتون بالا بشه خیلی افتخار بزرگیه. هیچی بهتر از اینکه خودتون حالا چه با کتاب چه با فیلم بخونید نیست -
Ahmad Nezami به نظرم توی تابستون با راه ابریشم بخوای کل پایه رو جمع کنی یه جورایی ماسمالی میشه پایه به نظر من حداقل سه فرسنگ اول رو تو تابستون ببین و کار کن که هم دوازدهم جلو بیوفتی هم پایه ی دهم رو تا مقدار زیادیش رو خونده باشی
و یه چیز دیگه هم که بگم اگر با معلم های راه ابریشم خیلی راحتی و اگر سال بعد تفتان با اساتید راه ابریشم نداشتن برای عید (چون زود ابریشم رو شروع کردی و زود تموم می کنی) توی عید 1401 از آرش های اساتید ابریشم که تازه قراره امسال بیاد و برای کنکور 1400 عه استفاده کن که نه تنها کل پایه رو تو فروردین مرور می کنی بلکه دوازدهم رو هم مرور می کنی -
سلام به همه دوستان من رشته ی تجربیم اما فیزیک اقای طلوعی رو خریدم اما برنامه تبدیل کردن برنامه رو پیدا نکردم میشه راهنماییم کنید یا اینکه واسم بفرستید ممنونم
-
Zeinab Shabaniean توی بخش جزوات مشاوره هست