آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟
-
سلام دوستان!من که حتما میمونم!!حتمیه!برم دانشگاه انشالله تاپیک آندوزیستو گسترشش میدم و هر شب بتونم براتون یه نکته-تست میذارم مث همین شبا!(البته یه چند روزیه گرفتارم شرمنده)و خلاصه هرکاری ک بتونم براتون میکنم و تو درس زیست اگه بتونم کمکتون کنم خیلی خوشحال میشم!
-
سلام
من بعد چند ماه اومدم....رتبم بدنشده،نسبت به سال اولم خیلی بهتر شدم،خداروشکر،ینی خدا خیلی کمکم کرد ،و همینطور چون وقت زیادی نداشتم از ی سری فیلمای الا استفاده کردم ک مفید بود😉😊
ازتون میخوام که برام دعا کنید که دانشگاه قبول بشم اون چیزی که میخوام و به صلاحمه و بتونم غول دومو رد کنم😅
ممنون از همه الایی ها و دبیران الا و بچهها و اقا سهراب و بقیه.... -
بعد کنکور دیگه واژه کنکور رو ببینم بالا میارم :/
دانش آموزای بعدی جای مارو پر میکنن -
با کمال میل :smile:
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم. -
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم.mohammadhassan در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم.منم با کمال میل خوشحال میشم در خدمت تو باشم واسه سال دیگه:joy: :joy:
-
mohammadhassan در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
خوشحال میشم در کنار دوستان آلایی بمونم.منم با کمال میل خوشحال میشم در خدمت تو باشم واسه سال دیگه:joy: :joy:
Reza.Tah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
mohammadhassan در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
برو خجالت بکش پسر:joy:
آدم با همشهریش اینطوری حرف نمیزنه :joy: -
Reza.Tah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
برو خجالت بکش پسر:joy:
آدم با همشهریش اینطوری حرف نمیزنه :joy:mohammadhassan
من چیزی گفتم؟:joy: من میخوام کمکت کنم دیگه هدف دیگه ای ندارم که:joy: -
mohammadhassan
من چیزی گفتم؟:joy: من میخوام کمکت کنم دیگه هدف دیگه ای ندارم که:joy:Reza.Tah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
mohammadhassan
من چیزی گفتم؟:joy: من میخوام کمکت کنم دیگه هدف دیگه ای ندارم که:joy:رضا جان ولی در کل دکمه نادیده گرفتن هم اختراع شده به اینم حواست باشه :joy: :joy: :joy:
گفتم بدونی اطلاعات عمومیت اضافه بشه:joy: -
Dr.Saraaa در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
داره بوش میاد من امسالم موندنی ام /:
پس...هستم =):angry:
banoo در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
Dr.Saraaa در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
داره بوش میاد من امسالم موندنی ام /:
پس...هستم =):angry:
من نگفتما بوش گفت :joy:
-
@reza-tah در آیا بعد از کنکور و به طور کلی پایان تحصیل به فعالیت خود در انجمن آلاء ادامه می دهید؟ گفته است:
منم از اونجایی که امضای تعدادی از اعضا هنوز مشکلش کاملا برطرف نشده مجبورم بمونم:joy:
یه پست جدید باید اضافه بشه .... با نامِ "تایید کننده ی امضا "
:joy: