حذفیات کنکور ۱۴۰۰
-
سلام
حذفیات کنکور ۱۴۰۰ از طرف سازمان سنجش اعلام شد
حذفيات كنكور 1400.pdf
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا -
سروش قادری از الان اینو مطمئن باش که سنجش هیچ کاریش به صلاح دانش آموز نیست
-
parisa mrahimi یازدهم انسانیreplied to سروش قادری on ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سروش قادری
دقیقا -
ولی ی سوال
الان یکم دیر نیس که سنجش اعلام کرده؟
مثلا ما ک سال بعدیم،اگه همین وقت سال بعد بگن مثلا یازدهم و دهم کجاش حذف شده دیگه ب چ دردمون میخوره؟
نوشدارو پس از مرگ سهرابه خو -
parisa mrahimi یازدهم انسانیreplied to سروش قادری on ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سروش قادری
من هیچکدومو راضی نیستم بخدا 🥺
از ترازای آزمونام که معلومه وضعم خوبه ولی احساس میکنم هیچ چی بلد نیستم️ -
سروش قادریreplied to parisa mrahimi on ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa mrahimi دهم نصفش مجازی بود
یازدهم کلش
ولی من با همون نصف دهم و ۴۰درصد یازدهم راضیم ب ولا -
parisa mrahimi یازدهم انسانیreplied to سروش قادری on ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سروش قادری
ن دیگ،الان من خودم یازدهمم ،فقط ۶ ماه از سال دهم رو رفتم مدرسه ،اگه قرار باشه حذف کنن فقط باید نوبت اول کتابای دهم رو حذف نکنن بقیه کلا حذف(البته ایشالا که اینجوری باشه) -
Mohammad M. در حذفیات کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
سروش قادری چون بچه های 1400 ای سال دهم و یازدهم حضوری بودن و سال دوازدهم غیرحضوری بخاطر همین بیشتر حذفیات از این پایه است
چ باحال
اینطور که شما می فرمایید ما کنکوریای۱۴۰۱یازدهم و دهممون شامل میشه
خیلی ممنون -
Mohammad M.replied to سروش قادری on ۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط Mohammad M. انجام شده
سروش قادری چون بچه های 1400 ای سال دهم و یازدهم حضوری بودن و سال دوازدهم غیرحضوری بخاطر همین بیشتر حذفیات از این پایه است
-
Mohammad M. در حذفیات کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
سروش قادری حذفیات کنکور 98 (که کرونا نبود) به شدت کمتر از 99 و 1400 بوده سال های بعدم حذفیات خواهد داشت ولی اینکه چقدر باید سنجش تعیین کنه
ممنون
فقط چرا فقط از مطالب فصلای پایه دوازدهم حذف شده؟دلیل مشخصی داره؟ -
سروش قادری حذفیات کنکور 98 (که کرونا نبود) به شدت کمتر از 99 و 1400 بوده سال های بعدم حذفیات خواهد داشت ولی اینکه چقدر باید سنجش تعیین کنه
-
سلام بچه ها
این حذفیات هر سال هست یا فقط واسه این دو سه سال شرایط کروناعه؟ -
mj323 برای رشته تجربی تفاوتی نکرده
برای رشته انسانی حذفیاتی که دیروز اعلام شده بود اصلاح شد و این درس در رشته انسانی بدون حذفیات خواهد بود
رشته ریاضی رو خبر ندارم -
Hhh Hh مرسی
-
Hhh Hh سلام میشه عکسشو بفرستی
-
سلام مجدد
انگار حذفیات اصلاح شده
حذفيات كنكور 1400-f..pdf
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
پست 15 از 94