کل پیشنهادات
-
این پست پاک شده!
-
لطفا تا قبل از مهر ۹۶ یه کلاسی واسه هندسه تحلیلی بگذارید.
-
فیلم های آلاء رو تو سرورهای دیگه آپلود نکنید، اینکار خلاف شرع هست و ما راضی نیستیم.
چون دیگه نمی تونیم از آلاء حراست کنیم، اینطور می دونیم وقتی فیلمون جای دیگه هست یعنی اونجا داره کلاه برداری می کنه!
اگر کسی می خواد فیلم آلاء رو تو سایتش بذاره، مشکلی نداره زیر صفحه ی تماشای فیلم یه کد برای پخش آنلاین وجود داره!
-
آقا سهراب میشه رنگ این گروه دانش آموزان آلا رو از طوسی تغییر بدین؟
خیلی دلگیره
واسه @خیرین-کوچک-دریا-دل خیلی خوبه -
حرفیکه دارم نمیدانم اسمش انتقاد است یا نه
اما کاش فضای سایت وکانال متناسب با مناسبت ها باشد قبلا که دهه فجر بود نه تبریکی دیدیم نه عکسی و.
اکنون هم که دهه فاطمیه است تسلیتی ندیدیم حداقل یک ربان سیاه بالای انجمن بزنید
ما جز انتشار اسلام ،زمینه سازی ظهور و سربلندی کشورمان هدف دیگری نداریم -
اما کاش فضای سایت وکانال متناسب با مناسبت ها باشد قبلا که دهه فجر بود نه تبریکی دیدیم نه عکسی و.
ما جز انتشار اسلام ،زمینه سازی ظهور و سربلندی کشورمان هدف دیگری نداریمnavayedell در کل پیشنهادات گفته است:
ما جز انتشار اسلام ،زمینه سازی ظهور و سربلندی کشورمان هدف دیگری نداریمالا این کار رو هر سال انجام میداد
امسال سرشون خیلی شلوغ شده وقت نمیکنن حتی زیاد بیان اینجا -
navayedell در کل پیشنهادات گفته است:
ما جز انتشار اسلام ،زمینه سازی ظهور و سربلندی کشورمان هدف دیگری نداریمالا این کار رو هر سال انجام میداد
امسال سرشون خیلی شلوغ شده وقت نمیکنن حتی زیاد بیان اینجاعااطفه خداراشکر
ممنون از جوابتان خواهر -
-
سلام
ببخشید میشه بگید دبیرا جزوه هاشونو تو سایت قرار بدن؟حتی اگه هنوز مبحث رو تدریس نکردن بگیید جزوه شونو قرار بدن لطفا
مخصوووووصا زیست آغای رحیمی -
سلام بچه ها اینجا هر پیشنهادی برای آلا دارین بزارین تا آقا sohrab راحت بتونن بخونن...فقط چت نکنین و چیزای غیر مرتبط نزارین
من خودم که یه عالمه پیشنهاد دارم!
1- لطفا این لوگوی sanatisharif.ir رو از روی جزوه ها بردارین...موقع پرینت خیلی افتضاح در میاد آدم اذیت میشه....
2- استاد رنجبرزاده برای دینی کتاب یا جزوه بنویسن...خیلی عالی میشه!
3-فیلم کلاسای جلسه 5 و 6 جابجا گذاشته شده اونارو تغییر بدین...کلاس دینی استاد رنجبرزاده 95-94
4-یه تدریس مخصوص و جداگانه برای محاسبات سریع توسط یه دبیر عالی! (این نیازه میشه گفت 100درصد بچه هاست) جسته گریخته دبیرا یاد دادن تو کلاسا ولی یه پک جداگانه و مخصوص باشه فوق العاده میشه....چند نمونه بزارم متوجه بشین..
فیزیک کارزانیان جلسه 5 که در اولای کلاس اموزش میدن
دیفرانسیل شهریان جلسه 4 دقیقه 17 تا 20 پیدا کردن ضرایب مشترک (بخش پذیری سریع)
شامیرزاده دیفرانسیل جلسه 1 تجزیه سریع بر 3 و به تبع اون 9 با مجموع ارقام
5-جلسات پیش آزمون بروز شده...توی سایت جلساتی هست ولی خیلی قدیمی هستن! مثلا اگه امکانش باشه طبق برنامه قلمچی,سنجش,گزینه 2,گاج که داوطلب اینا بیشتره...
6-تا حد امکان آزمون آنلاین هم بزارین...مثلا توی سایت کانون یه آزمونک هایی بین تدریس درس میگیرن بصورت آنلاین خیلی مفیده!شما هم بتونین یه همچین چیزی بکنین فوق العاده میشه!
7-برنامه فیزیک رو دادین به همین خاطر میگم...کاش میشد برای فیزیک یه دبیر جدید دیگه هم میوردین! حداقل واسه نوروز یه فکری بکنین! چون پیشبینی من اینه که کنکور 96 فیزیک رو خیلی سخت میدن...
8-یه دبیر درست و حسابی برای جبر و احتمال نیازه شدیدا!
9-هندسه 1و 2 هم معلما خوبن ولی فکر نکنم کافی باشه..اصلا هندسه تبدیل به یه معضل شده هیچکس نمیتونه توی آزمون های آزمایشی و حتی کنکور بهشون جواب بده! تعداد خیلی کمی میتونن...معلم برای هندسه ببینین میتونین پیدا کنین!
10-برای درس حسابان هم همینطور...درسته توی جلسات کنکور و کلاس های پیش این مباحث کاملا پوشش داده شده ولی چون مطالب سطح بالا هستن برای بچه های سومی قابل استفاده نیست تا اون حد برای راحتی اونا میگم!
11-درس ادبیات و زبان فارسی هم که کشته منو...بچه ها یه چیزایی بهم پیشنهاد دادن ولی فعلا امتحان نکردم اما یه حسی بهم میگه شاید این درسا هم یه روشی یا کلیدی داشته باشه که بشه راحت تر باهاش رفتار کرد..شاید معلمی بهتر بتونه بگه...پایه من که ویرانه تو این درسا!
12-درس آمار و مدل سازی رو استاد شامیرزاده پوشش داده ولی در 2ساعت...طبیعتا مثال های حل شده کم هستند و شاید توی کنکور نو آوری هایی بشه! حداقل یکبار تدریس مجدد و جامع نیازه!
13-اگه امکانش هست مشاوره هارو بجای صوت فیلم بگیرین...اغلب افراد دیداری هستن و اینطوری بهتر نتیجه میگیرن
14-فضا رو برای طرح سوال از مشاور ها یکم آسانتر بکنین...خب خیلی ها تلگرام و شبکه های مجازی رو ندارن و دوست هم ندارن نصب کنن! کاش بشه توی سایت با این مشاورها گفتو گو کرد!
15-جزوه ای ببینین میشه درست کرد که مثلا کل فرمول های فیزیک خیلی مرتب پیش هم باشن؟؟برای سایر درسا هم همینجوری...یه چیز جمع و جور و کامل خیلی به آرامش ادم کمک میکنه....منکه احساس راحتی میکنم شدیدا با اینجور چیزا!فعلا تا این حد بعدا اگه بازم پیشنهادی به ذهنم اومد در میون میزارم...بچه های تجربی و انسانی حتی ریاضی هم هرچی پیشنهاد دارین اینجا بزارین!
یا علی
sohrab سلام ممنونم از دبیرستان صنعتی شریف و تمامی زحمت کشانش...
کاش میشد برنامه های جمع بندی آلا با همین دبیران محترم صفر تا صد تدریس میشد چون با نحوه گفتار اونا بهتر ارتباط گرفتم مثلا برای شیمی استاد اقاجانی یا عربی آقای جلادتی و... خیلی ازتون تشکر میکنم -
سلام
پس کی زیست 11 رو قرار میدین -
سلام
ممنون از سایت زیبا و بسیار کاربردی شما
بنظرم اگه بتونین فیلم هاتون رو داخل یوتیوب اپلود کنید میتونید یک راه درامد در اونجا داشته باشید
با تشکر از این سایت بسیار عالی شما -
سلام
اگه میشه اپلیکشن واسه کامپیوتر هم بسازید
ممنون