بسته نت به صرفه برای فیلم دیدن
-
مهدی صفری ببخشید از چه شرکتی نت میگیرید؟
من قبلا داشتم ADSL ولی هر روز قطع و وصل میشد و خیلی بد بود بخاطر اینکه مخابرات و سیمهای منطقه مون ضعیف بود.یسنا سلام..از شرکت آسیاتک...بله..اینترنت مخابرات همین طوریه..همیشه یه جاییش میلنگه...شرکتهای خصوصی مثل آسیاتک و شاتل و های وب خوبن..من خودم از آسیاتک راضیم...شما باید بری اشتراک مخابراتتون رو قطع کنید و بعد ثبت نام کنین..توی سایت آسیاتک شرایطش رو نوشته...نمایندگیش رو توی شهرتون پیدا کنید و شرایطشرو بپرسید..تو خود سایت هم کامل جواب داده..شما جستجو کنین1544..
-
حالا ما شاتل داریم(بیسیم) حدود ۲ میلیون خوردی درمیاد
و مودم(با سیم تلفن) یکم کمتر درمیاد
ولی شاتل سرعتش بیشتره و قعطیش هم کمترهHhh Hh فک کنم بی سیم راحت تر باشه...من خودم یه مدتی درگیری داشتم با برق کشی خونه..مجبور شدیم سیم کشی و پریزها رو عوض کنیم...چون قبلا برقامون مشکل داشت نمیشد وصل بشه
-
یسنا ببخشید مگه منطقه تون کجاست؟؟فک نمیکنم از شهر ما داغون تر باشه
-
Hhh Hh از هر شرکتی اشتراک بخرید،اگه با سیم کشی باشه،به مخابرات مربوطه..چون توی مخابرات یه بخشی هست به اسمMDF....تمام سیم تلفن ها به اون قسمت وصله...بخاطر همین مخابراتشون باید قوی باشه
-
سلام من میخواستم فیلم آنلاین ببینم ولی خیلی حجم نت میبرد.
آیا بسته نت به صرفه ای پیشنهاد دارید؟سیمکارتم همراه اول هستفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیسنا سلام
شما میتونی بسته نامحدود ماهانه بگیری از 1 شب تا ۱۱ با هاش هر چی فیلم می خوای.دانلود کنی قیمتشم فکر کنم ۲۰ تومن باشه من خودم برای همین سیم همراه گرفتم -
Hhh Hh از هر شرکتی اشتراک بخرید،اگه با سیم کشی باشه،به مخابرات مربوطه..چون توی مخابرات یه بخشی هست به اسمMDF....تمام سیم تلفن ها به اون قسمت وصله...بخاطر همین مخابراتشون باید قوی باشه
-
سلام من میخواستم فیلم آنلاین ببینم ولی خیلی حجم نت میبرد.
آیا بسته نت به صرفه ای پیشنهاد دارید؟سیمکارتم همراه اول هستنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهیسنا
سلام، در کل اینترنت دیتا هزینه های زیادی داره و کمتر میان بسته های نامحدود براش بذارن مگر در ساعات خاص.
جدیدا برای اولین بار رایتل بسته نامحدود هفتگی گذاشته 50 تومن که در نوع خودش بی نظیره.بسته نامحدود ماهانه همراه اول هم برگشته که از ساعت 1 تا 11 صبح هست
-
یسنا سلام..از شرکت آسیاتک...بله..اینترنت مخابرات همین طوریه..همیشه یه جاییش میلنگه...شرکتهای خصوصی مثل آسیاتک و شاتل و های وب خوبن..من خودم از آسیاتک راضیم...شما باید بری اشتراک مخابراتتون رو قطع کنید و بعد ثبت نام کنین..توی سایت آسیاتک شرایطش رو نوشته...نمایندگیش رو توی شهرتون پیدا کنید و شرایطشرو بپرسید..تو خود سایت هم کامل جواب داده..شما جستجو کنین1544..
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدی صفری یه مدت آسیاتک ثبت نام کردم ولی از روزی که وصل شد تا آخرش حتی یک روز هم نتونستم نت استفاده کنم مسئول آسیاتک میگفت مشکل از کوچه و سیم کشی کوچه خودتونه و کار مخابراته و به ما مربوط نیست.منم اشتراکم را لغو کردم
-
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از همگی ممنونم که نظر دادید
-
Hhh Hh فک کنم شما VDSL داری..شایدم TD_LTE.. بله..بی سیم کاری به مخابرات نداره
-
مهدی صفری یه مدت آسیاتک ثبت نام کردم ولی از روزی که وصل شد تا آخرش حتی یک روز هم نتونستم نت استفاده کنم مسئول آسیاتک میگفت مشکل از کوچه و سیم کشی کوچه خودتونه و کار مخابراته و به ما مربوط نیست.منم اشتراکم را لغو کردم
یسنا از منم اولش همینطوری بود...بعد درست شد....