گپ خونه کنکوری ها
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
من تو سه روز گذشته 25 ساعت درسیدم اما امروز به 4 ساعت هم نرسیدم
حس درسیدن نبود
یکی بیاد بگه حتی رتبه یکی ها هم گاهی اینجوری میشن انگیزه بگیرمsiahdel75yahoo.com
حتی رتبه یکی ها هم گاهی اینجوری میشن...
انگیزه گرفتی؟ -
ولی کار سختو دخترا دارن که جمعه بعد از رای دادن باید یجوری عکس بگیرن بذارن اینستا
.
.
.
.
.
.که هم استامپ اینور انگشتشون بیفته هم طرح لاک رو ناخونشون
اولین رای دادنمو به خودمو همه اولی های آلایی تبریک میگم...داریم از حالت مصرف کننده به حالت تعیین کننده تغییر ماهیت میدیم
-
۱۰ عادت روزمره افراد موفق
:trollface:
۱- آنها زود از خواب بیدار میشوندبیدار شدن از خواب آن هم صبح زود کار بسیار سختی برای همه ما است. اما اگر شما کمی زودتر از خواب برخیزید میتوانید برخی از کارهای خود را قبل از بیداری سایر افراد انجام دهید. باید بدانید که ۹۰ درصد از مدیران موفق قبل از ساعت ۶ صبح از خواب بیدار میشوند.
۲- آنها ایدههای خود را به عمل در میآورند
همه ما در ذهنمان ایدههایی داریم که تا آخر عمرمان نیز در ذهنمان باقی میمانند! اما افراد موفق قادر به پیاده کردن ایدههای خود هستند. مایکروسافت یک ایده بود، اپل و فیسبوک هم همینطور و حتی گوگل. هر کسی اگر پول و زمان داشته باشد میتواند برخی از ایدهها را پیاده کند اما مهم این است که با وجود کم بودن امکانات بتوانید به فکر عملیاتی کردن ایدههای خود بیفتید. این کاری است که افراد موفق به خوبی از عهده آن بر میآیند.
۳- آنها همیشه خود را باور دارند.
شما ممکن است تمام استعدادهای دنیا را داشته باشید اما باید بدانید که استعداد کاری برای شما انجام نمیدهد. بسیاری از مدیران موفق، سیاستمداران و دانشمندان در مدرسه دارای استعداد بیشتری از سایر همکلاسیهای خود نبودند. در عوض آنها به خودشان ایمان دارند و از استعدادهای خود هرچند هم اندک حداکثر استفاده را میکنند.
۴- آنها قبل از رفتن به سر کار ورزش میکنند
ورزش سبب آزاد شدن اندورفین در مغز میشود و اگر قبل از رفتن به سر کار ورزش کنید نیرو و انرژی میگیرید. جک دوروسی مدیر توئیتر هر روز قبل از رفتن به سر کار ۱۵ کیلومتر میدود.
۵- آنها با اشتیاق بر روی یک پروژه کار میکنند
داشتن احساس مثبت و اشتیاق به یک کار میتواند حس مسئولیت نسبت به آن کار را در شما به وجود بیاورد. به همین دلیل است که افراد موفق وقتی پروژهای را شرع کردند با شور و شوق تمام برای روی آن کار میکنند. این پروژه میتوان یک کسب و کار جدید، نوشتن یک رمان و یا ورزش حرفهای باشد.
۶- آنها به تمام نامهها، ایمیلها و تلفنها پاسخ میدهند
اولین کاری که مدیراین برجسته هر روز صبح میکنند پاسخ به تماسهای مختلف از طریف تلفن، ایمیل و یا نامه است.
۷- آنها مدیتیشن یا ریلکسیشن کار میکنند
برای کنار آمدن با سختیهای کار و زندگی باید کمی هم انرژی به دست بیاورید. مراقبه (مدیتیشن) و ریلکسیشن میتواند کمک زیادی به شما بکند و در مواجهه با استرس به شما کمک نماید. این کار بخشی از برنامه زندگی افراد موفق است.
۸- آنها درخواست کمک میکنند
باور کنید یا نه، افراد موفق به طور مداوم به دنبال مشورت و کمک گرفتن از دیگران هستند. آنها افرادی با توانایی بیشتر از خودشان را پیدا میکنند و از آنها در امور مختلف مشاوره میگیرند.
۹- آنها هر روز صبح تخت خود را مرتب میکنند!
اگرچه مرتب کردن تخت به خودی خود کمکی به موفق شدن شما نمیکند اما شما باید آن را یک نشانه بدانید. این کار نشانه نظم و دقت افراد است و وقتی بسیاری از افراد بزرگ این کار را میکنند نشان دهنده این است که شما هم باید این کار و کارهای مشابه دیگر را انجام بدهید. در واقع باید کمی روی شخصیت خودتان کار کنید.
۱۰- آنها همیشه برای خانواده و دوستان خود وقت صرف میکنند
قرار نیست همه زندگی خودمان را وقف کار بکنیم. حتی موفقترین افراد و کسانی که مدیر بزرگترین شرکتهای دنیا هستند نیز برای افراد عزیز زندگی خود وقت کافی دارند هر چند شاید برخی از ما وقت نداشته باشیم!
-
در ادامه ی حرف های بهاره باید بگم که مورد 7 یعنی ریلکسیشن خیلییی مهم و کارسازه
بهتره که این لینکو که در مورد ریلکسیشنه ببینید حتما مفید خواهد بود...
http://www.pezeshk.us/?p=15413 -
دوستان بحث های ازاد و غیردرسی تون رو اینجا مطرح کنید.
لطفا تاپیک های مشابه نزنید.
ممنون.نا امید شدم درحد لالیگا.خدا به دادم برسه.به هیچی امید ندارم.انگیزه هم ندارم.اوووووووووووووووووووووووووووف خسته ام خیلی
-
دوستان بحث های ازاد و غیردرسی تون رو اینجا مطرح کنید.
لطفا تاپیک های مشابه نزنید.
ممنون.تو این زمان از سال کاملا طبیعیه، رد میشه..
-
دوستان عربی مبحث نواسخ رو سایت قرار گرفت.
sina.mirza2yahoo.com
ممنون...لازم بود.. -
مثلا ناظم اومده
ک نظم ببخشه
اما بنظرم با زدن این تاپیک و بسته شدن تاپیک های دیگه
بیشتر بی نظمی ایجاد شدهاگه مثلا یه تاپیک مشخص باشه ک فقط مخصوص ساعت مطالعه باشه
یه تاپیک فقط مخصوص ریز جزییات مطالعات روزانهو همه مطالبشونو اونجا بنویسن خیلی بهتره
در عوض ب کسایی ک جایی غیر اونجا نوشته میشه تذکر داده بشهsalour73yahoo.com
دوست من بنظر من که هیچکدوم فایده ای ندارن...واسه ی ما... -
پرتقال فروشی که ظاهرا ساده لوح به نظر می رسید همسایه جدید خود را که اتفاقا معلم ریاضی بود به شام دعوت کرد. پرتقال فروش و همسرش به استقبال معلم رفتند. معلم از پرتقال فروش پرسید: بچه هایتان کجا هستند؟ پرتقال فروش گفت: مشغول بازی هستند. معلم پرسید: چند فرزند داری و چند ساله هستند؟ پرتقال فروش گفت: 3پسر دارم که حاصل ضرب سن آنها 72 است و مجموع سنشان با پلاک جلوی خانه مان برابر است. معلم که شوکه شده بود به در خانه رفت و شماره ان را نگاه کرد. ان گاه بازگشت و گفت: مسأله ای مبهم است.پرتقال فروش گفت: حق با شماست بزرگترین پسرم به دوچرخه سواری خیلی علاقه دارد.سن هر3 پسر پرتقال فروش را به دست آورید.
....به گفته نت ، این سخت ترین مسئله ریاضی جهانه....حل کنید
من عرصه رو به جوانان میسپرم و خودم نظاره گر تلاش شما برای حل این مسئله ام
بیشتر به پرتقال فروشه میخوره معلم ریاضی باشه!! -
دوستان سلام.کسی جزوه یا کتاب چکیده ای واسه جمع بندی داره؟؟؟معرفی کنید لطفا