قانونی یا غیر قانونی
-
سلام بچه ها
من تازگیا عضو یع کانال تلگرامی شدم که پی دی اف همه کتابارو میزاره
و تو شرحشم نوشته تابع قوانین جمهوری اسلامی
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم -
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82
بیت المال رو نمیدونم
اما خوب انتشارات ها راضی نیستن -
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنماین پست پاک شده! -
سلام
منطقی بخوایم بگیم خب قطعا انتشارات راضی نیستند....چون حتی برای پی دی اف کتاب های تست هم باید ی مبلغی پرداخت کرد ...... -
سلام
منطقی بخوایم بگیم خب قطعا انتشارات راضی نیستند....چون حتی برای پی دی اف کتاب های تست هم باید ی مبلغی پرداخت کرد ......سارا M 0 در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
سلام
منطقی بخوایم بگیم خب قطعا انتشارات راضی نیستند....چون حتی برای پی دی اف کتاب های تست هم باید ی مبلغی پرداخت کرد ......چون تو شرحش نوشته تابع جمهوری اسلتمی واینکه ۳۸دهزار عصو داره
یکم شک داشتم -
سارا M 0 در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
سلام
منطقی بخوایم بگیم خب قطعا انتشارات راضی نیستند....چون حتی برای پی دی اف کتاب های تست هم باید ی مبلغی پرداخت کرد ......چون تو شرحش نوشته تابع جمهوری اسلتمی واینکه ۳۸دهزار عصو داره
یکم شک داشتم@nadiya-82
نمی دونم والا دوست عزیز......
چون خوده انتشارات باید راضی باشند گفتم....
وگرنه معلوم نیست تابع قوانین جمهوری اسلامی راست گفته باشه اون کانال یا ن...
من فقط نظرم رو گفتم....
موفق باشید. -
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82 سلام. به نظر من مشکل داره، چون اگه درست باشه، هیچ کس کتاب نمیخره. و اینکه بیت المال نمیشه، میشه حق الناس.
-
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82 شک نکن مشکل داره چون حتی فایلشو تو فیدیبو کلی پول میگیرن واسش
-
@nadiya-82 شک نکن مشکل داره چون حتی فایلشو تو فیدیبو کلی پول میگیرن واسش
samira pournazar
دقیقا.....
همون فایل رو هم بابتش پول میگیرن.... -
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82 مثلا خود خیلی سبز گفته در این باره راضی نیست و این کانال ها تحت پیگرد قانونی قرار دارن
-
@nadiya-82 سلام. به نظر من مشکل داره، چون اگه درست باشه، هیچ کس کتاب نمیخره. و اینکه بیت المال نمیشه، میشه حق الناس.
Faeze Radseresht در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
@nadiya-82 سلام. به نظر من مشکل داره، چون اگه درست باشه، هیچ کس کتاب نمیخره. و اینکه بیت المال نمیشه، میشه حق الناس.
اره ازبس عذاب وجدان گرفته بودم همه چیزو قاط زدم
️
چرا واقعا نوشتم بیت المال
-
اون تابع قوانین جمهوری اسلامی رو جدی نگیر فکر میکنم کپی رایت تو ایران خیلی مدون نیس قانونش فقط ناشرا میگن راضی نیستیم، بقیه هم میگن اخلاقی و شرعی موجب ضمانه(یعنی حق الناس داره) قانونی که برن شکایت کنن و اینا شاید نیس که اونم نوشته تابع قانون
-
مث اینکه از نطر شرعی درست نیست
و الان باید کلی از فایل ها حجم بالا رو حدف کنم
️
ممنون از پاسخ همه -
مث اینکه از نطر شرعی درست نیست
و الان باید کلی از فایل ها حجم بالا رو حدف کنم
️
ممنون از پاسخ همه@nadiya-82 نگران اونایی که همینطوری استفاده میکنن هم نباش نادیاجون بار کج به منزل نمیرسه
-
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82 سلام
اینجا جای خوبی برای این سوال نیست
درحالت کلی خواستی از احکام شرعی مطلع شی برید به این سایت
islamqa.info/fa
همین سوالتونم میتونید جستجو کنید اگرم نبود میتونید بپرسید -
Faeze Radseresht در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
اره ازبس عذاب وجدان گرفته بودم همه چیزو قاط زدم
️
چرا واقعا نوشتم بیت المال
@nadiya-82 درکت میکنم.
-
سلام
منم تا الآن از همچین پی دی اف هایی استفاده میکردم و اصلا به این فکر نکردم که شاید از نظر شرعی اشکال داشته باشه. الآنم رفتم تو سایت www.eporsesh.com احکامش رو پرسیدم.به محض اینکه جواب دادن حتما اینجا هم قرار میدم پاسخشون رو.
واقعا ممنونم که همچین مطلب مهمی رو بهم یادآوری کردین.نمیدونم چرا تا حالا اصلا به فکرم خودم نرسیده بود
️
-
سلام بچه ها
میخام بدونم از نطر شرعی و بیت المال مشکلی نداره ازشون استفاده کنم@nadiya-82 خوب ببین منم ازین کانالا دارم مثلا نمونش اینه که کل فیلمای راه ابریشم اونجا هست خوب ولی وقتی ادم میبینه یه عده برا ما دارن زحمت میکشن و حداقل مزد کارشون رو میخوان ما همونم ازشون دریغ کنیم
-
@nadiya-82 سلام
islamqa.info/fa
همین سوالتونم میتونید جستجو کنید اگرم نبود میتونید بپرسیدArtin Asadi در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
@nadiya-82 سلام
islamqa.info/fa
همین سوالتونم میتونید جستجو کنید اگرم نبود میتونید بپرسیدسلام
ممنون از معرفی سایت من اطلاع نداشتم که چنین سایتی هست
بعد فک میکنم اینجا جای خوبی برای پرسش بود چون هستن کسایی مث من کع یا نمیدونن یا هم شک داشته باشن
و... -
سلام
منم تا الآن از همچین پی دی اف هایی استفاده میکردم و اصلا به این فکر نکردم که شاید از نظر شرعی اشکال داشته باشه. الآنم رفتم تو سایت www.eporsesh.com احکامش رو پرسیدم.به محض اینکه جواب دادن حتما اینجا هم قرار میدم پاسخشون رو.
واقعا ممنونم که همچین مطلب مهمی رو بهم یادآوری کردین.نمیدونم چرا تا حالا اصلا به فکرم خودم نرسیده بود
️
Sajedeh Ghavi 0 در قانونی یا غیر قانونی گفته است:
سلام
️
سلام
خوشحالم کع زودتر فهمیدی
منم دیروز با این کانال اشنا شدم وچون تو شرحش نوشته بود تابع جمهوری اسلامی کلی ازپی دی اف هتشونو دان کردم
ولی بازم شک داشتم و عداب وجدان
ولی وقتی مطمین شدم که ناشرا راصی نیستن دیگه مجبور شدم کع حدف کنم همه رو