تنبلی موقع ازمون
-
😕ما کنکوریهای ۱۴۰۰ که مجازی سال آخرو پاس کردیم
اکثرا تنبل شدیم موقع آزمون ها
نیست که نمیریم توی محوطه آزمون و تو جَوِش نیستیم
من بعد ۲ ساعت دیگه قطعا میبرم
یه راهکاری چیزی ندارید دوستان؟ -
یه راهکاری چیزی ندارید دوستان؟@infinitie-a
دانش-آموزان-آلاء -
-
@infinitie-a
دانش-آموزان-آلاء@m-ba78 متشکرم 😇🌹
-
یه راهکاری چیزی ندارید دوستان؟@infinitie-a در تنبلی موقع ازمون گفته است:
یه راهکاری چیزی ندارید دوستان؟دقیقا درسته😶
من تخصصی ها رو بدون هیچ درک و تحلیلی جواب دادم
کلا بریدم از یه جایی به بعد😔 -
@infinitie-a در تنبلی موقع ازمون گفته است:
کلا بریدم از یه جایی به بعد😔ابوالفضل ریسی از مشکلات و بدبختی های هممون😞💔
-
یچیزی بخور
بین دفترچه عمومی و اختصاصی یه استراحت کوتاه و خوردن چیزی ک بهت انرژی بده
بین دو تا اختصاصی ها هم یبار دیگه
از اب میوه و اجیل و شکلات اینا استفاده کنM Tg در تنبلی موقع ازمون گفته است:
یچیزی بخور
از اب میوه و اجیل و شکلات اینا استفاده کنچون خودمم این مشکلو داشتم از پشتیبانم و اینا پرسیدم این راه حلو بهم گفتن
-
ولی اشتباه نکنید .اکثر این تنبلی ها به خاطر تسلط نداشتن و به تبعش حس بد به وجود اومدن تو خودتونه.من پارسال دانشگاه نرفتم و با امسال کلی تجربه به دست آوردم برای این آزمونا.. امیدوارم همتون امسال برید با سردردانشگاهتون به عنوان یه دانشجو عکس بگیرین💙💜
-
یچیزی بخور
از اب میوه و اجیل و شکلات اینا استفاده کنM Tg متشکرم ازت🌹انشالله بعد ماه رمضون این روشو امتحان میکنم😆
-
@infinitie-a در تنبلی موقع ازمون گفته است:
کلا بریدم از یه جایی به بعد😔ابوالفضل ریسی دقیقااا مثل من
کلا ناامید شدم -
M Tg متشکرم ازت🌹انشالله بعد ماه رمضون این روشو امتحان میکنم😆
-
@infinitie-a خواهش میکنم امتحان کن ببین کدوم تایم ابمیوه یا یچیز شیرین بخوری بهت انرژی بیشتری میده تا مدل خودت دستت بیاد
نماز و روزتم قبول باشه😊M Tg یعنی یا این روش درست میشه
-
M Tg یعنی یا این روش درست میشه
زهرا عزیزی 0 بله درست میشه فقد باید اینو بفهمید که کدوم تایم بدنتون چی بهش برسه بیشتر انرژی میگیره مثلا زمانی که حضوری بود امتحانات یه شاگردی بین دفترچه عمومی و اختصاصی از یه بطری ابمیوه استفاده میکرد و بعد از درس زیست از چمدتا دونه آجیل و این کار خیلی بهش انرژی میداد و روش تاثیر داشت چون روزی ک بطری ابمیوه شو یادش رفته بود ازمونشو واقعا خراب کرد😕
-
سلام من یه کنکوری 1400 هستم اما اصلن بهم نمیخوره ک کنکوری باشم 😐😂 بی انگیزه شدم و اصن هچ امیدی ندارم ،حالمم اصن خوب نیس ،لطفا کمکم کنید ب کمکتون خیلی احتیاج دارم .🥺🙏🏻.. من از بچگی همش اسیب دیدم و تحقیر شدم و خیلی تو گذشته تا الان اذیت شدم و زجر کشیدم ....وامسال ک کنکور دارم سال سرنوشت سازی هسته واسم تا بتونم مستقل شم و روی پای خودم وایستم ...،باید به درسم اهمیت بدم اما ب جایی رسیدم ک بیخیال همه چی شدم متاسفانه همه ی کارام برعکس شده ب هزار و یک دلیل تو زندگیم هس ک باید بهم انگیزه بده تا تلاش کنم درسمو بخونم اما خو دگه رد دادم حالم اصن خوب نیس،لطفا بهم کمک کنید دوستان ،مرسی😔🙏🏻
من ب طور اتفاقی و ب تازگی وارد انجمن شدمامیدوارم بتونید کمکم کنید تا ازین حال و هوا دربیام -
@infinitie-a خواهش میکنم امتحان کن ببین کدوم تایم ابمیوه یا یچیز شیرین بخوری بهت انرژی بیشتری میده تا مدل خودت دستت بیاد
نماز و روزتم قبول باشه😊M Tg همچنین🌹
-
زهرا عزیزی 0 بله درست میشه فقد باید اینو بفهمید که کدوم تایم بدنتون چی بهش برسه بیشتر انرژی میگیره مثلا زمانی که حضوری بود امتحانات یه شاگردی بین دفترچه عمومی و اختصاصی از یه بطری ابمیوه استفاده میکرد و بعد از درس زیست از چمدتا دونه آجیل و این کار خیلی بهش انرژی میداد و روش تاثیر داشت چون روزی ک بطری ابمیوه شو یادش رفته بود ازمونشو واقعا خراب کرد😕
M Tg اها ممنون
-
سلام من یه کنکوری 1400 هستم اما اصلن بهم نمیخوره ک کنکوری باشم 😐😂 بی انگیزه شدم و اصن هچ امیدی ندارم ،حالمم اصن خوب نیس ،لطفا کمکم کنید ب کمکتون خیلی احتیاج دارم .🥺🙏🏻.. من از بچگی همش اسیب دیدم و تحقیر شدم و خیلی تو گذشته تا الان اذیت شدم و زجر کشیدم ....وامسال ک کنکور دارم سال سرنوشت سازی هسته واسم تا بتونم مستقل شم و روی پای خودم وایستم ...،باید به درسم اهمیت بدم اما ب جایی رسیدم ک بیخیال همه چی شدم متاسفانه همه ی کارام برعکس شده ب هزار و یک دلیل تو زندگیم هس ک باید بهم انگیزه بده تا تلاش کنم درسمو بخونم اما خو دگه رد دادم حالم اصن خوب نیس،لطفا بهم کمک کنید دوستان ،مرسی😔🙏🏻
من ب طور اتفاقی و ب تازگی وارد انجمن شدمامیدوارم بتونید کمکم کنید تا ازین حال و هوا دربیامNazanin Mirzaei
سلام عزیزم تاپیک بزن بتونیم اونجا کمکت کنیم🌹 -
Nazanin Mirzaei
سلام عزیزم تاپیک بزن بتونیم اونجا کمکت کنیم🌹سارا M 0
سلام بلد نیستم ، نمیدونم باید چکار کنم !🤦🏻♀️🤷🏻♀️
میشه لطفا بهم بگید باید چطوری تاپیک بزنم ؟!اخه چونکه من تازه با انجمن الا اشنا شدم ...🙏🏻🙂 -
سارا M 0
سلام بلد نیستم ، نمیدونم باید چکار کنم !🤦🏻♀️🤷🏻♀️
میشه لطفا بهم بگید باید چطوری تاپیک بزنم ؟!اخه چونکه من تازه با انجمن الا اشنا شدم ...🙏🏻🙂Nazanin Mirzaei
سلام ببنید از این طریق میتونید تاپیک بزنید که: قسمت پروفایل رو باز کنید و بعد روی نخونده ها بزنید و بعد هم روی موضوع تازه...
وقتی رو موضوع تازه زدید اونجا میتونید متن و عنوان تاپیک رو تایپ کنید. و یک دسته هم متناسب با عنوان انتخاب کنید.به جای نخونده ها.....روی تازه ها هم میتونید بزنید....