از بودجه عقب افتادم.
-
سلام
من از بودجه مدرسه تو درسا حدود دو هفته به مسائلی عقب افتادم می خوام خودمو برسونم
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟ -
سلام دوست عزیز
بنظر من اگه کلیپ های دبیرا تون براتون مفید و کوتاه هست از اونا استفاده کنین تا تا حدودی مباحثی که عقب موندین رو یاد بگیرین
اما اگه خوب نیست با کلیپ های الا پیش برین که کلا میتونین توی یادگیری به درصد خوبی دست پیدا کنین
-
سلام دوست عزیز
بنظر من اگه کلیپ های دبیرا تون براتون مفید و کوتاه هست از اونا استفاده کنین تا تا حدودی مباحثی که عقب موندین رو یاد بگیرین
اما اگه خوب نیست با کلیپ های الا پیش برین که کلا میتونین توی یادگیری به درصد خوبی دست پیدا کنین
Maryam Nateqi ممنونم از راهنماییتون
-
Maryam Nateqi ممنونم از راهنماییتون
pouya hosein pour
خواهش میکنم
در پناه حق -
سلام
من از بودجه مدرسه تو درسا حدود دو هفته به مسائلی عقب افتادم می خوام خودمو برسونم
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟pouya hosein pour اگه دبیرت طوری توضیحمیده که متوجه شی و سطح نسبتا خوبی داره با دبیر خودت پیش برو اگه نه از دبیرای آلا کمک بگیر من خودم امسال کلا فیزیک و با آلا پیش رفتم
-
سلام
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟pouya hosein pour ی سری از درسا رو خودت بخون مص دینی و عربی و ادبیات و زبان و شیمی و زیست چون من خودم اینا رو میخونم ولی واسه ریاضی و فیزیک باید ویدیو دید
ریاضی و فیزیک و ویدیو ببین -
سلام
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟pouya hosein pour درسایی که خیلی سخت نیست رو خودت بخون و لی اونایی که مشکل داریو سختن فیلم دببران مدرسه و الا رو بیین
-
سلام
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟pouya hosein pour در از بودجه عقب افتادم. گفته است:
سلام
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟سلام .
خودتون با کدوم دبیرا راحتید و درس براتون جا میفته؟ البته دبیران آلا بهتر تدریس میکنن و درس رو جا میندازن ،من خودم از آلا استفاده میکنم ،ولی باید وقت بزارید.
-
pouya hosein pour در از بودجه عقب افتادم. گفته است:
سلام
به نظرتون چیکار کنم ؟ برم به تدریس های دبیرم نگاه کنم یا از فیلم های دبیران آلا کمک بگیرم؟سلام .
خودتون با کدوم دبیرا راحتید و درس براتون جا میفته؟ البته دبیران آلا بهتر تدریس میکنن و درس رو جا میندازن ،من خودم از آلا استفاده میکنم ،ولی باید وقت بزارید.
Abolfazl Mousavi در از بودجه عقب افتادم. گفته است:
pouya hosein pour در از بودجه عقب افتادم. گفته است:
سلام
مثلا دینی و فارسی و معانی زبان و عربی معانیش رو خودت ،و قواعد و گرامر رو فیلم ببین و بقیه هم فیلم ببین