سومای تجربی بیان تووو
-
فاطمه1998 در سومای تجربی بیان تووو گفته است:
هیچوقت ناامید نمیشدم دور دوستای منفیمو خط میکشیدم
ساعت خواب وبیداریمو از اول منظم میکردم بازم تاکید میکنم هر درسو بایه دبیر پیش میرفتم چندبعدی منو پشت کنکوری کرد ناامیدیو حرفای چرت مشاورای تلگرام لعنتی
مشاور خوب خیلی خوبه واقعا
منم شرایطشو نداشتم
اگه درسی با فیلمای آلا راه نمیوفتی مشکلت زیاده وتوان مالی داری کلاس برو حتما ازمون خیلی خوبه بنظرم من پشیمونم نرفتم اما گفتم که اگه ناامید نشی باتراز پایین
از حاشیه هادور باش
این کانال فلان جزوه داره فلان مشاوره رایگان داره فقط وقتتو میگیره یهو بخودت میای میبینی شده 16تیر
اون روش مطالعه عربی که تو انجمن هستو اجراکن
وتوکانال اقای رضا امیر باش فقط این کانال @amirbio
اینم براشاگردشه کمکت میکنه مطالعشم گفته چجور بوده رتبش27 شده@zist_bartarوکانال شیمی 97 اقاجانی باش
کانالای دیگه نبااااااااااااااااااااش
چه تجربیاتی.....!
دوستان سومی حتما استفاده کنین بعد حسرت نخورین.
اگه خدایی نکرده پشت کنکور بمونین کارتون سخت میشه ممکنه سال دیگه ای در کار نباشهبرنامه ریزی ب روش xکجای سایت هست
-
Nas Nas در سومای تجربی بیان تووو گفته است:
برنامه ریزی ب روش xکجای سایت هست
-
@sara-mg در سومای تجربی بیان تووو گفته است:
-
@sara-mg مرررررسی
-
سلام دوستان گلم
عاقا یه خیر یه نیکوکار پیدا نمیشه ب من کمک کنه بخدا ثوابه
تو شرایط سختی هستم ولی برا ایندم هدف دارم اما نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم از چی شروع کنم و چطور درس بخونملطفا خواهش میکنم ازتون راهنماییم کنین .خخخخ گفتم نیکوکار فکرتون نره سمت کمک مالی
.خداروشکر اوضاع مالیم خوبه بدک نیس
بیاین تو این پست با هم مشورت کنیم تجربه هامونو ب اشتراک بذاریم بلکه بتونیم یه کمک هرچند کوچیک ب بقیه دوستامون کرده باشیم.با آرزوی موفقیت برا همه ی شما آلایی ها .
Nas Nas
سلام دوست عزیز
اینایی که میخام بگم مثل حرف های بقیه تجربیات خودمه و ای کاااااش میتونستم برگردم عقب...
ناامیدی ممنوع در هر شرایطی که باشین لطفا از همون ابتدا از دوستای که جز انرژی منفی چیز دیگه ای واسه ادم ندارن به شدت دوری کنین چون ضربشو خودتون میخورین وبا کسایی هم نباشین که از درس دورتون کنن
به هیچ وجه تراز ازمونتون براتون مهم نباشه نمیگم بی توجه باشین بهش منظورم اینکه اگه پایین اومد به هیچ عنوان ناامید نشین ناامیدی خیلی وحشتناکه من بیشترین ضربه رو از این خوردم که ناامید شدم.
تابستون اختصاصی ها رو به شدت بخونین به عمومی ها مخصوصا عربی توجه ویژه داشته باشین.
به نظرمن شیمی اقای اقاجانی و زیست اقای رحیمی و اقای امینی راد رو اصلا از دست ندین بفیه دبیرای الا رو نمیدونم چون یا فیلم ندیدم ازشون و یا کم دیدم.با کانال شیمی 97 اقای اقاجانی باشین الان مشخص کردن این هفته باید روی چه مبحثی مسلط بشین.
بهترین برنامه ریز خودتون هستین باتوجه به توان تون و شرایط تون برای 1هفتون برنامه ریزی کنین حتما ازمون ها رو شرکت کنین .اگر کانون رفتین برنامتون 2هفته ای باشه...برنامه کانون عااااااااااااااالیه
اون چیزی که خیلی اهمیت داره زیاد خوندن نیست مفید خوندن هست الانم که تابستونه تا جایی که توان دارین بخونین ولی خودتونو خیلی خسته نکنین اون کسی موفقه که ارام و پیوسته پیش بره
کتاب درسی از همه چیز مهم تره به شدت روش مسلط باشین و تا میتونین تست بزنین...برای زیست و شیمی به نظرمن فقط حل تست های کنکور سالهای قبل کافی نیست حتما از کتاب های کمک اموزشی و تست های تالیفی استفاده کنین.
من بالاهم گفتم من خیلی بدموقع ناامید شدم و بیشترین و بزرگترین ضربه رو ازش خوردم و امسال هم کنکور دارم لطفا هیچ وقت ناامید نشین...
امیدوارم موفق باشین و به هدفتون برسین. -
-
فاطمه1998 در سومای تجربی بیان تووو گفته است:
هیچوقت ناامید نمیشدم دور دوستای منفیمو خط میکشیدم
ساعت خواب وبیداریمو از اول منظم میکردم بازم تاکید میکنم هر درسو بایه دبیر پیش میرفتم چندبعدی منو پشت کنکوری کرد ناامیدیو حرفای چرت مشاورای تلگرام لعنتی
مشاور خوب خیلی خوبه واقعا
منم شرایطشو نداشتم
اگه درسی با فیلمای آلا راه نمیوفتی مشکلت زیاده وتوان مالی داری کلاس برو حتما ازمون خیلی خوبه بنظرم من پشیمونم نرفتم اما گفتم که اگه ناامید نشی باتراز پایین
از حاشیه هادور باش
این کانال فلان جزوه داره فلان مشاوره رایگان داره فقط وقتتو میگیره یهو بخودت میای میبینی شده 16تیر
اون روش مطالعه عربی که تو انجمن هستو اجراکن
اینم براشاگردشه کمکت میکنه مطالعشم گفته چجور بوده رتبش27 شده@zist_bartarوکانال شیمی 97 اقاجانی باش
کانالای دیگه نبااااااااااااااااااااش
چه تجربیاتی.....!
دوستان سومی حتما استفاده کنین بعد حسرت نخورین.
اگه خدایی نکرده پشت کنکور بمونین کارتون سخت میشه ممکنه سال دیگه ای در کار نباشه -
ب نظرم رضاامیر در مقایسه با ویس های ایلیاایمانی @ZISTESIAH هیچه!! اقای ایمانی خییلی قشنگ و ترکیبی خط به خطو باز میکنه
Mashlab313 کنکور وارتان نوشته مدارکش جعلی دیپلم داره بخونین لطفنhttps://www.instagram.com/p/BRl5yGUBWjB
-
من نمیدونم از چی شروع کنم .شروعش سخته
-
من نمیدونم از چی شروع کنم .شروعش سخته
با برنامه قلمچی پیش برو
@parastu23
-
@parastu23 ینی طبق برنامه راهبردیش؟
-
درود برشما! شما اول باید تو هر درس خودتونو بشناسین! بعدش بشینین ببینین تو کدوم درس قوی هستین یا ضعیف! مثلا تو درس عربی قوی هستین، ولی تو درس ریاضی ضعیف هستین! دونه دونه رو باید اینطوری بشناسین!منابعتونو مشخص کنین! بعد ساعت مطالعه ای که میتونین بخونین رو بنویسین و دونه دونه نسبت اختصاصی و عمومی رو متناسب ساعتشارو تقسیم کنین! خیلیا نسبت 70 به 30 میخونین! یچیزی هم بگم از اینکه سعی کنین با برنامه آزمونا پیش برین چدا خودداری فرمایین!البته اگه تو پایه مشکل دارین :|