سومای تجربی بیان تووو
-
-
فاطمه1998 در سومای تجربی بیان تووو گفته است:
هیچوقت ناامید نمیشدم دور دوستای منفیمو خط میکشیدم
ساعت خواب وبیداریمو از اول منظم میکردم بازم تاکید میکنم هر درسو بایه دبیر پیش میرفتم چندبعدی منو پشت کنکوری کرد ناامیدیو حرفای چرت مشاورای تلگرام لعنتی
مشاور خوب خیلی خوبه واقعا
منم شرایطشو نداشتم
اگه درسی با فیلمای آلا راه نمیوفتی مشکلت زیاده وتوان مالی داری کلاس برو حتما ازمون خیلی خوبه بنظرم من پشیمونم نرفتم اما گفتم که اگه ناامید نشی باتراز پایین
از حاشیه هادور باش
این کانال فلان جزوه داره فلان مشاوره رایگان داره فقط وقتتو میگیره یهو بخودت میای میبینی شده 16تیر
اون روش مطالعه عربی که تو انجمن هستو اجراکن
وتوکانال اقای رضا امیر باش فقط این کانال @amirbio
اینم براشاگردشه کمکت میکنه مطالعشم گفته چجور بوده رتبش27 شده@zist_bartarوکانال شیمی 97 اقاجانی باش
کانالای دیگه نبااااااااااااااااااااش
چه تجربیاتی.....!
دوستان سومی حتما استفاده کنین بعد حسرت نخورین.
اگه خدایی نکرده پشت کنکور بمونین کارتون سخت میشه ممکنه سال دیگه ای در کار نباشه -
وتوکانال اقای رضا امیر باش فقط این کانال @amirbio
ب نظرم رضاامیر در مقایسه با ویس های ایلیاایمانی @ZISTESIAH هیچه!! اقای ایمانی خییلی قشنگ و ترکیبی خط به خطو باز میکنه
Mashlab313 کنکور وارتان نوشته مدارکش جعلی دیپلم داره بخونین لطفنhttps://www.instagram.com/p/BRl5yGUBWjB
-
من نمیدونم از چی شروع کنم .شروعش سخته
-
Nas Nas در سومای تجربی بیان تووو گفته است:
من نمیدونم از چی شروع کنم .شروعش سخته
با برنامه قلمچی پیش برو
@parastu23
-
@parastu23 ینی طبق برنامه راهبردیش؟
-
درود برشما! شما اول باید تو هر درس خودتونو بشناسین! بعدش بشینین ببینین تو کدوم درس قوی هستین یا ضعیف! مثلا تو درس عربی قوی هستین، ولی تو درس ریاضی ضعیف هستین! دونه دونه رو باید اینطوری بشناسین!منابعتونو مشخص کنین! بعد ساعت مطالعه ای که میتونین بخونین رو بنویسین و دونه دونه نسبت اختصاصی و عمومی رو متناسب ساعتشارو تقسیم کنین! خیلیا نسبت 70 به 30 میخونین! یچیزی هم بگم از اینکه سعی کنین با برنامه آزمونا پیش برین چدا خودداری فرمایین!البته اگه تو پایه مشکل دارین :|