سبک شناسی
-
سلام من یه دوست انسانی دارن ازم خواست اینو واسش بپرسم. یه قسمتایی هست به اسم سبک شناسی توی علوم و فنون ادبی. شما واسه اون منبعی چیزی سراغ دارین؟ چون ظاهرا خیلی شبیه همن و سختن و اذیت میکنن. ممنون
دانش-آموزان-آلاء انسانیا
@M-an دسته ی علوم و فنون نداره سایت -
اون روزی که به دوستم با افتخار گفتم واست میپرسم فکر نمیکردم یه نفر هم جواب نده آبروداری کنین لطفا😂
انسانیا -
zahra movahedizadeh
زهرا جان فک کنم رشتت انسانی بود؟ -
zahra movahedizadeh
زهرا جان فک کنم رشتت انسانی بود؟romisa ممنون🌺
-
-
سلام من یه دوست انسانی دارن ازم خواست اینو واسش بپرسم. یه قسمتایی هست به اسم سبک شناسی توی علوم و فنون ادبی. شما واسه اون منبعی چیزی سراغ دارین؟ چون ظاهرا خیلی شبیه همن و سختن و اذیت میکنن. ممنون
دانش-آموزان-آلاء انسانیا
@M-an دسته ی علوم و فنون نداره سایتsamira pournazar داخل سایت دوره های علوم فنون هست باید این مبحث رو هم داشته باشن
-
-
romisa ممنون🌺
-
zahra movahedizadeh
زهرا جان فک کنم رشتت انسانی بود؟zahra movahedizadeh
زهرا جان فک کنم رشتت انسانی بود؟آره عزیزم من انسانیم
-
دانش-آموزان-آلاء انسانیا
@M-an دسته ی علوم و فنون نداره سایتsamira pournazar سلام. عزیزم..
من برای علوم و فنون از کتاب لقمه (مهر و ماه) استفاده میکنم خیلی کتاب جامع و خوبیه.
به دوستت بگو هر قسمت از سبک شناسی رو که میخونه حتما تست هاش رو بزنه چون خیلی توی یادگیری کمکش میکنه...
هر شب تست های این بخش رو بزنه(من خودم شبی ۵ تا تست ازش میزنم) -
@mr-fantastic ممنون حتما میگم چک کنه بخش علوم و فنونو خیلی محبت کردین
-
samira pournazar سلام. عزیزم..
من برای علوم و فنون از کتاب لقمه (مهر و ماه) استفاده میکنم خیلی کتاب جامع و خوبیه.
به دوستت بگو هر قسمت از سبک شناسی رو که میخونه حتما تست هاش رو بزنه چون خیلی توی یادگیری کمکش میکنه...
هر شب تست های این بخش رو بزنه(من خودم شبی ۵ تا تست ازش میزنم)zahra movahedizadeh حتما حتما میگم خیلی ممنونم از منبعی که معرفی کردین خیلی لطف کردین
-
zahra movahedizadeh حتما حتما میگم خیلی ممنونم از منبعی که معرفی کردین خیلی لطف کردین
samira pournazar خواهش میکنم عزیزم❤
-
این پست پاک شده!