انگلیسی
-
سلام .
من کلاس زبان نرفتم ، دقیقا برای قوی شدن زبان چیکار کنم ؟هر کاری میکنم نمیشه ، و تازه شکست میخورم🤦♂️
-
-
سلام .
من کلاس زبان نرفتم ، دقیقا برای قوی شدن زبان چیکار کنم ؟هر کاری میکنم نمیشه ، و تازه شکست میخورم🤦♂️
-
Abolfazl Mousavi
سلام مشکل تون دقیقا تو زبان چی هست؟هم لغات و هم گرامر؟@sania-andiravan در انگلیسی گفته است:
Abolfazl Mousavi
سلام مشکل تون دقیقا تو زبان چی هست؟هم لغات و هم گرامر؟لغات زیادی رو بلدم ،همه دهم و یازدهم ،اما باز هم نمیشه 🤦♂️واقعا نمیدونم دلیلش چیه 🤦♂️
-
@sania-andiravan در انگلیسی گفته است:
Abolfazl Mousavi
سلام مشکل تون دقیقا تو زبان چی هست؟هم لغات و هم گرامر؟لغات زیادی رو بلدم ،همه دهم و یازدهم ،اما باز هم نمیشه 🤦♂️واقعا نمیدونم دلیلش چیه 🤦♂️
Abolfazl Mousavi خب اگر فقط لغات دهم و یازدهم رو بلدید اندازه کافی نیست باید لغات خارج از کتاب درسی بخونید حتی واس کنکور که خب روش های مختلفی هم وجود داره اما من خودم یه روش رو دنبال میکنم به این صورت که مثلا کلمات جدیدی رو دارم حالا از کتاب های لغت نامه یا از تستی پیدا کردم هر جا در کل کلمات جدید رو میخونم بعد اینکه خوندم سعی میکنم همش استفاده کنم یا حتی هر فکری تو ذهنم کردم انگلیسی بکنم و از اون کلمات استفاده کنم چون کلمات خیلیییی راحت از ذهن میپرن نیاز به مرور و استفاده دارن حتی میشه با کلمات جمله بندی کرد تا قشنگ بشینه تو ذهن در ضمن کلمات کتاب درسی علاوه بر کافی نبودن کلماتین که هستن تا فقط درس رو بگذرونیم فقط بفهمیم اون درس چی میگه و کلماتی نیستن که تنها بلد باشیم کافی باشن
-
سلام .
Abolfazl Mousavi سلام. به نظر من اینکه کلاس زبان نرفتید نقش زیادی نداره توی یادگیری شما. این فکر رو از ذهنتون دور کنید، چون لطمه بیشتری میخورید. و دو اینکه به نظر من مبحثی مطالعه کنید یعنی یه روز گرامر، روز بعد وکب و روز بعد کتاب تون رو آنالیز کنید. و سه هر شب مطالعه کنید، نه دو روز در هفته. مثلا هر شب 1 ساعت.امیدوارم مشکلتون رفع شه.
-
سلام .
Abolfazl Mousavi سلام
اول روی دایره لغاتتون وقت بزارید و خوب مسلط بشید به نظرم نصف بیشتر راه رو رفتید(مشکل شما رو داشتم جوری که خواستم قیدشو بزنم ولی روزانه با ده تا لغت شروع کردم
با یه جعبه لایتنر حل میشه)
موفق باشید... -
سلام تست لغات رو اصلا نمی تونید جواب بدید؟؟
دانستن تمامی لغات کتاب و البته لغات اضافه خیلی بهتون کمک میکنه مخصوصا توی فهمیدن ریدینگ ها و متن های انگلیسی و یا زدن تست ها.
شما علاوه بر یادگیری کامل لغات کتاب بیاید لغات اضافه تر که مهم و پرکاربرد هم هستند رو یاد بگیرید. به پیشرفتتون کمک میکنه. بعد مدام تست بزنید. تا یاد بگیرید چطور با لغاتی که در تست ها بلد نیستید برخورد کنید.....
این خیلی کمک میکنه بهتون....دیگه مثلا کم کم خودتون دستتون میاد که برای مثال....یک تست لغت به لغت نخونید و یاد بگیرید عبارتی سریع بخونید و معنی کنید.
البته این ی مثال بود حالا.
هرچه تست بیشتر حل کنید دایره لغاتتون هم افزایش پیدا میکنه. یادگیری لغات زیاد توی زدن تست ها خیلییی کمک میکنه. برای من که مفید بوده.
فقط یادگیری لغات کتاب کافی نیست برای جواب دادن تست ها گویا 🙂 -
Abolfazl Mousavi
Abolfazl Mousavi این حرفتون درست نیست لغات زبان فقط پایه نیست سعی کنید از جمله ها بکشید بیرون و روشون مسلط بشید.کلمات کتاب که چیزی نیست.
کتابای دکتر شهاب اناری فوق العادن -
Abolfazl Mousavi خب اگر فقط لغات دهم و یازدهم رو بلدید اندازه کافی نیست باید لغات خارج از کتاب درسی بخونید حتی واس کنکور که خب روش های مختلفی هم وجود داره اما من خودم یه روش رو دنبال میکنم به این صورت که مثلا کلمات جدیدی رو دارم حالا از کتاب های لغت نامه یا از تستی پیدا کردم هر جا در کل کلمات جدید رو میخونم بعد اینکه خوندم سعی میکنم همش استفاده کنم یا حتی هر فکری تو ذهنم کردم انگلیسی بکنم و از اون کلمات استفاده کنم چون کلمات خیلیییی راحت از ذهن میپرن نیاز به مرور و استفاده دارن حتی میشه با کلمات جمله بندی کرد تا قشنگ بشینه تو ذهن در ضمن کلمات کتاب درسی علاوه بر کافی نبودن کلماتین که هستن تا فقط درس رو بگذرونیم فقط بفهمیم اون درس چی میگه و کلماتی نیستن که تنها بلد باشیم کافی باشن
@sania-andiravan برای گرامر هم اینجور بگم گرامر تو کتاب زبان مدرسه و کتاب آموزشگاه های زبان خیلی ناز و گوگولیه ولی خیلی نکات پنهان و ریز و کاری داره😂ولی خب روش خوندنی هم داره که راحت میکنه کلا گرامر زبان باید مفهومی خونده بشه چون باید یاد گرفت چون باهاش صد جور سوال و تست در میارن برای گرامر خود من اول سعی میکردم اون گرامر راحت رو بفهمم چیه اصلا کاربرد این گرامر چیه چه زمانی هایی استفاده میشه و فرقش با بقیه چیه مثلا برای زمان آینده از will و going to و... استفاده میکنیم ولی خب یه سری فرق هایی دارن که هر کدوم موقعیت خاص خودشون رو میان سعی میکنم حتما حتما اون فرق بین شون رو بدونم چون خیلییی کمک میکنه و از گرامر تو جمله سازی استفاده میکنم یا مثلا کتاب داستانی یا متنی خوندم می بینم عه مثلا این گرامر اینجا هم اومده و اون نکات ریزه کاری اینا رو بعد اینکه فهمیدم کلا گرامر واس چی هست اینا می فهمم و بعد اون دیگه تمرین و تکرار میکنم چون واقعا زبان تمرین میخواد مثلا ما زبان فارسی رو که حفظ نکردیم که هی تکرار کردیم هی شنیدیم انگلیسی هم همین طور یکمی سخت هست اولاش ولی خب عادت میشه در ضمن یکی از راه های تقویت گرامر و درک مطلب و کلمه کتاب داستان یا متن اینا هست اگر می تونید حتما مطالعه کنید
-
Abolfazl Mousavi این حرفتون درست نیست لغات زبان فقط پایه نیست سعی کنید از جمله ها بکشید بیرون و روشون مسلط بشید.کلمات کتاب که چیزی نیست.
کتابای دکتر شهاب اناری فوق العادن@narjes-hashemi در انگلیسی گفته است:
کتابای دکتر شهاب اناری فوق العادنمن لغات رو روی کتاب لغات مهر و ماه میخونم ،لغاتش حتی از شهاب اناری هم بیشتر است ، ولی من هر دو آنها رو مطالعه میکنم ،ولی بازم نتیجه نمیدهد 🤦♂️اصلا نمیشه حلشون کرد ،به حدی که بعضی اوقات معدم درد میاد🤦♂️
-
دقیقا همه کتابهام قوی هستم ،به غیر از انگلیسی🤦♂️
-
دقیقا همه کتابهام قوی هستم ،به غیر از انگلیسی🤦♂️
-
Abolfazl Mousavi ببخشید یه سوال
میخواید زبان بخونید با بی حوصلگی میرید؟@sania-andiravan در انگلیسی گفته است:
Abolfazl Mousavi ببخشید میخواید زبان بخونید با بی حوصلگی میرید؟
ببخشید میشه من وارد پی وی شما بشم؟
-
Abolfazl Mousavi ببخشید میخواید زبان بخونید با بی حوصلگی میرید؟
ببخشید میشه من وارد پی وی شما بشم؟
-
Abolfazl Mousavi پی وی ها قفل شدن🙂
من ساعت مطالعم از خونمون فاصله داره و نمیتونم برگردم خونه و چون روزه هستم در مکان مطالعم تا اذان مغرب میمونم ، و زبان رو دقیقا بعد از ظهر میخونم ،لحظه ای که مغزم خسته هست🤦♂️و واقعا نمیدونم چیکار کن
-
منبعم هم مثلا مبتکران و کتاب های شهاب اناری هست 🙃
-
من ساعت مطالعم از خونمون فاصله داره و نمیتونم برگردم خونه و چون روزه هستم در مکان مطالعم تا اذان مغرب میمونم ، و زبان رو دقیقا بعد از ظهر میخونم ،لحظه ای که مغزم خسته هست🤦♂️و واقعا نمیدونم چیکار کن
-
Abolfazl Mousavi خب کلا چون با زبان یکمی مشکل دارید یه وقتی بزارید که هم انرژی دارید و هم موقعیت خوبی دارید علاوه بر این سعی کنید با انرژی منفی نرید سرش اینجوری باز یکمی قابل تحمل میشه
Abolfazl Mousavi خب کلا چون با زبان یکمی مشکل دارید یه وقتی بزارید که هم انرژی دارید و هم موقعیت خوبی دارید علاوه بر این سعی کنید با انرژی منفی نرید سرش اینجوری باز یکمی قابل تحمل میشه
اگر زبان برطرف بشه ،دیگه مشکلی برام نمیمونه ،ولی واقعا خیلی برام سخته🙃
-
@narjes-hashemi در انگلیسی گفته است:
کتابای دکتر شهاب اناری فوق العادنمن لغات رو روی کتاب لغات مهر و ماه میخونم ،لغاتش حتی از شهاب اناری هم بیشتر است ، ولی من هر دو آنها رو مطالعه میکنم ،ولی بازم نتیجه نمیدهد 🤦♂️اصلا نمیشه حلشون کرد ،به حدی که بعضی اوقات معدم درد میاد🤦♂️
Abolfazl Mousavi خب من فکر میکنم منظورم رو اشتباه رسوندم..منظورم اینه که هیچ وقت نمیشه گفت لغات زبان رو خوب مسلطم، تمومی ندارن
اینکه گفتم دایره لغاتتون رو قوی کنید فقط کتابای درسی نبود شما زبان میخونید و این بی معناس که من همه ی لغات سه پایه رو بلدم پس باید هرتستی رو مسلط باشم .از همین امشب شروع کنید قبل از خوندن هرچیزی ویا حالا گرامر. متن های انگلیسی رو که براتون مبهمه حتی اگر آسون بود برفرض مثال حتی(Book) رو هم بنویسید تکرارو تمرین کنید به خودتونم تلقین نکنید، بعد یه مدتی خودتون تغییر رو حس میکنید!