انگلیسی
-
@sania-andiravan در انگلیسی گفته است:
Abolfazl Mousavi خب کلا چون با زبان یکمی مشکل دارید یه وقتی بزارید که هم انرژی دارید و هم موقعیت خوبی دارید علاوه بر این سعی کنید با انرژی منفی نرید سرش اینجوری باز یکمی قابل تحمل میشه
اگر زبان برطرف بشه ،دیگه مشکلی برام نمیمونه ،ولی واقعا خیلی برام سخته🙃
-
Abolfazl Mousavi خب من فکر میکنم منظورم رو اشتباه رسوندم..منظورم اینه که هیچ وقت نمیشه گفت لغات زبان رو خوب مسلطم، تمومی ندارن
اینکه گفتم دایره لغاتتون رو قوی کنید فقط کتابای درسی نبود شما زبان میخونید و این بی معناس که من همه ی لغات سه پایه رو بلدم پس باید هرتستی رو مسلط باشم .از همین امشب شروع کنید قبل از خوندن هرچیزی ویا حالا گرامر. متن های انگلیسی رو که براتون مبهمه حتی اگر آسون بود برفرض مثال حتی(Book) رو هم بنویسید تکرارو تمرین کنید به خودتونم تلقین نکنید، بعد یه مدتی خودتون تغییر رو حس میکنید!@narjes-hashemi در انگلیسی گفته است:
Abolfazl Mousavi خب من فکر میکنم منظورم رو اشتباه رسوندم..منظورم اینه که هیچ وقت نمیشه گفت لغات زبان رو خوب مسلطم، تمومی ندارن
اینکه گفتم دایره لغاتتون رو قوی کنید فقط کتابای درسی نبود شما زبان میخونید و این بی معناس که من همه ی لغات سه پایه رو بلدم پس باید هرتستی رو مسلط باشم .از همین امشب شروع کنید قبل از خوندن هرچیزی ویا حالا گرامر. متن های انگلیسی رو که براتون مبهمه حتی اگر آسون بود برفرض مثال حتی(Book) رو هم بنویسید تکرارو تمرین کنید به خودتونم تلقین نکنید، بعد یه مدتی خودتون تغییر رو حس میکنید!یعنی لغات رو خودم در یک دفتری بنویسم؟
-
@narjes-hashemi در انگلیسی گفته است:
اینکه گفتم دایره لغاتتون رو قوی کنید فقط کتابای درسی نبود شما زبان میخونید و این بی معناس که من همه ی لغات سه پایه رو بلدم پس باید هرتستی رو مسلط باشم .از همین امشب شروع کنید قبل از خوندن هرچیزی ویا حالا گرامر. متن های انگلیسی رو که براتون مبهمه حتی اگر آسون بود برفرض مثال حتی(Book) رو هم بنویسید تکرارو تمرین کنید به خودتونم تلقین نکنید، بعد یه مدتی خودتون تغییر رو حس میکنید!یعنی لغات رو خودم در یک دفتری بنویسم؟
Abolfazl Mousavi دفتر نه اصلاااااا
فلش کارت درست کنید شاید دوثانیه وقت گرفت. جعبه لایتنر فوق العادس -
فلش کارت درست کنید شاید دوثانیه وقت گرفت. جعبه لایتنر فوق العادس -
فلش کارت درست کنید شاید دوثانیه وقت گرفت. جعبه لایتنر فوق العادس@narjes-hashemi در انگلیسی گفته است:
فلش کارت درست کنید شاید دوثانیه وقت گرفت. جعبه لایتنر فوق العادسمیشه توضیح بیشتری بدید؟
-
@sania-andiravan نه سانیا اصلا پیشنهاد نمیدم😂هیچی نمیفهمی من که اینجور بودم بعد فلش کارت که با لایتنر خوندم لامصب گیراییم رفت بالا😁
-
فلش کارت درست کنید شاید دوثانیه وقت گرفت. جعبه لایتنر فوق العادسمیشه توضیح بیشتری بدید؟
Abolfazl Mousavi در انگلیسی گفته است:
یه برگه ی کوچیک به اندازه ی فلش کارت های معمولی بردارید مختص هر لغت یک طرف رو کلمه ی انگلیسی طرف بعدش رو معنی.

این یه طرف😂

بعدشم بزارید داخل جعبه لایتر کار کرد باهاشو بلدید؟؟

دیگه واضح تر از این نمیشد با رسم شکل 😁شرمنده -
یه برگه ی کوچیک به اندازه ی فلش کارت های معمولی بردارید مختص هر لغت یک طرف رو کلمه ی انگلیسی طرف بعدش رو معنی.

این یه طرف😂

دیگه واضح تر از این نمیشد با رسم شکل 😁شرمنده@narjes-hashemi در انگلیسی گفته است:

این یه طرف😂

دیگه واضح تر از این نمیشد با رسم شکل 😁شرمنده😂🙃😂😂😂یادم باشه فردا برم سراغش ✌✌✌جعبش رو خودتون ساختید؟ و چطور باهاش کار کنم؟
-
از همه شما بابت وقتی که گذاشتید ،بسیار ممنون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
-

این یه طرف😂

دیگه واضح تر از این نمیشد با رسم شکل 😁شرمنده😂🙃😂😂😂یادم باشه فردا برم سراغش ✌✌✌جعبش رو خودتون ساختید؟ و چطور باهاش کار کنم؟
Abolfazl Mousavi نه جعبه رو دارن بیرون..
خب شما یه متن رو بر فرض مثال میخونید از این متن ۱۰ تا کلمه مبهم ویا حالا جالب پیدامیشه/ شما فلش کارتشون میکنید.بعد اینکه همه رو نوشتید، میخونید
و الانه که میرید سراغ جعبه لایتنر (۵تا قسمته معمولا که این ۵تا از بزرگ به کوچیک طبقه بندی شده )شما میای این کلمات رو داخل ردیف اول( اون بزرگتره) میزارید.
میرید سراغ دروس دیگه فردا صبح دوباره میاید سر زبان قبل اینکه برید سراغ کلمات جدید اون کلماتی که دیروز نوشته شده رو مرور میکنید بدون اینکه حتی یه نگاه ریز کنید...بعد اگر کلمه رو هنوز یادتون بود وهیچ مشکلی باهاش نداشتید میندازیتش ردیف دوم که کوچیکتر شده
بعدش اونایی که مشکل بود رو همون ردیف اول میزارید بمونه تا فرداش که خداکریمه
بعدش میرید سراغ درس جدید اونو که نوشتید ردیف اول جاش میدید فرداش کلمات روز اول که طبقه ی دوم بود رو میخونید اگر اوکی بود میندازید ردیف سوم اگر نبود همون ردیف دوم میمونه.
همینجور هی مینویسید /بعد سه روز دیگه عادت کردید بهش و اگر اینکارو نکنید انگار یه چیزی کمه...
ادامه میدید درنهایت به طبقه ی آخر میرسه بعدشم بندازید سطل آشغال ویا من خودم جدا گذاشتم داخل یه پلاستیک😅ترجیحا سیاه باشه..
بعدشم روزایی که پشه میپرونید ویا حالا حوصلتون سررفته بود شروع میکنید به مرور کلی
اگر نفهمیدید بگید -
منبعم هم مثلا مبتکران و کتاب های شهاب اناری هست 🙃
Abolfazl Mousavi
متن انگلیسی میخونید؟؟
الان من داستان انگلیسی میخونم....خیلی لغت یاد گرفتم.....اونم با انواع معنی چون ی لغت معانی زیادی داره
داستان ک میخونم دیگه میاد دستم که اون لغت چه معنی میده.....
طوطی وار لغت خوندن خیلی اشتباهه.
من خودم گاهی ی لغت رو بلد نیستم...یا یادم نیست...بعد داستان ک میخونم با توجه به جملاتش میفهمم.
متن خوانی خیلی تاثیر داره. لغت پایه یادگیری زبان هست..... ولی نه چیزی که بخوای از اول تا آخر بهش تکیه کنی بگی فقط لغت بخونم دیگه کافیه.
لغت ک خوندی برو تا میتونی متن و داستان بخون.
گرامر هم مهمه بعضی کلمات وقتی در جایگاه گرامر میان باید معنیشون رو تشخیص بدی... یا بدونی چطوری مفهوم رو بفهمی.
منم ی زمانی اینجا تاپیک زدم و کمک خواستم چون زبانم خیلی ضعیف بود ...از همون موقع تا الان واقعا پیشرفت رو احساس میکنم.
راستی من برادرم کلی از زبان فاصله گرفته بود...تا اینکه برای کارش باید زبان انگلیسی رو مسلط می بود حداقل بتونه ارتباط برقرار کنه.... برادرم در حدی بود که حتی یادش رفته بود خودش رو چطور معرفی کنه😐😂🙂
تا اینکه شروع کرد به خوندن لغت و به خصوص داستان. طوری که الان عالی شده.... فیلم انگلیسی میفهمه و کلی لغات بلده...
الان به من میگه منی که صفر بودم تونستم🙂 پس ناامید نشو... 😅
خودمم شروع به خوندن متن انگلیسی کردم و الان میبینم ک برام مفید بوده واقعا. -
Abolfazl Mousavi
متن انگلیسی میخونید؟؟
الان من داستان انگلیسی میخونم....خیلی لغت یاد گرفتم.....اونم با انواع معنی چون ی لغت معانی زیادی داره
داستان ک میخونم دیگه میاد دستم که اون لغت چه معنی میده.....
طوطی وار لغت خوندن خیلی اشتباهه.
من خودم گاهی ی لغت رو بلد نیستم...یا یادم نیست...بعد داستان ک میخونم با توجه به جملاتش میفهمم.
متن خوانی خیلی تاثیر داره. لغت پایه یادگیری زبان هست..... ولی نه چیزی که بخوای از اول تا آخر بهش تکیه کنی بگی فقط لغت بخونم دیگه کافیه.
لغت ک خوندی برو تا میتونی متن و داستان بخون.
گرامر هم مهمه بعضی کلمات وقتی در جایگاه گرامر میان باید معنیشون رو تشخیص بدی... یا بدونی چطوری مفهوم رو بفهمی.
منم ی زمانی اینجا تاپیک زدم و کمک خواستم چون زبانم خیلی ضعیف بود ...از همون موقع تا الان واقعا پیشرفت رو احساس میکنم.
راستی من برادرم کلی از زبان فاصله گرفته بود...تا اینکه برای کارش باید زبان انگلیسی رو مسلط می بود حداقل بتونه ارتباط برقرار کنه.... برادرم در حدی بود که حتی یادش رفته بود خودش رو چطور معرفی کنه😐😂🙂
تا اینکه شروع کرد به خوندن لغت و به خصوص داستان. طوری که الان عالی شده.... فیلم انگلیسی میفهمه و کلی لغات بلده...
الان به من میگه منی که صفر بودم تونستم🙂 پس ناامید نشو... 😅
خودمم شروع به خوندن متن انگلیسی کردم و الان میبینم ک برام مفید بوده واقعا.سارا M 0 سلام ببخشید منظورتون از داستان یعنی مثلا بریم کتاب قصه بخریم که انگلیسی باشه و ترجمه فارسیشم داشته باشه؟
-
سارا M 0 سلام ببخشید منظورتون از داستان یعنی مثلا بریم کتاب قصه بخریم که انگلیسی باشه و ترجمه فارسیشم داشته باشه؟
ANA Kamali
سلام عزیزم میتونی کتاب انگلیسی که مربوط به متن خوانی باشه رو تهیه کنی.... ( اسم کتاب رو والا نمیدونم ولی همیار توی یکی از تاپیک هاشون اسم ی همچین کتابی رو معرفی کردند)
یا میتونی از نت داستان انگلیسی آسون بخونی
ولی این کار رو کنی فک کنم بهتر باشه که از برنامه های مختلفی که توی گوگل پلی هست و داستان انگلیسی دارند دانلود کنی و بخونی.🙂 -
ANA Kamali
سلام عزیزم میتونی کتاب انگلیسی که مربوط به متن خوانی باشه رو تهیه کنی.... ( اسم کتاب رو والا نمیدونم ولی همیار توی یکی از تاپیک هاشون اسم ی همچین کتابی رو معرفی کردند)
ولی این کار رو کنی فک کنم بهتر باشه که از برنامه های مختلفی که توی گوگل پلی هست و داستان انگلیسی دارند دانلود کنی و بخونی.🙂ANA Kamali
ولی این کار رو کنی فک کنم بهتر باشه که از برنامه های مختلفی که توی گوگل پلی هست و داستان انگلیسی دارند دانلود کنی و بخونی.🙂میگما من فقط مشکلم همین حفظ معانی بود ،و گرنه برای ریدینگ قوی هستم، و الان میرم جعبه لاینتر درست میکنم، ✌و بعد از ۱۱ سال ،پیش یه سوی کاردستی😂😂😂
-
https://www.aparat.com/v/R4Fgf/چگونه_از_جعبه_لایتنر_استفاده_کنیم؟
اینم روش استفاده👆
-
https://www.aparat.com/v/iALq5
این هم روش ساختش👆👆👆 -
ANA Kamali
ولی این کار رو کنی فک کنم بهتر باشه که از برنامه های مختلفی که توی گوگل پلی هست و داستان انگلیسی دارند دانلود کنی و بخونی.🙂میگما من فقط مشکلم همین حفظ معانی بود ،و گرنه برای ریدینگ قوی هستم، و الان میرم جعبه لاینتر درست میکنم، ✌و بعد از ۱۱ سال ،پیش یه سوی کاردستی😂😂😂
Abolfazl Mousavi
😐:|||
خدایی فقط حفظ معانی؟!
ی طور گفتید..........:/
اوکی. موفق باشید. -
خب شما یه متن رو بر فرض مثال میخونید از این متن ۱۰ تا کلمه مبهم ویا حالا جالب پیدامیشه/ شما فلش کارتشون میکنید.بعد اینکه همه رو نوشتید، میخونید
و الانه که میرید سراغ جعبه لایتنر (۵تا قسمته معمولا که این ۵تا از بزرگ به کوچیک طبقه بندی شده )شما میای این کلمات رو داخل ردیف اول( اون بزرگتره) میزارید.
میرید سراغ دروس دیگه فردا صبح دوباره میاید سر زبان قبل اینکه برید سراغ کلمات جدید اون کلماتی که دیروز نوشته شده رو مرور میکنید بدون اینکه حتی یه نگاه ریز کنید...بعد اگر کلمه رو هنوز یادتون بود وهیچ مشکلی باهاش نداشتید میندازیتش ردیف دوم که کوچیکتر شده
بعدش میرید سراغ درس جدید اونو که نوشتید ردیف اول جاش میدید فرداش کلمات روز اول که طبقه ی دوم بود رو میخونید اگر اوکی بود میندازید ردیف سوم اگر نبود همون ردیف دوم میمونه.
همینجور هی مینویسید /بعد سه روز دیگه عادت کردید بهش و اگر اینکارو نکنید انگار یه چیزی کمه...
ادامه میدید درنهایت به طبقه ی آخر میرسه بعدشم بندازید سطل آشغال ویا من خودم جدا گذاشتم داخل یه پلاستیک😅ترجیحا سیاه باشه..
بعدشم روزایی که پشه میپرونید ویا حالا حوصلتون سررفته بود شروع میکنید به مرور کلی
اگر نفهمیدید بگید@narjes-hashemi در انگلیسی گفته است:
اگر نفهمیدید بگیدسپاس 🌹🌹🌹
-
Abolfazl Mousavi
خدایی فقط حفظ معانی؟!
اوکی. موفق باشید.Abolfazl Mousavi
خدایی فقط حفظ معانی؟!
اوکی. موفق باشید.سلامت و موید باشید🌹ناراحت شدید؟
-
Abolfazl Mousavi
خدایی فقط حفظ معانی؟!
اوکی. موفق باشید.Abolfazl Mousavi
خدایی فقط حفظ معانی؟!
اوکی. موفق باشید.ممنونم از وقتی که صرف کردید ،بسیار مفید بود🌹🌹🌹🌹