فشار
-
Mohammad Afrashteh اگه فشار هاشون برابر نبود، یا تایر میترکید یا تایر مچاله میشد!
من هنوز سرحرفم هستم@m-sina
الان حرف کتاب رو قبول ندارید؟ اینکه براتون سوال ایجاد شده درسته....
ولی شما این همه هوا رو درنظر میگیرید به جنبه های دیگه ای هم ک روی مقدار فشار تاثیر داره در نظر میگیرید آیا؟
خب اینجوری ک هر چقد ما این جمله رو اثبات کنیم و بگیم...
شما باز هم میگید هوای این دو یکی هست و...
به نظرم یک بار دیگه پست ها رو بخونید شاید ی چیزی تونستید بفهمید. به ماهم بگید!🙂 -
Leila Rostamy پشت کنکوری
@m-sina موفق باشی
-
Mohammad Afrashteh اگه فشار هاشون برابر نبود، یا تایر میترکید یا تایر مچاله میشد!
من هنوز سرحرفم هستم@m-sina
نه سینا دیگه این خیلی تابلوئه که امکان نداره فشارشون یکی باشه. حرف تو شبیه اینه که فشار در یک متری از سطح آب اقیانوس آرام با فشار در ته درازگودال ماریانا در اقیانوس آرام یکیه! و دلیلش رو هم این میگی که چون توی هردوش آبه نه نفت!
یه آزمایش عملی بهت میگم برو انجام بده اما قبلش وصیت ها تو بکن و اون گوشیو لپتاپتو به عنوان میراث و یادگاری بده به من:
برو یه تایری رو با دستگاه بادزن پنج دقیقه بادبزن ببین چی میشه. بعده 5 دقیق همینجوری که داری از کره زمین دور میشی و زمین رو می بینی که هی داره کوچیکو کوچیکتر میشه متوجه میشی که آقا فشارشون یکی نبوده. پس بخاطر اینکه این اتفاق ناگوار نیفته بیا و قبول کن که فشارشون یکی نیست.
-
@m-sina
نه سینا دیگه این خیلی تابلوئه که امکان نداره فشارشون یکی باشه. حرف تو شبیه اینه که فشار در یک متری از سطح آب اقیانوس آرام با فشار در ته درازگودال ماریانا در اقیانوس آرام یکیه! و دلیلش رو هم این میگی که چون توی هردوش آبه نه نفت!
یه آزمایش عملی بهت میگم برو انجام بده اما قبلش وصیت ها تو بکن و اون گوشیو لپتاپتو به عنوان میراث و یادگاری بده به من:
برو یه تایری رو با دستگاه بادزن پنج دقیقه بادبزن ببین چی میشه. بعده 5 دقیق همینجوری که داری از کره زمین دور میشی و زمین رو می بینی که هی داره کوچیکو کوچیکتر میشه متوجه میشی که آقا فشارشون یکی نبوده. پس بخاطر اینکه این اتفاق ناگوار نیفته بیا و قبول کن که فشارشون یکی نیست.
Mohammad Afrashteh تو چرا اینقدر جناییش میکنی!
ببین من فکر میکنم تو مقاله علمی میخونی. برا همینم هست نظرت متفاوته
بنظرم بیخیال بشیم بهتره. چون نه من میتونم قانع بشم نه تو میتونی به لپتاپ و گوشی برسی🤣 -
Mohammad Afrashteh تو چرا اینقدر جناییش میکنی!
ببین من فکر میکنم تو مقاله علمی میخونی. برا همینم هست نظرت متفاوته
بنظرم بیخیال بشیم بهتره. چون نه من میتونم قانع بشم نه تو میتونی به لپتاپ و گوشی برسی🤣@m-sina
آره بیخیال بشیم بهتره. اما توی کنکور تو فشارشونو یکسان نگیر.
یه پیشنهاد. برو پلیس آگاهی شو. شم پلیسیت خیلی بالاست که از روی نوشته می تونی طرف مقابلت رو از جنبه های مختلف تشخیص بدی! جدی میگم شم پلیسیت قابل تحسینه.
بعده کنکور میگم قضیه چیه ... -

سلام بچه ها. چرا گفته فشار داخل تایر 220kpa بیشتر از هوای بیرونش هست؟ چرا کمتر نیست؟
ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا@m-sina
سلام. خوب چون فشار مطلق= فشار پیمانه ای +فشار هوا(جَوّ)