باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
@فرناز-مقیمی سلام سلام
Mobina Amandadi 0 سلام عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم.
-
@فرناز-مقیمی سلام سلام
Mobina Amandadi 0 امروز فقط ۲فصل ریاضی خلاصه کردم یک جوری جمع بندی ولی درکل اخر شب تا صبح زود میخونم که بقیه اش هم میگم چی خوندم تا ساعت ۷صبح
-
Mobina Amandadi 0 سلام عزیزم خوش اومدی منتظرت بودیم.
@فرناز-مقیمی ممنونم
-
@فرناز-مقیمی سلام سلام
Mobina Amandadi 0 راستی تغییرات جدید تو الا داشتیم داخل چت نمیشه رفت کاریم داشتی تو واتساپ منتظرتم
و ممنون میشم دیگه اینجا اسپم ندید -
Mobina Amandadi 0 راستی تغییرات جدید تو الا داشتیم داخل چت نمیشه رفت کاریم داشتی تو واتساپ منتظرتم
و ممنون میشم دیگه اینجا اسپم ندید@فرناز-مقیمی اععع خوب شد گفتی دیدم هرچی میزنم نمی اید
-
@فرناز-مقیمی اععع خوب شد گفتی دیدم هرچی میزنم نمی اید
Mobina Amandadi 0 ممنون میشم دیگه اینجا چت نکنیم
ببخشید قانون جدید است
خداحافظ -
سلام به همه گی امروز یک ساعت فیزیک
دوباره چرا همه تون باهم گزارش نمیدینقهر کردین؟
بیایم اشتی قهر خوب نیست@فرناز-مقیمی سلام والا من از انگیزه افتادم حالمم خوب نیس
-
@فرناز-مقیمی سلام والا من از انگیزه افتادم حالمم خوب نیس
mohammad kebryia سلام
به نظر بنده برای انگیزه خودتون بیشتر از همه به خودتون میتونید کمک کنید ببینید چی حالتون را خوب میکنه
بچه ها من یک برنامه ریزی برای ساعت ریختم که خودم از صفر شروع کنم چونکه بعد از عید واقعا افت ساعت مطالعه داشتم میخوام از سه ساعت مطالعه خودم را منظم مطالعه ام را بالا ببرم طوری که تا اخر اردبیهشت کم کم پنج ساعت مطالعه را داشته باشم اگه کسی خواست همراهی کنه بگه براش بفرستم یا براش برنامه ریزی ساعت مطالعه بریزم -
mohammad kebryia سلام
به نظر بنده برای انگیزه خودتون بیشتر از همه به خودتون میتونید کمک کنید ببینید چی حالتون را خوب میکنه
بچه ها من یک برنامه ریزی برای ساعت ریختم که خودم از صفر شروع کنم چونکه بعد از عید واقعا افت ساعت مطالعه داشتم میخوام از سه ساعت مطالعه خودم را منظم مطالعه ام را بالا ببرم طوری که تا اخر اردبیهشت کم کم پنج ساعت مطالعه را داشته باشم اگه کسی خواست همراهی کنه بگه براش بفرستم یا براش برنامه ریزی ساعت مطالعه بریزم@فرناز-مقیمی میشه بفرستین بیزحمت
-
محمد مودب در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
@فرناز-مقیمی میشه بفرستین بیزحمت
سلام
شرح برنامه اینجوری است
که از امروز شروع میشه و باید امروز سه ساعت درس بخونید و فردا به ان پنج دقیقه اضافه کنید به همین ترتیب تا هفت اردیبهشت روزانه پنج دقیقه به مطالعه قبلی تون اضافه کنید و در روز هفت اردیبهشت مطالعه تون روی سه ساعت و نیم باشه و از روز هفت اردیبهشت تا چهارده اردیبهشت هر روز هفت دقیقه به ساعت مطالعه تون اضافه میکنید طوری که در روز چهارده اردیبهشت ساعت مطالعه تون روی چهار ساعت و بیست دقیقه باشد و از روز چهاردهم اردیبهشت تا بیست و یک اردیبهشت یک روز درمیان به ساعت مطالعه تون ده دقیقه اضافه میکنید ودر روز بیست و یک اردیبهشت ساعت مطالعه تون پنج ساعت است و از بیستو یک اردیبهشت تا بیست و هشتم اردیبهشت باید روزانه این پنج ساعت را اجرای کنید تا به این ساعت پایبند باشید
خوب اگه مطلوب بود براتون خوشحال میشم امتحان کنید و اگر نقصی داشت حتما بگید -
محمد مودب در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
@فرناز-مقیمی میشه بفرستین بیزحمت
سلام
شرح برنامه اینجوری است
که از امروز شروع میشه و باید امروز سه ساعت درس بخونید و فردا به ان پنج دقیقه اضافه کنید به همین ترتیب تا هفت اردیبهشت روزانه پنج دقیقه به مطالعه قبلی تون اضافه کنید و در روز هفت اردیبهشت مطالعه تون روی سه ساعت و نیم باشه و از روز هفت اردیبهشت تا چهارده اردیبهشت هر روز هفت دقیقه به ساعت مطالعه تون اضافه میکنید طوری که در روز چهارده اردیبهشت ساعت مطالعه تون روی چهار ساعت و بیست دقیقه باشد و از روز چهاردهم اردیبهشت تا بیست و یک اردیبهشت یک روز درمیان به ساعت مطالعه تون ده دقیقه اضافه میکنید ودر روز بیست و یک اردیبهشت ساعت مطالعه تون پنج ساعت است و از بیستو یک اردیبهشت تا بیست و هشتم اردیبهشت باید روزانه این پنج ساعت را اجرای کنید تا به این ساعت پایبند باشید
خوب اگه مطلوب بود براتون خوشحال میشم امتحان کنید و اگر نقصی داشت حتما بگید@فرناز-مقیمی عالیه
از ایده اش خوشم اومد
همینجا گزارششو بنویسیم؟؟ -
سلام گزارش امروز ۰۰/۰۲/۰۱:
یک ساعت شیمی
یک ساعت زبان
یک ساعت و نیم زیست
حدود نیم ساعت مرور ریاضی
۴۵ دقیقه هم شکل کتاب زیست رو تحلیل کردیم با بچه هاشبتون خوش
-
سلام
گزارش ۰۰/۰۲/۰۲:
سه ساعت زبان