-
خسته نباشید! جزوه همایش ویرایش جدیدش چه فرقی کرده؟؟
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
faezenj در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خسته نباشید! جزوه همایش ویرایش جدیدش چه فرقی کرده؟؟
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام توروخدا کمک کنید...من سال سومم تابستان کانون شرکت کردم... حرکت شناسی از سال دوم رو میخوام بخونم... تا قسمت چند حرکت شناسی بخونم؟ واقعا گیج شدم تورو خدا کمک کنید.. یعنی تا قسمت چندش واسه سال دومه
-
بعدش یه سوال دیگه.. چه مباحثی رو استاد طلوعی درس ندادن یا کامل نگفتن؟ میشه معرفی کنید؟
-
سلام توروخدا کمک کنید...من سال سومم تابستان کانون شرکت کردم... حرکت شناسی از سال دوم رو میخوام بخونم... تا قسمت چند حرکت شناسی بخونم؟ واقعا گیج شدم تورو خدا کمک کنید.. یعنی تا قسمت چندش واسه سال دومه
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi_Zr در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همه رو با هم گفتن. معلوم نیس ک! بهتره شما ی مبحث رو کامل جمع کنی و بری مبحث بعدی! اینجوری وقتی ی مبحثو امروز بخونی و تا دوماه نخونی و باز بخونی ب کلی یادت میره
-
sonsy مغناطیس و القا و فیزیک اتمی به جزوه اضافه شده... حل تست فیزیک اتمی هم توی پروفایلتون قرار گرفته
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان بردار یکه کدوم فیلمه خواهش میکنم جواب بدین
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان کسی میدونه جلسات 18 و 19 چرا نیستن و مبحثشون چیه و اینکه کی گذاشته میشه رو سایت
-
sonsy اهههههههههههههههههههههه فوق العاد است
-
سلام .....
-
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام. تست هایی که استاد آخر فیلم ها حل میکنن جزوه اش رو توی سایت نزاشتن؟
-
-
خیلی حالم بده
-
فردا منم هیچی بلد نیستم
خدا یا کمک -
-
فردا منم هیچی بلد نیستم
خدا یا کمکنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهms96 sad96
تلقین منفی نکنین ارامش داشته باشین..