قرابت عجیب
-
سروش قادری این نوع سوالم من با حذف گزینه جواب میدم،یکم زمان میبره،ممنون میشم بگید چطوری تو بیت شماره چهار تشبیه کشیده بیرون🙏

این سوالم همینطوره،بیت چهر این یکی بازم ماه رو تشبیه گرفتهسروش قادری در قرابت عجیب گفته است:
سروش قادری این نوع سوالم من با حذف گزینه جواب میدم،یکم زمان میبره،ممنون میشم بگید چطوری تو بیت شماره چهار تشبیه کشیده بیرون🙏

این سوالم همینطوره،بیت چهر این یکی بازم ماه رو تشبیه گرفتهسوال دوم به نظرم حسنش رو به ماه تشبیه کرده
فک کنم منظورش از حسنش زیبایی معشوقش هست
-
سروش قادری در قرابت عجیب گفته است:

این سوالم همینطوره،بیت چهر این یکی بازم ماه رو تشبیه گرفتهتو سوال اول آن ماه تشبیه هست
و در سوال دوم هم ترجیح مشبه بر مشبه به داریم
میگه نه تنها مثل ماه هست بلکه از اون زیباتر هم هست به طوری که کار و کاسبی ماه رو به هم زده😅ابوالفضل ریسی این نوع سوالم من با حذف گزینه جواب میدم،یکم زمان میبره،ممنون میشم بگید چطوری تو بیت شماره چهار تشبیه کشیده بیرون🙏
چ نوع تشبیهیه این که شما میگید؟ -
ابوالفضل ریسی این نوع سوالم من با حذف گزینه جواب میدم،یکم زمان میبره،ممنون میشم بگید چطوری تو بیت شماره چهار تشبیه کشیده بیرون🙏
چ نوع تشبیهیه این که شما میگید؟سروش قادری
سلام. تشبيه بيت چهارم مصراع دوم اسمش تشبيه ترجيهي است مثال: قد سر در مقابل تو كم مي آورد يا شير در دليري تو ترسو است.
در اين بيت هم ماه در مقابل حُسن و زيبايي او بازاري ندارد -
H_R
به نظر من «آن ماه» استعاره استرضا آلناصر در قرابت عجیب گفته است:
H_R
به نظر من «آن ماه» استعاره استخودمم فک میکنم استعاره باشه ولی وقتی بزور بخوای تشبیه پیدا کنیم فک کنم بشه در نظر گرفتش:/
-
سروش قادری
سلام. تشبيه بيت چهارم مصراع دوم اسمش تشبيه ترجيهي است مثال: قد سر در مقابل تو كم مي آورد يا شير در دليري تو ترسو است.
در اين بيت هم ماه در مقابل حُسن و زيبايي او بازاري نداردرضا آلناصر در قرابت عجیب گفته است:
سروش قادری
در اين بيت هم ماه در مقابل حُسن و زيبايي او بازاري نداردآهان
مرسی -
سلام
خسته نباشید
فقط یه دلیل واسه قرابت صورت سوال با گزینه چهار بیارید🙏🏃
یازدهم تجربیا ریاضیا انسانیا دانش-آموزان-آلاء
H_R @M-Zngne ابوالفضل ریسی رضا آلناصر
ممنون دوستان🙏🌻 -
رضا آلناصر در قرابت عجیب گفته است:
سروش قادری
در اين بيت هم ماه در مقابل حُسن و زيبايي او بازاري نداردآهان
مرسیسروش قادری
برای یادگیری فارسی کنکور به نظر من پنج گنج مهروماه خیلی خیلی عالی هست حتماً تهیه کنید -
ممنون دوستان🙏🌻سروش قادری در قرابت عجیب گفته است:
ممنون دوستان🙏🌻خواهش میکنم😊
مشکلتون واسه اون ترجیح مشبه بر مشبه به حل شد یا توضیح بدم🤔؟ -
ممنون دوستان🙏🌻 -
مشکلتون واسه اون ترجیح مشبه بر مشبه به حل شد یا توضیح بدم🤔؟ابوالفضل ریسی در قرابت عجیب گفته است:
مشکلتون واسه اون ترجیح مشبه بر مشبه به حل شد یا توضیح بدم🤔؟والا این تیپ تشبیهو تازه یاد گرفتم
فعلا یکم گیر دارم
اگه مشکل پیش اومد حتما منشنتون میکنم 🌻🙏 -
ابوالفضل ریسی در قرابت عجیب گفته است:
مشکلتون واسه اون ترجیح مشبه بر مشبه به حل شد یا توضیح بدم🤔؟والا این تیپ تشبیهو تازه یاد گرفتم
فعلا یکم گیر دارم
اگه مشکل پیش اومد حتما منشنتون میکنم 🌻🙏سروش قادری در قرابت عجیب گفته است:
ابوالفضل ریسی در قرابت عجیب گفته است:
فعلا یکم گیر دارم
اگه مشکل پیش اومد حتما منشنتون میکنم 🌻🙏من در خدمتم
اتفاقاً نوع پر کاربردی هم هست و زیاد سخت نیست🙂 -
ممنون دوستان🙏🌻سروش قادری خواهش میکنم