سوال از بچه های قرار صبحگاهی
-
_Sajjad_ چون ذهن تحلیلگر بسیارقدرتمنده
ذهنیه که مدام تحلیل میکنه وزوایاروپیدامیکنه ومیتونه راهکارای مختلفو ارائه بده وبهترینشو حتی انتخاب کنه
خب حالاتصورکنید ذهن همه ما بطورناخودآگاه طرفدار رفاهه وهررررکاری میکنه تابه رفاه برسه
.
ربطش کجاست؟ربطش اینجاست که شماذهن قدرتمندی دارین که باتمااااااااااااااام وجود داره تلاش میکنه تو رفاه خودش بمونه,براهمین وقتی به آینده واهدافتون فکرمیکنید سریع شروع به تحلیل میکنه وپستی بلندی هارو پیش بینی میکنه وبیادمیاره ومیگرده دنبال راهکارها
خب بهترین راه حذف این پستی بلندی هاحذف همون مسیریه که این پستی بلندی هاتوشن!!!
پسسسس منصرفتون میکنه اینطوریکه بجاش بهتون انتخاب جایگزین وتوجیه میده
ونتیجه میشه اینکه مثلاشمابجای پلی کردن ویدیوی آموزشی توگوشیتون فیلم سینمایی (فک کنم فایت کلابو دوست داشتین
)یا یه آهنگ پلی میکنید
همونطورصبح بجای بلندشدن موندن توتخت وخوابیدنوکه بشدت راحتترازدرسخوندنه انتخاب میکنید
وشب وقتی فکرمیکنید به زندگی میبینیدگرچه هنوزتودایره امنتون هستین ولی ازین وضع راضی نیستین اینجا ازون توجیهاتی که ذهنتون آماده کرده استفاده میکنید تابه خودتون جواب بدین البته قانع نمیشید بلکه بهم میریزید میاید تودلی ,تودلی مینویسیدوباخوابیدن درواقع خودتونو خاموش میکنید!
درواقع میشه یجورایی گفت شمااسیر ذهن قویتون هستیدمهشید حسن زاده 0
چه قدر خوب توصیفش کردید
-
_Sajjad_ اگه بگم امتحانش میکنید؟چون قطعاسخته براذهنتون پذیرشش
(ولی براخودم جواب داده)مهشید حسن زاده 0
من منتظرم :)) -
مهشید حسن زاده 0 اینکه میگید جواب داده امیدوار کننده اش میکنه

بفرمایین

_Sajjad_ بله خودم یه نمونه کاااااامل وبارز ذهن تحلیلگرم
اصابخاطرش چهارساال تماااام سختی کشیدم
ولی این جواب میده:
بهش نه بگید!من حتی بلندبش نه میگفتم,سختم هستااااا,اولاش عصبی وکلافه میشید چون ذهن آدم هیچجوره نمیخواد راه بیاد
یادتونه گفتم لج میکردم باخودم؟همین بود
صب میگفت بخواب میگفتم نه پامیشدم کورمال کورمالم شده بود پامیشدم
میگفت آب سردنریزروصورتت اتفاقادومشت آب سرد میریختم روصورتم
میگفت آهنگ میگفتم الان نه(من عاااشق آهنگ بجای حذفش آهنگای موردعلاقمو موقع ورزش گوش میکنم)
میگفت سخته استوکیومتری دقیقامیرفتم سراستوکیومتری
میگفت ازاتاق بروبیرون دراتاقومیبستم بیرونونبینم,
به ذهنم خوراک میدادم برای تحلیل,
چون براین باوربودم ذهنیکه بتونه ازتحلیل نخودفرنگی مفاهیم هندسی وعرفانی درآره تصورکنید ازتحلیل مفاهیم علمی چه چیزایی بدست میاره!!
برای خودم یکی دوهفته طول کشید تااذیتاش برن
.
ببخشیداینطورمیگم اما پرروبشید وکم نیارید,اولاحتمابه این احساس میرسیدکه انگارمغزم یخ زده انگارقفله کارنمیکنه خب این ازهوشمندی ذهنتونه میخوادباالقای ناتوانی شماول کنید ولی شماول نکنیدبعدش فعال میشه دوباره,مفاهیم درسیو عشق به هدفو موفقیتوتفریحات بموقعو تلاشو تحلیل ودرک میکنه واونوقت انقدرسرعت میگیره که حتی خودتونم به وجدمیاید واونوقت میشید بمب انرژی وانگیزه برابقیه
.
تواین زمان خودتونودوسه بارتوهفته توزمانای مشخص توجوقراربدین مثلا اگه هدفتون ورزشه برید درموردش بگردین یااگه درسه ازون دانشگاه ببینید
البته حواستون باشه محوش نشید,مغزتون گولتون نزنه هااااهمیشه میخواداززیرکاردربره
-
مهشید حسن زاده 0
چه قدر خوب توصیفش کردید
sallar savadkoohi بزرگوارید

-
امیدوارم مفیدباشه

-
امیدوارم مفیدباشه

مهشید حسن زاده 0 خیلی خیلی خیلی ممنون

خیلی بدهکارتون شدم فک کنم
-
مهشید حسن زاده 0 خیلی خیلی خیلی ممنون

خیلی بدهکارتون شدم فک کنم
_Sajjad_ خواهش میکنم

نه بابا !بدهکارچی؟کاریکه نکردم,
ان شالله پست شادیتونوببینیم

موفق باشید -
_Sajjad_ بله خودم یه نمونه کاااااامل وبارز ذهن تحلیلگرم
اصابخاطرش چهارساال تماااام سختی کشیدم
ولی این جواب میده:
بهش نه بگید!من حتی بلندبش نه میگفتم,سختم هستااااا,اولاش عصبی وکلافه میشید چون ذهن آدم هیچجوره نمیخواد راه بیاد
یادتونه گفتم لج میکردم باخودم؟همین بود
صب میگفت بخواب میگفتم نه پامیشدم کورمال کورمالم شده بود پامیشدم
میگفت آب سردنریزروصورتت اتفاقادومشت آب سرد میریختم روصورتم
میگفت آهنگ میگفتم الان نه(من عاااشق آهنگ بجای حذفش آهنگای موردعلاقمو موقع ورزش گوش میکنم)
میگفت سخته استوکیومتری دقیقامیرفتم سراستوکیومتری
میگفت ازاتاق بروبیرون دراتاقومیبستم بیرونونبینم,
به ذهنم خوراک میدادم برای تحلیل,
چون براین باوربودم ذهنیکه بتونه ازتحلیل نخودفرنگی مفاهیم هندسی وعرفانی درآره تصورکنید ازتحلیل مفاهیم علمی چه چیزایی بدست میاره!!
برای خودم یکی دوهفته طول کشید تااذیتاش برن
.
ببخشیداینطورمیگم اما پرروبشید وکم نیارید,اولاحتمابه این احساس میرسیدکه انگارمغزم یخ زده انگارقفله کارنمیکنه خب این ازهوشمندی ذهنتونه میخوادباالقای ناتوانی شماول کنید ولی شماول نکنیدبعدش فعال میشه دوباره,مفاهیم درسیو عشق به هدفو موفقیتوتفریحات بموقعو تلاشو تحلیل ودرک میکنه واونوقت انقدرسرعت میگیره که حتی خودتونم به وجدمیاید واونوقت میشید بمب انرژی وانگیزه برابقیه
.
تواین زمان خودتونودوسه بارتوهفته توزمانای مشخص توجوقراربدین مثلا اگه هدفتون ورزشه برید درموردش بگردین یااگه درسه ازون دانشگاه ببینید
البته حواستون باشه محوش نشید,مغزتون گولتون نزنه هااااهمیشه میخواداززیرکاردربره
مهشید حسن زاده 0
چه خوووب
اتفاقا از امروز صبح خواستم این نه به خود رو تمرین کنم
ولی خوب 25 درصد موفق بودم

ولی خیلی متسکرم بابت این راهنمایی
-
مهشید حسن زاده 0
چه خوووب
اتفاقا از امروز صبح خواستم این نه به خود رو تمرین کنم
ولی خوب 25 درصد موفق بودم

ولی خیلی متسکرم بابت این راهنمایی
sallar savadkoohi خواهش میکنم
۲۵درصدبرای شروع خیلی خوبه
ولی ادامه بدیدتاعالی بشه
-
سلام
بعد مدت ها یه تاپیک سوال میخام بزنم
خوبید ؟
این تاپیکی که زدید و ساعت خوابتون رو میگید رو الان یکم خوندم
ی سوال
مگه میشه؟؟
چجوری فقط 4 ساعت میخوابید و زنده میمونید؟
من خوابم زمانی ک راضی بودم ازش تقریبا 6 ساعت تا 6 ساعت و نیم بود
قبل ترش هم بی خوابی کش بودم یه مدت تو عمرم ،
ولی 4 ساعت خییلی خوبه
مگه میشه آخه ؟

فن مخصوص استاد رو یاد من هم میدید؟؟
مثلا با ورزش سرحال میمونید؟ با قهوه ؟
با موسیقی ؟ با چی؟؟؟ واقعا با چی؟
با عشق و علاقه به درس و امید به آینده ای بهتر یا بخاطر اعتقاد به ارمان هاتون اینجوری میتونید بیدار شید؟؟
واقعا چی میتونه شما رو قبل از 6 ساعت و نیم خواب ،بیدار کنه؟
برای یک روز یا دو روز منم احتمالا میتونم 4 ساعت رو
ولی اینکه همیشه با 4تا 6 ساعت دووم بیارید ، بچه ها خیلی خفنه
چگونه ؟
یاد دهید مرا
جدا بگید
کلا راه هایی که دارید ک باعث میشه خواب کم "توی طولانی مدت" پریشون و عصبی تون نکنه یا بازده تون رو پایین نیاره رو بمن هم یاد بدین
جدا بگید هرچیزی که فکر میکنید خوبه گفتنش و مفیده برام
ممنون
دانش-آموزان-آلاء
chichak am
مهشید حسن زاده 0
@Ermia-Mirzakhani
Amitis Taati
pouya hosein pour
@kosar-mottaghi
کسی دیگر هم هست که باید منشن میشد؟ اگر کسی رو یادم رفت شما لطفا منشن کنید
لطفا بعنوان یک همراه و هم مسیر کمک کنید
نه اینکه بعنوان یه رقیب نگاه کنید بهم و راهتون رو نگید
ممنونم که وقت گذاشتید برای خوندن و وقت میذارید برای جواب دادن_Sajjad_
سلام
راستش من خودم ۷، ۸ ساعت میخابم ولی بعضی روزا ممکنه خیلی کمتر بشه مثل بقیه بچه ها میست که هر روز مثلا ۴ ساعت بخابم
-
_Sajjad_ سلام!
من جز بچه های قرار صبگاهی نیستم ولی خب از دسته ی اون افراد به قول خودتون عجیب که در کل ۴ ساعت خواب دارن هستم
۴ میخوابم تا ۸ صبح معمولا میگن دیوونه ای ولی نیستم
نمیدونم چجوری حالا یا عادت کردم ویا ارثی باشه رو نمیدونم ولی خب مصرف کافئین بالایی دارم (به شدددت بالا.مثل اینکه به جای آب روزانه قهوه بخوری.علاوه بر شکلاتو و چیزای اضافه
)برا اینه که معمولا معتاد به خواب بودن رو درک نمیکنم و تجربش نکردم معمولا فکر کردن رو به خواب ترجیح میدم چون خواب هیچی نداره واقعا و درعوض پیر که شدم میخوابم
@narjes-hashemi اگه با همین روند پیش بری و بخوای با کافیین بیدار بمونی زود پیر میشی
-
@narjes-hashemi اگه با همین روند پیش بری و بخوای با کافیین بیدار بمونی زود پیر میشی
Sajad Ghanbari درعوض درست از جونی استفاده کردم و برای خیلی از چیزایی که خواستم؛ زمانی که مختص به خودش نبوده و باید میخوابیدم تلاش کردم

حالا اگه این حرف شما اثبات علمی داشت زمانی که پیر شدم میخوابم
آخه این حرف معمولا برای کسایی هستش که به زور دارن تلاش میکنن که اینجور بشه در حالی که من یه عادت شده برام
-
به نظرم قبل این که ما بخوایم ببینم چطوری از خوابمون بزنیم و زود بیدار شیم باید ببینیم ایا از همه روزم درست استفاده میکنم یا نه؟؟؟؟؟
بعد اگه بازده روزمون افزایش پبدا کرد و بازم نیاز بود اون موقع از خواب کم کنیم
در ضمن همیشه اون راندمان هست که نتیجه کار رو مشخص میکنه نه کمیت شما میتونی روز 12 ساعت درس بخوانی با راندمان 66 درصد.میتونی هم 10 ساعت بخوانی با راندمان 80 درصد در هر دو حالت شما خروجی کارت 8 ساعت مفید هست با این تفاوت که 2 ساعت میتونی بیشتر بخوابی یا بیشتر درس بخوانی -
Sajad Ghanbari درعوض درست از جونی استفاده کردم و برای خیلی از چیزایی که خواستم؛ زمانی که مختص به خودش نبوده و باید میخوابیدم تلاش کردم

آخه این حرف معمولا برای کسایی هستش که به زور دارن تلاش میکنن که اینجور بشه در حالی که من یه عادت شده برام
@narjes-hashemi ببین من نمیگم کم خوابیدن بده اما ی وقتی هست که این کم خوابیدنه راندمان کاریتو میاره پایین خوب اون موقع این کم خوابیدنه به چه دردی میخوره
-

@narjes-hashemi بعد اگه شما با این کم خوابیدن بدون کافیین هم اوکی باشی خیلی هم خوبه و احتمالا ژن خوب حساب میشی
اگر خواستی ی سرچ بکن در مورد عوارض مصرف زیاد قهوه و کافیین و همچنین رابطه خواب با پیری زود رس
اما اگر واقعا اینطوری اوکی هستی و اصلا اذیت نمیشی خیلی هم خوبه
با ارزوی بهترین موفقیت ها -
@narjes-hashemi بعد اگه شما با این کم خوابیدن بدون کافیین هم اوکی باشی خیلی هم خوبه و احتمالا ژن خوب حساب میشی
اگر خواستی ی سرچ بکن در مورد عوارض مصرف زیاد قهوه و کافیین و همچنین رابطه خواب با پیری زود رس
اما اگر واقعا اینطوری اوکی هستی و اصلا اذیت نمیشی خیلی هم خوبه
با ارزوی بهترین موفقیت هاSajad Ghanbari ممنون ازشما!همچنین

-
@narjes-hashemi ببین من نمیگم کم خوابیدن بده اما ی وقتی هست که این کم خوابیدنه راندمان کاریتو میاره پایین خوب اون موقع این کم خوابیدنه به چه دردی میخوره
Sajad Ghanbari این حرفتون درسته