زیست.....🌲بوم سازگان🌲
-
خب باید بگه دیگه...! من علم غیب ندارم که این کدوم بوم سازگانو میگه
چون نگفته بوم سازگان آبی اگه گفته بود بله باید در یک زیستگاه می بود ولی اگه گفته بوم سازگان خوب تو گزینه بگه چند زیستگاه نه یک زیستگاه
من میگم ما انواع بوم سازگان داریم و هر یک از بوم سازگان ها تو یک مکان (زیستگاه) خاص هستند و یک اجتماع هستند
الان این گفته بوم سازگان ( خوب بوم سازگان چی؟!) این کلمه یعنی همه ی بوم سازگان ها و ما باید تو گزینه ها همه ی بوم سازگان رو در نظر بگیریم.
تو گزینه ی اول گفته محل تعامل گونه های مختلف یعنی یک اجتماع و بعدش گفته در یک زیستگاه است.
با توجه به خواسته ی سوال که گفته همه ی بوم سازگان این گزینه غلطه (( اگه نگفته همه ی بوم سازگان/ بوم سازگان مدنظر خودشو مشخص کنه.))
z Gheibi برین جلسه 1 زیست دهم استاد موقاری رو ببینین که ایششون گفتن چند اجتماع می شود بوم سازگان
-
ali mohamadi 0
مگه توی تست گفته همه بوم سازگان های کره زمین؟!
این ویژگی ک گفته، نگفته مجموعش میشه همه بوم سازگان ها
گفته کدام در مورد بوم سازگان ها درسته
ک این گزینه هم ویژگی هر بوم سازگان بود. یعنی ربطی به نوع بوم سازگان هم نداره.
وقتی هر بوم سازگان چنین ویژگی داشته باشه پس درسته.
تست هم نگفته همه بوم سازگان ها.
و اینکه همه بوم سازگان های کره زمین جدا هستند باهم نیستند ک بخوان چند اجتماع رو در بر بگیرند.
پس بگیم چند اجتماع چون همه بوم سازگان ها منطورمونه!! غلطه. اولا تست صحبتی نکرده و داریم در مورد ویژگی هر بوم سازگان صحبت میکنیم ن مجموع آنها..دوما چند اجتماع دیگه میشه چند بوم سازگان ک میشه زیست بوم. یعنی به طور کلی این ویژگی چند اجتماع مربوط به زیست بوم هست ن بوم سازگان.ای وای:expressionless_face:
من نفهمیده بودم که تست در مورد ویژگی های بوم سازگان بود
خیلی ممنون :folded_hands_light_skin_tone: :grimacing_face: :grimacing_face:
تعریق زیست بوم اینه که اگه بوم سازگان ها در کنار هم قرار بگیرند میشه زیست بوم نه چند اجتماع
-
من میگم ما انواع بوم سازگان داریم و هر یک از بوم سازگان ها تو یک مکان (زیستگاه) خاص هستند و یک اجتماع هستند
الان این گفته بوم سازگان ( خوب بوم سازگان چی؟!) این کلمه یعنی همه ی بوم سازگان ها و ما باید تو گزینه ها همه ی بوم سازگان رو در نظر بگیریم.
تو گزینه ی اول گفته محل تعامل گونه های مختلف یعنی یک اجتماع و بعدش گفته در یک زیستگاه است.
با توجه به خواسته ی سوال که گفته همه ی بوم سازگان این گزینه غلطه (( اگه نگفته همه ی بوم سازگان/ بوم سازگان مدنظر خودشو مشخص کنه.))
z Gheibi برین جلسه 1 زیست دهم استاد موقاری رو ببینین که ایششون گفتن چند اجتماع می شود بوم سازگان
ali mohamadi 0
ی سوال از شما دارم
الان ما انواع بوم سازگان داریم....
تعریفشون آیا متفاوت هست؟؟!
یعنی یکیشون چند اجتماع داره؟!! اون یکی ی دونه؟!
اصلا ما هم همه بوم سازگان ها با هرنوعی رو ما در نظر گرفتیم همون اول.
باز این گزینه صدق میکنه.
شما متوجه منظور سوال نشدید در صورتی گزینه باید میگفت چند اجتماع یا چند زیستگاه
ک میگفت مجموع همه بوم سازگان ها.
یعنی همشون رو باهم جمع کنیم. ک بله میشه چند زیستگاه.
ولی گفته در مورد بوم سازگان کدام درسته؟؟
پس وقتی حرفی از مجموع همه بوم سازگان ها نزده ما متوجه میشیم ک گزینه ای ک انتخاب میکنیم باید در مورد هرنوع بوم سازگان صدق کنه نه مجموع آنها. چرا وقتی حرفی از مجموع نزده ما باید چنین دیدگاهی پیدا کنیم؟ وقتی منظور تست هرنوع بوم سازگان هستش
در صورتی این دیده مجموع رو داشتیم ک حتما باید میگفت مجموعشون باهم. -
ای وای:expressionless_face:
تعریق زیست بوم اینه که اگه بوم سازگان ها در کنار هم قرار بگیرند میشه زیست بوم نه چند اجتماع
ali mohamadi 0 حل شد؟
الان برم جلسه یک رو ببینم یا نه؟😂 -
ای وای:expressionless_face:
ali mohamadi 0
من گفتم چند اجتماع چون وقتی ک چند اجتماع کنار هم قرار بگیره میشه چند بوم سازگان و درنتیجه یک زیست بوم🙂
مثل اینکه من بگم یک دستگاه در بدن ما از میلیون ها یاخته تشکیل شده🙂
بعد بگیم ن غلطه چون دستگاه مجموع چندین اندامه!
خب ربطی نداره دیگه.....منم با این دید گفتم. الان خوده زیست بوم از چندین اجتماع هستش دیگه. اگه ی دونه بود به نظرتون میگفتیم زیست بوم؟! خب میگفتیم بوم سازگان.
وگرنه به صورت کلی زیست بوم میشه چند بوم سازگان
یا مثلا دستگاه میشه چندین اندام
و.....
موفق باشید. -
ali mohamadi 0 حل شد؟
الان برم جلسه یک رو ببینم یا نه؟😂نیاز نیست همه ی جلسه 1 رو ببینین از دقیقه 24 این شکلو توضیح داده
من نمیدونستم در مورد ویژگی های بوم سازگانه و کاملا حل شد
ولی تعریف بوم سازگان تست غلطه...! چون استاد موقاری یجور دیگه گفته
-
ali mohamadi 0
من گفتم چند اجتماع چون وقتی ک چند اجتماع کنار هم قرار بگیره میشه چند بوم سازگان و درنتیجه یک زیست بوم🙂
مثل اینکه من بگم یک دستگاه در بدن ما از میلیون ها یاخته تشکیل شده🙂
بعد بگیم ن غلطه چون دستگاه مجموع چندین اندامه!
خب ربطی نداره دیگه.....منم با این دید گفتم. الان خوده زیست بوم از چندین اجتماع هستش دیگه. اگه ی دونه بود به نظرتون میگفتیم زیست بوم؟! خب میگفتیم بوم سازگان.
وگرنه به صورت کلی زیست بوم میشه چند بوم سازگان
یا مثلا دستگاه میشه چندین اندام
و.....
موفق باشید.شما اگه برین تست بزنین میفهمین که حرف های مستقیم شما غلطه نه حرف های غیر مستقیم:cowboy_hat_face:
-
شما اگه برین تست بزنین میفهمین که حرف های مستقیم شما غلطه نه حرف های غیر مستقیم:cowboy_hat_face:
من طراح تست مد نظر من اینه که چند بوم سازگان در کنار هم میشه زیست بوم نه اینکه طبق نظر خودم با این که درسته ولی تعریف زیست بوم تو کتاب نیومده غلطه هیچوقت چند اجتماع نمیشه زیست بوم
اون طراح تست علم غیب نداره که شما اینجوری فهمیدین که چند اجتماع چند بوم سازگانه و چند بوم سازگان زیست بوم
-
شما اگه برین تست بزنین میفهمین که حرف های مستقیم شما غلطه نه حرف های غیر مستقیم:cowboy_hat_face:
ali mohamadi 0
من اینطوری گفتم ک متوجه شید ک چندین اجتماع از ویژگی های بوم سازگان نیست و از ویژگی های زیست بوم هست.
مستقیم و غیر مستقیم؟؟!
من فقط توضیح دادم ک متوجه شید حالا دیگه شما چی برداشت کردید نمیدونم دیگه!
خداروشکر اونقدری از این فصل تست زدم ک میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست.🙂
امیدوارم ابهامتون رفع شده باشه. -
من طراح تست مد نظر من اینه که چند بوم سازگان در کنار هم میشه زیست بوم نه اینکه طبق نظر خودم با این که درسته ولی تعریف زیست بوم تو کتاب نیومده غلطه هیچوقت چند اجتماع نمیشه زیست بوم
اون طراح تست علم غیب نداره که شما اینجوری فهمیدین که چند اجتماع چند بوم سازگانه و چند بوم سازگان زیست بوم
ali mohamadi 0
الان من گفتم شما توی تست ها این دید رو در نظر بگیرید آیا؟!!
توضیحم رو اینجوری گفتم ک شفاف تر باشه و لپ کلام متوجه بشه و میدونم درست هم هست.
من چکار به طراح تست ها دارم؟!
الان من به همین تست مگه با این دید نگاه کردم؟!
توی پست مربوطه هم گفتم چه دیدی این تست به ما میده. -
ali mohamadi 0
من اینطوری گفتم ک متوجه شید ک چندین اجتماع از ویژگی های بوم سازگان نیست و از ویژگی های زیست بوم هست.
مستقیم و غیر مستقیم؟؟!
من فقط توضیح دادم ک متوجه شید حالا دیگه شما چی برداشت کردید نمیدونم دیگه!
خداروشکر اونقدری از این فصل تست زدم ک میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست.🙂
امیدوارم ابهامتون رفع شده باشه.خوب آخه مسلماااان چند اجتماع از ویژگی های زیست بوم هس؟!!!! ( کجای کتاب اینو گفته؟!)
اونهمه تستی که زدین به این نتیجه رسیدین که چند اجتماع بوم سازگان نیست؟!!!!
اولا تو فصل 1 اگه کتاب تستون تعداد تستش زیاد باشه حداقل و در بدترین حالت ممکن از بوم سازگان دو تا تست میاد و بقیه تست به این ربطی نداره
دوما معلوم نیست این تست منبعش کجاس پاسخنامه تشریحی هم نداره!
ثالثا این تست مربوط به سال تحصیلی 99( یعنی چاپ 99) نیست و یک تست سوخته هس.
-
ali mohamadi 0
الان من گفتم شما توی تست ها این دید رو در نظر بگیرید آیا؟!!
توضیحم رو اینجوری گفتم ک شفاف تر باشه و لپ کلام متوجه بشه و میدونم درست هم هست.
من چکار به طراح تست ها دارم؟!
الان من به همین تست مگه با این دید نگاه کردم؟!
توی پست مربوطه هم گفتم چه دیدی این تست به ما میده.شما اینجوری گفتین که من متوجه بشم؟!
مگه من تو تعریف بوم سازگان مشکلی دارم؟!
من طبق حرف استادم اومدم نظرمو گفتم حالا شما هر جور دوست دارین تعریف بوم سازگانو بدونین و برین تست های امسال دهم رو بزنین و ببینین که غلط میشه
-
خوب آخه مسلماااان چند اجتماع از ویژگی های زیست بوم هس؟!!!! ( کجای کتاب اینو گفته؟!)
اولا تو فصل 1 اگه کتاب تستون تعداد تستش زیاد باشه حداقل و در بدترین حالت ممکن از بوم سازگان دو تا تست میاد و بقیه تست به این ربطی نداره
ali mohamadi 0
مگه کتاب باید در مورد همه چیز تا تهش توضیح بده؟!
من دارم میگم از توضیحات این کتاب و تست ها و درسنامه خیلی سبز چنین چیزی برداشت کردم.
یعنی ما خودمون حق نداریم چیزی برداشت کنیم؟!
بعد مگه من این برداشت رو از هوا گفتم؟!
با توجه به توضیحات کتاب گفتم.
شما اگه تدریس های استاد رو بادقت نگاه کنید می بینید ک از جمله های کتاب ی تحلیلی میکنند ی برداشتی میکنند.... و همون رو به عنوان نکته تستی میگن.
منم خداروشکر از خودم نگفتم همینجوری! از توضیحات گفتم.
تست های خیلی سبز رو هم زدم درسنامشو هم خوندم ک چنین چیزی گفتم.
شما ی طوری میگید انگار من از هوا گفتم این برداشت رو.
تست هم کار نکنم...میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست! -
ali mohamadi 0
مگه کتاب باید در مورد همه چیز تا تهش توضیح بده؟!
من دارم میگم از توضیحات این کتاب و تست ها و درسنامه خیلی سبز چنین چیزی برداشت کردم.
یعنی ما خودمون حق نداریم چیزی برداشت کنیم؟!
بعد مگه من این برداشت رو از هوا گفتم؟!
با توجه به توضیحات کتاب گفتم.
شما اگه تدریس های استاد رو بادقت نگاه کنید می بینید ک از جمله های کتاب ی تحلیلی میکنند ی برداشتی میکنند.... و همون رو به عنوان نکته تستی میگن.
منم خداروشکر از خودم نگفتم همینجوری! از توضیحات گفتم.
تست های خیلی سبز رو هم زدم درسنامشو هم خوندم ک چنین چیزی گفتم.
شما ی طوری میگید انگار من از هوا گفتم این برداشت رو.
تست هم کار نکنم...میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست!خوب خدا رو شکر با تفاسیر شما از این به بعد به قید های کتاب نگاه نکنیم چون برداشت من اینطوره
خانم محترم ما به برداشت شما کاری نداریم (برداشت شما مال خودتون) کتاب هرچی گفته اونه نه کمتر نه بیشتر خارج از اون ( برداشت های شما !) غلطه همین و تمام.
-
شما اینجوری گفتین که من متوجه بشم؟!
مگه من تو تعریف بوم سازگان مشکلی دارم؟!
من طبق حرف استادم اومدم نظرمو گفتم حالا شما هر جور دوست دارین تعریف بوم سازگانو بدونین و برین تست های امسال دهم رو بزنین و ببینین که غلط میشه
ali mohamadi 0
مشکلی نداشتید ک از اول گفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!!!
شما اومدید طبق حرف استاد گفتید منم اومدم جوابتون رو دادم.....مگه شما نبودید ک میگفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!
ببخشید معذرت میخوام گویا باید سکوت میکردم!! و اون توضیحات رو نمی دادم!!
من گفتم میشه یک اجتماع و قطعا باید توضیحاتی هم میدادم....مگه میشه بدون توضیح بگم!! -
ali mohamadi 0
مشکلی نداشتید ک از اول گفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!!!
شما اومدید طبق حرف استاد گفتید منم اومدم جوابتون رو دادم.....مگه شما نبودید ک میگفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!
ببخشید معذرت میخوام گویا باید سکوت میکردم!! و اون توضیحات رو نمی دادم!!
من گفتم میشه یک اجتماع و قطعا باید توضیحاتی هم میدادم....مگه میشه بدون توضیح بگم!!انگار شما بد متوجه شدین
من نمیدونستم این تست در مورد ویژگی هاس و متوجه شدم
ولییییییی یکی از ویژگی های بوم سازگان خوب قطعا و حتما تعریفشه دیگه
این تست تعریف بوم سازگانش اشتباهه
-
خوب خدا رو شکر با تفاسیر شما از این به بعد به قید های کتاب نگاه نکنیم چون برداشت من اینطوره
خانم محترم ما به برداشت شما کاری نداریم (برداشت شما مال خودتون) کتاب هرچی گفته اونه نه کمتر نه بیشتر خارج از اون ( برداشت های شما !) غلطه همین و تمام.
ali mohamadi 0
خب خداروشکر شما به قید های کتاب دقت کردید ک گفتید بوم سازگان از چند اجتماع هستش!
من گفتم دقت نکنیم!؟
اصلا مگه برداشت من قیدی رو نقض میکرد ک بگم اره براشتم غلطه.... من برداشتی ک داشتم نتیجه حرف های کتاب بود. ن ی فرضیه ساخته شده!
نمیدونم چ ربطی به قید داره ک میگید. -
انگار شما بد متوجه شدین
من نمیدونستم این تست در مورد ویژگی هاس و متوجه شدم
ولییییییی یکی از ویژگی های بوم سازگان خوب قطعا و حتما تعریفشه دیگه
این تست تعریف بوم سازگانش اشتباهه
ali mohamadi 0
ما هم بر اساس تعریف بوم سازگان تست رو جواب دادیم دیگه.
کجاش اشتباهه؟
چون گفته یک زیستگاه یا.....؟؟!! -
ali mohamadi 0
خب خداروشکر شما به قید های کتاب دقت کردید ک گفتید بوم سازگان از چند اجتماع هستش!
من گفتم دقت نکنیم!؟
اصلا مگه برداشت من قیدی رو نقض میکرد ک بگم اره براشتم غلطه.... من برداشتی ک داشتم نتیجه حرف های کتاب بود. ن ی فرضیه ساخته شده!
نمیدونم چ ربطی به قید داره ک میگید.ربطش به قید این که شما تعریفتون از بوم سازگان و زیست بوم قید هایی که باید تو تعریف باشه رو غلط میگین
بازم میگم این تست سوخته هس و مربوط به کتاب امسال نیست و به خاطر همین اینهمه ابهام درست کرده
شما یک تست از بوم سازگان خیلی سبز بیار مگه میشه نزنیم آخه؟!
-
خوب آخه مسلماااان چند اجتماع از ویژگی های زیست بوم هس؟!!!! ( کجای کتاب اینو گفته؟!)
ali mohamadi 0
بر چه اساسی میگید ک مربوط به چاپ ۹۹ نیست؟!
مگه چاپ ۹۹ تعریف متفاوتی از بوم سازگان داره!!