زیست.....🌲بوم سازگان🌲
-
شما اگه برین تست بزنین میفهمین که حرف های مستقیم شما غلطه نه حرف های غیر مستقیم:cowboy_hat_face:
ali mohamadi 0
من اینطوری گفتم ک متوجه شید ک چندین اجتماع از ویژگی های بوم سازگان نیست و از ویژگی های زیست بوم هست.
مستقیم و غیر مستقیم؟؟!
من فقط توضیح دادم ک متوجه شید حالا دیگه شما چی برداشت کردید نمیدونم دیگه!
خداروشکر اونقدری از این فصل تست زدم ک میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست.🙂
امیدوارم ابهامتون رفع شده باشه. -
من طراح تست مد نظر من اینه که چند بوم سازگان در کنار هم میشه زیست بوم نه اینکه طبق نظر خودم با این که درسته ولی تعریف زیست بوم تو کتاب نیومده غلطه هیچوقت چند اجتماع نمیشه زیست بوم
اون طراح تست علم غیب نداره که شما اینجوری فهمیدین که چند اجتماع چند بوم سازگانه و چند بوم سازگان زیست بوم
ali mohamadi 0
الان من گفتم شما توی تست ها این دید رو در نظر بگیرید آیا؟!!
توضیحم رو اینجوری گفتم ک شفاف تر باشه و لپ کلام متوجه بشه و میدونم درست هم هست.
من چکار به طراح تست ها دارم؟!
الان من به همین تست مگه با این دید نگاه کردم؟!
توی پست مربوطه هم گفتم چه دیدی این تست به ما میده. -
ali mohamadi 0
من اینطوری گفتم ک متوجه شید ک چندین اجتماع از ویژگی های بوم سازگان نیست و از ویژگی های زیست بوم هست.
مستقیم و غیر مستقیم؟؟!
من فقط توضیح دادم ک متوجه شید حالا دیگه شما چی برداشت کردید نمیدونم دیگه!
خداروشکر اونقدری از این فصل تست زدم ک میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست.🙂
امیدوارم ابهامتون رفع شده باشه.خوب آخه مسلماااان چند اجتماع از ویژگی های زیست بوم هس؟!!!! ( کجای کتاب اینو گفته؟!)
اونهمه تستی که زدین به این نتیجه رسیدین که چند اجتماع بوم سازگان نیست؟!!!!
اولا تو فصل 1 اگه کتاب تستون تعداد تستش زیاد باشه حداقل و در بدترین حالت ممکن از بوم سازگان دو تا تست میاد و بقیه تست به این ربطی نداره
دوما معلوم نیست این تست منبعش کجاس پاسخنامه تشریحی هم نداره!
ثالثا این تست مربوط به سال تحصیلی 99( یعنی چاپ 99) نیست و یک تست سوخته هس.
-
ali mohamadi 0
الان من گفتم شما توی تست ها این دید رو در نظر بگیرید آیا؟!!
توضیحم رو اینجوری گفتم ک شفاف تر باشه و لپ کلام متوجه بشه و میدونم درست هم هست.
من چکار به طراح تست ها دارم؟!
الان من به همین تست مگه با این دید نگاه کردم؟!
توی پست مربوطه هم گفتم چه دیدی این تست به ما میده.شما اینجوری گفتین که من متوجه بشم؟!
مگه من تو تعریف بوم سازگان مشکلی دارم؟!
من طبق حرف استادم اومدم نظرمو گفتم حالا شما هر جور دوست دارین تعریف بوم سازگانو بدونین و برین تست های امسال دهم رو بزنین و ببینین که غلط میشه
-
خوب آخه مسلماااان چند اجتماع از ویژگی های زیست بوم هس؟!!!! ( کجای کتاب اینو گفته؟!)
اولا تو فصل 1 اگه کتاب تستون تعداد تستش زیاد باشه حداقل و در بدترین حالت ممکن از بوم سازگان دو تا تست میاد و بقیه تست به این ربطی نداره
ali mohamadi 0
مگه کتاب باید در مورد همه چیز تا تهش توضیح بده؟!
من دارم میگم از توضیحات این کتاب و تست ها و درسنامه خیلی سبز چنین چیزی برداشت کردم.
یعنی ما خودمون حق نداریم چیزی برداشت کنیم؟!
بعد مگه من این برداشت رو از هوا گفتم؟!
با توجه به توضیحات کتاب گفتم.
شما اگه تدریس های استاد رو بادقت نگاه کنید می بینید ک از جمله های کتاب ی تحلیلی میکنند ی برداشتی میکنند.... و همون رو به عنوان نکته تستی میگن.
منم خداروشکر از خودم نگفتم همینجوری! از توضیحات گفتم.
تست های خیلی سبز رو هم زدم درسنامشو هم خوندم ک چنین چیزی گفتم.
شما ی طوری میگید انگار من از هوا گفتم این برداشت رو.
تست هم کار نکنم...میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست! -
ali mohamadi 0
مگه کتاب باید در مورد همه چیز تا تهش توضیح بده؟!
من دارم میگم از توضیحات این کتاب و تست ها و درسنامه خیلی سبز چنین چیزی برداشت کردم.
یعنی ما خودمون حق نداریم چیزی برداشت کنیم؟!
بعد مگه من این برداشت رو از هوا گفتم؟!
با توجه به توضیحات کتاب گفتم.
شما اگه تدریس های استاد رو بادقت نگاه کنید می بینید ک از جمله های کتاب ی تحلیلی میکنند ی برداشتی میکنند.... و همون رو به عنوان نکته تستی میگن.
منم خداروشکر از خودم نگفتم همینجوری! از توضیحات گفتم.
تست های خیلی سبز رو هم زدم درسنامشو هم خوندم ک چنین چیزی گفتم.
شما ی طوری میگید انگار من از هوا گفتم این برداشت رو.
تست هم کار نکنم...میدونم بوم سازگان از چند اجتماع نیست!خوب خدا رو شکر با تفاسیر شما از این به بعد به قید های کتاب نگاه نکنیم چون برداشت من اینطوره
خانم محترم ما به برداشت شما کاری نداریم (برداشت شما مال خودتون) کتاب هرچی گفته اونه نه کمتر نه بیشتر خارج از اون ( برداشت های شما !) غلطه همین و تمام.
-
شما اینجوری گفتین که من متوجه بشم؟!
مگه من تو تعریف بوم سازگان مشکلی دارم؟!
من طبق حرف استادم اومدم نظرمو گفتم حالا شما هر جور دوست دارین تعریف بوم سازگانو بدونین و برین تست های امسال دهم رو بزنین و ببینین که غلط میشه
ali mohamadi 0
مشکلی نداشتید ک از اول گفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!!!
شما اومدید طبق حرف استاد گفتید منم اومدم جوابتون رو دادم.....مگه شما نبودید ک میگفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!
ببخشید معذرت میخوام گویا باید سکوت میکردم!! و اون توضیحات رو نمی دادم!!
من گفتم میشه یک اجتماع و قطعا باید توضیحاتی هم میدادم....مگه میشه بدون توضیح بگم!! -
ali mohamadi 0
مشکلی نداشتید ک از اول گفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!!!
شما اومدید طبق حرف استاد گفتید منم اومدم جوابتون رو دادم.....مگه شما نبودید ک میگفتید بوم سازگان میشه چند اجتماع؟!
ببخشید معذرت میخوام گویا باید سکوت میکردم!! و اون توضیحات رو نمی دادم!!
من گفتم میشه یک اجتماع و قطعا باید توضیحاتی هم میدادم....مگه میشه بدون توضیح بگم!!انگار شما بد متوجه شدین
من نمیدونستم این تست در مورد ویژگی هاس و متوجه شدم
ولییییییی یکی از ویژگی های بوم سازگان خوب قطعا و حتما تعریفشه دیگه
این تست تعریف بوم سازگانش اشتباهه
-
خوب خدا رو شکر با تفاسیر شما از این به بعد به قید های کتاب نگاه نکنیم چون برداشت من اینطوره
خانم محترم ما به برداشت شما کاری نداریم (برداشت شما مال خودتون) کتاب هرچی گفته اونه نه کمتر نه بیشتر خارج از اون ( برداشت های شما !) غلطه همین و تمام.
ali mohamadi 0
خب خداروشکر شما به قید های کتاب دقت کردید ک گفتید بوم سازگان از چند اجتماع هستش!
من گفتم دقت نکنیم!؟
اصلا مگه برداشت من قیدی رو نقض میکرد ک بگم اره براشتم غلطه.... من برداشتی ک داشتم نتیجه حرف های کتاب بود. ن ی فرضیه ساخته شده!
نمیدونم چ ربطی به قید داره ک میگید. -
انگار شما بد متوجه شدین
من نمیدونستم این تست در مورد ویژگی هاس و متوجه شدم
ولییییییی یکی از ویژگی های بوم سازگان خوب قطعا و حتما تعریفشه دیگه
این تست تعریف بوم سازگانش اشتباهه
ali mohamadi 0
ما هم بر اساس تعریف بوم سازگان تست رو جواب دادیم دیگه.
کجاش اشتباهه؟
چون گفته یک زیستگاه یا.....؟؟!! -
ali mohamadi 0
خب خداروشکر شما به قید های کتاب دقت کردید ک گفتید بوم سازگان از چند اجتماع هستش!
من گفتم دقت نکنیم!؟
اصلا مگه برداشت من قیدی رو نقض میکرد ک بگم اره براشتم غلطه.... من برداشتی ک داشتم نتیجه حرف های کتاب بود. ن ی فرضیه ساخته شده!
نمیدونم چ ربطی به قید داره ک میگید.ربطش به قید این که شما تعریفتون از بوم سازگان و زیست بوم قید هایی که باید تو تعریف باشه رو غلط میگین
بازم میگم این تست سوخته هس و مربوط به کتاب امسال نیست و به خاطر همین اینهمه ابهام درست کرده
شما یک تست از بوم سازگان خیلی سبز بیار مگه میشه نزنیم آخه؟!
-
خوب آخه مسلماااان چند اجتماع از ویژگی های زیست بوم هس؟!!!! ( کجای کتاب اینو گفته؟!)
ali mohamadi 0
بر چه اساسی میگید ک مربوط به چاپ ۹۹ نیست؟!
مگه چاپ ۹۹ تعریف متفاوتی از بوم سازگان داره!! -
ali mohamadi 0
ما هم بر اساس تعریف بوم سازگان تست رو جواب دادیم دیگه.
کجاش اشتباهه؟
چون گفته یک زیستگاه یا.....؟؟!!ببین یک اجتماع تو یک زییستگاه هس
چند اجتماع تو چند زیستگاه هست و این گزینه بخاطر گفته شدن یک زیستگاه غلطه من نمیدونم چر اینهمه پافشاری میکنین!؟
-
ربطش به قید این که شما تعریفتون از بوم سازگان و زیست بوم قید هایی که باید تو تعریف باشه رو غلط میگین
بازم میگم این تست سوخته هس و مربوط به کتاب امسال نیست و به خاطر همین اینهمه ابهام درست کرده
شما یک تست از بوم سازگان خیلی سبز بیار مگه میشه نزنیم آخه؟!
ali mohamadi 0
چون گفتم زیست بوم از چند اجتماع هست میگید غلطه؟ ؟ وقتی از چند بوم سازگان باشه منم قطعا این نتیجه رو میگیرم ک از چند اجتماع باید باشه.
نمیدونم کجاش غلطه ک میگید!
من ک دارم میگم .....من این نتیجه رو از تعاریف کتاب گرفتم.
مگه باید کپی پیست توضیحات کتاب بگم؟! پس فک کنم این تست هایی ک مفهومی هستند کلا اشتباهن!!
من قیدی رو تغییر ندادم. فقط نتیجه گرفتم. و نتیجه رو هم خداروشکر از هوا نگفتم. -
ali mohamadi 0
چون گفتم زیست بوم از چند اجتماع هست میگید غلطه؟ ؟ وقتی از چند بوم سازگان باشه منم قطعا این نتیجه رو میگیرم ک از چند اجتماع باید باشه.
نمیدونم کجاش غلطه ک میگید!
من ک دارم میگم .....من این نتیجه رو از تعاریف کتاب گرفتم.
مگه باید کپی پیست توضیحات کتاب بگم؟! پس فک کنم این تست هایی ک مفهومی هستند کلا اشتباهن!!
من قیدی رو تغییر ندادم. فقط نتیجه گرفتم. و نتیجه رو هم خداروشکر از هوا نگفتم.با عرض معذرت نتیجه اتون غلطه!
آقااااااا به پیر به پیغمبر چند اجتماع زیست بوم نیست تروخدا یکم فکر کن
ما که کپی پیست کتاب هستیم و م طبق کتاب نظرمونو میگیم شما برین تو آزمون با نتیجه گیری هاتون که از هوا نیس ولی کلا معلوم نیس از کجای کتاب نتیجه گیری شده بدین!
این تست کجاش مفهومیه آخه من همون ثانیه ی اول که خوندم میدونستم اشتباهه
لطفا به تست های مفهومی توهین نکنید!
-
ببین یک اجتماع تو یک زییستگاه هس
چند اجتماع تو چند زیستگاه هست و این گزینه بخاطر گفته شدن یک زیستگاه غلطه من نمیدونم چر اینهمه پافشاری میکنین!؟
ali mohamadi 0
والا من پافشاری نمیکنم دارم همون طور ک شما جواب میدید جواب میدم.
اون زیست بوم ک از چند اجتماع هست رو هم الکی نگفتم
الان اینجا هم گفته هر زیست بوم شامل چندین بوم سازگان و اجتماع میشه.
پس درست نیست ک میگید برداشت های من برای خودم و غلطه!!! انگار من از هوا گفتم....
در مورد بوم سازگان هم باید بگم ک من همچنان میگم ک از یک زیستگاه هست.
به اندازه کافی هم توضیح دادم.
شاید روی نظرم پافشاری داشته باشم به قول شما ولی اینکه شما حتما باید حرف من رو قبول کنید کاری ندارم.
شما دارید نظر خودتون رو میگید
منم دارم با توجه به تحلیل هام نظرم رو میگم. -
با عرض معذرت نتیجه اتون غلطه!
آقااااااا به پیر به پیغمبر چند اجتماع زیست بوم نیست تروخدا یکم فکر کن
ما که کپی پیست کتاب هستیم و م طبق کتاب نظرمونو میگیم شما برین تو آزمون با نتیجه گیری هاتون که از هوا نیس ولی کلا معلوم نیس از کجای کتاب نتیجه گیری شده بدین!
این تست کجاش مفهومیه آخه من همون ثانیه ی اول که خوندم میدونستم اشتباهه
لطفا به تست های مفهومی توهین نکنید!
ali mohamadi 0
بر چه اساسی میگید نتیجه من غلطه؟؟
مگه من گفتم این تست مفهمومی هستش ک میگید؟!
گفتم تست های مفهومی.....
خوده درسنامه ها و یا حتی جواب بعضی تست ها نتیجه حرف های کتاب و تحلیل حرف های کتاب هست.
باشه من به تست مفهمومی توهین نمیکنم!! شما هم سعی کن حرمت قسم رو نگه داری. -
ali mohamadi 0
والا من پافشاری نمیکنم دارم همون طور ک شما جواب میدید جواب میدم.
اون زیست بوم ک از چند اجتماع هست رو هم الکی نگفتم
الان اینجا هم گفته هر زیست بوم شامل چندین بوم سازگان و اجتماع میشه.
پس درست نیست ک میگید برداشت های من برای خودم و غلطه!!! انگار من از هوا گفتم....
در مورد بوم سازگان هم باید بگم ک من همچنان میگم ک از یک زیستگاه هست.
به اندازه کافی هم توضیح دادم.
شاید روی نظرم پافشاری داشته باشم به قول شما ولی اینکه شما حتما باید حرف من رو قبول کنید کاری ندارم.
شما دارید نظر خودتون رو میگید
منم دارم با توجه به تحلیل هام نظرم رو میگم.استاد موقاری اینجوری گفته بود و من اینجوری فکر کرده بودم و اگه منطقی نگا میکردی می دیدی استاد موقاری راست میگه و واقعا هم همینطور بود
در ضمن این گفته زیست بوم از چند بوم سازگان تشکیل شده دیگه این تعریفشه نه فرعیاتش (( ما که اولویت اول و آخرمون کتابمون هس و منبع اصلی حداقل تو زیست که باید کتاب باشه بریم جلو)) خوب شده این کتاب هم حرف منو تایید کرده
موفق باشی انشالله...
-
استاد موقاری اینجوری گفته بود و من اینجوری فکر کرده بودم و اگه منطقی نگا میکردی می دیدی استاد موقاری راست میگه و واقعا هم همینطور بود
در ضمن این گفته زیست بوم از چند بوم سازگان تشکیل شده دیگه این تعریفشه نه فرعیاتش (( ما که اولویت اول و آخرمون کتابمون هس و منبع اصلی حداقل تو زیست که باید کتاب باشه بریم جلو)) خوب شده این کتاب هم حرف منو تایید کرده
موفق باشی انشالله...
ali mohamadi 0
منم بر اساس خوده متن کتاب ک منبع اول و آخر باشه گفتم و خداروشکر هم متن کتاب حرف های من رو نقض نکرد. نگفت از چند زیستگاه یا چند اجتماع!!
اگه اون عکس ک فرستادم نکتشو خونده باشید متوجه میشید.
زیست بوم از چند بوم سازگان هست و درنتیجه میتونیم بگیم از چند اجتماع.
درسنامه هم همین رو گفته.
خیلی از تست ها خوده جملات کتاب نیستند مفهوم و نتیجه اونا هستند.
خوده استاد موقاری عزیز هم نکات تستی ک بیشتر میگن از متن کتاب برداشت شده.
ممنون،همچینن.... -
ali mohamadi 0
منم بر اساس خوده متن کتاب ک منبع اول و آخر باشه گفتم و خداروشکر هم متن کتاب حرف های من رو نقض نکرد. نگفت از چند زیستگاه یا چند اجتماع!!
اگه اون عکس ک فرستادم نکتشو خونده باشید متوجه میشید.
زیست بوم از چند بوم سازگان هست و درنتیجه میتونیم بگیم از چند اجتماع.
درسنامه هم همین رو گفته.
خیلی از تست ها خوده جملات کتاب نیستند مفهوم و نتیجه اونا هستند.
خوده استاد موقاری عزیز هم نکات تستی ک بیشتر میگن از متن کتاب برداشت شده.
ممنون،همچینن....بله متن کتاب اونطوری گفته ولی استاد موقاری یجور میخواستم بدونم آیا میتونه حرف های آقای موقاری درست باشه یا خیر
در ضمن اون شخص پایینی توضیح داد و کامل متوجه شدم
بازم با این همه ممنون