تحلیل کتاب های ادبیات
-
رضا آلناصر ببخشید یه سوال. کتاب لغت و املا رو باید سال دوازدهم بخریم؟ یا یازدهم هم میشه؟!
Faeze Radseresht کتاب لغت و املای نشر الگو هم به صورت مجزا لغات سه پایه رو بررسی میکنه و هم به صورت دسته بندی های مختلف یعنی اگر الان بخرید مشکلی نیست البته اگر کتاب درسی تغییر کنه اون وقت به مشکل برمیخورین چون کتابی که من دارم ماله یکی از آشنایانمون بود اما معنی بعضی لغات در کتاب درسی اونها جور دیگری معنا شده بود که امسال برای ما عوض شده(البته تعدادشون خیلی کمه)
-
Faeze Radseresht کتاب لغت و املای نشر الگو هم به صورت مجزا لغات سه پایه رو بررسی میکنه و هم به صورت دسته بندی های مختلف یعنی اگر الان بخرید مشکلی نیست البته اگر کتاب درسی تغییر کنه اون وقت به مشکل برمیخورین چون کتابی که من دارم ماله یکی از آشنایانمون بود اما معنی بعضی لغات در کتاب درسی اونها جور دیگری معنا شده بود که امسال برای ما عوض شده(البته تعدادشون خیلی کمه)
mohammad dehghani ممنون از راهنماییتون.
-
هر کسی هر کتابی دارد عکسش را به همراه تحلیل ارسال کند تا همه استفاده کنند(من خیلی کتاب فارسی دارم اما وقتی خریدم که با آلا آشنا نشدم(بعد از آلا این کتاب را توصیه می کنم و از پنج گنج مهروماه هم غافل نشوید))رضا آلناصر کتاب های موضوعی استاد هامون سبطی هم عالین
-
رضا آلناصر ببخشید یه سوال. کتاب لغت و املا رو باید سال دوازدهم بخریم؟ یا یازدهم هم میشه؟!
Faeze Radseresht
برای کنکور هست -
لطفاً کتاب های خود را اینجا معرفی و تحلیل کنید تا همه استفاده کنند.
اگر سوال هم در مورد کتاب های من داشتید بپرسید در خدمتم
دانش-آموزان-آلاء@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
رضا آلناصر در تحلیل کتاب های ادبیات گفته است:
سلام
من توی تاپیک دیگه ای ازتون پرسیدم
میشه چک کنید اگاه سازیاتون رو؟
خیلی ممنونم -
Faeze Radseresht
همه ی این کتاب های نشر الگو برای هرسه سال هست(مثل همایش آرش آلا)
هر زمان که خواستید می توانید تهیه کنید(مشکلی ندارد) -
رضا آلناصر در تحلیل کتاب های ادبیات گفته است:
سلام
من توی تاپیک دیگه ای ازتون پرسیدم
میشه چک کنید اگاه سازیاتون رو؟
خیلی ممنونم@m-zngne
پیدا نکردم؟! -
@m-zngne
پیدا نکردم؟!رضا آلناصر در تحلیل کتاب های ادبیات گفته است:
@m-zngne
پیدا نکردم؟!بفرمایید
https://forum.alaatv.com/topic/31681/عمومی-جامع/3
ممنونم -
Faeze Radseresht
همه ی این کتاب های نشر الگو برای هرسه سال هست(مثل همایش آرش آلا)
هر زمان که خواستید می توانید تهیه کنید(مشکلی ندارد)رضا آلناصر ممنون از راهنماییتون.
️
-
این کتاب قرابت معنایی %(#00fff7)[استاد هامون سبطی] هست
مثال های خیلی زیادی داره ، درباره خواندن و معنا کردن ابیات توضیح داده و خلاصه کتاب مفصلی هست اما تعداد تست هاش به نسبت کمه اما اگر برای آشنایی با ابیات و موضوعات به دنبال کتاب هستید ، کتاب خوبیه