-
سلام به همه دوستان عزیز
در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونیدخب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید
اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم
چه چیزایی میتونید بذارید :
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمیگوید:گرچه هستی خدا وند ربطی به ایمان ما نداره اما احساس این هستی کاملا به میزان ایمان ما مربوطه.
روی ماه خداوند را ببوس /مصطفی مستور
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ff0000)[+] بزودی اتفاقات خیلی خوب در این تایپک ...
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ در کتابخانه رنگی گفته است:
%(#ff0000)[+] بزودی اتفاقات خیلی خوب در این تایپک ...
مثل تبلیغات فروشگاها قبل افتتاح:)
-
سلام به همه دوستان عزیز
در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونیدخب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاشکال کار ما این است که برای رضای همه تلاش میکنیم جز رضای خدا.
سلام بر ابراهیم
-
سلام به همه دوستان عزیز
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهتو دختری یا پسر؟ دلم می خواد دختر باشی و یه روز چیزایی که من الان حس می کنم حس کنی! مادرم می گه : دختر دنیا اومدن یه بدبختیه و من اصلا حرفش رو قبول ندارم. زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی می خواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تا بتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه بوجود نیومد. اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی می گن!
اگه تو پسر به دنیا بیای ام خوشحال می شم! شاید حتی بیشتر از دختر بودنت! اون وقت مزه ی بردگی بعضی از تحقیرا رو نمی چشی! می تونی هر وقت دلت خواست شورش کنی! اگر پسر باشی باید یه جور دیگه از ستم ها و بردگی ها رو تحمل کنی! خیال نکن زندگی واسه ی مردا خیلی آسونه! اگه قوی باشی یه سری مسئولیت سنگین رو سرت آوار می شه! چون ریش داری اگه نوازش بخوای یا گریه کنی همه بهت می خندن!
نامه به کودکی که هرگز زاده نشد | اوریانا فالاچی
-
تو دختری یا پسر؟ دلم می خواد دختر باشی و یه روز چیزایی که من الان حس می کنم حس کنی! مادرم می گه : دختر دنیا اومدن یه بدبختیه و من اصلا حرفش رو قبول ندارم. زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی می خواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تا بتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه بوجود نیومد. اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی می گن!
اگه تو پسر به دنیا بیای ام خوشحال می شم! شاید حتی بیشتر از دختر بودنت! اون وقت مزه ی بردگی بعضی از تحقیرا رو نمی چشی! می تونی هر وقت دلت خواست شورش کنی! اگر پسر باشی باید یه جور دیگه از ستم ها و بردگی ها رو تحمل کنی! خیال نکن زندگی واسه ی مردا خیلی آسونه! اگه قوی باشی یه سری مسئولیت سنگین رو سرت آوار می شه! چون ریش داری اگه نوازش بخوای یا گریه کنی همه بهت می خندن!
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000 در کتابخانه رنگی گفته است:
این کتابو همین تابستونِ سال کنکور خوندم
چه قدرم خوب بود پیشنهاد میکنم به همه -
میگوید:گرچه هستی خدا وند ربطی به ایمان ما نداره اما احساس این هستی کاملا به میزان ایمان ما مربوطه.
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000 در کتابخانه رنگی گفته است:
میگوید:گرچه هستی خدا وند ربطی به ایمان ما نداره اما احساس این هستی کاملا به میزان ایمان ما مربوطه.
مثل این کتاب سراغ ندارین؟مث این باشه داستانش؟هدفش؟کلن انگیزه از نوشتنش؟:)
-
سلام به همه دوستان عزیز
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکرنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیدوارم متوجه منظورم شده باشی.هیچ کس تا ب امروز خداحافظی اشکباری با مثلثات اقلیدوس یا جدول تناوبی مندلیف نکرده است.هیچ کس حتی یک قطره اشک برای جدول ضرب یا متصل شدن ب شبکه اینترنت نریخته است.باید از زندگی و این افسانه خارق العاده خداحافظی کنیم.باید با جمع کوچک انسانهای منخبی ک ب انها علاقه داریم وداع گوییم.
دختر پرتقال/یاستین گوردر -
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.هیچ کس تا ب امروز خداحافظی اشکباری با مثلثات اقلیدوس یا جدول تناوبی مندلیف نکرده است.هیچ کس حتی یک قطره اشک برای جدول ضرب یا متصل شدن ب شبکه اینترنت نریخته است.باید از زندگی و این افسانه خارق العاده خداحافظی کنیم.باید با جمع کوچک انسانهای منخبی ک ب انها علاقه داریم وداع گوییم.
دختر پرتقال/یاستین گوردرنوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000 در کتابخانه رنگی گفته است:
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.هیچ کس تا ب امروز خداحافظی اشکباری با مثلثات اقلیدوس یا جدول تناوبی مندلیف نکرده است.هیچ کس حتی یک قطره اشک برای جدول ضرب یا متصل شدن ب شبکه اینترنت نریخته است.باید از زندگی و این افسانه خارق العاده خداحافظی کنیم.باید با جمع کوچک انسانهای منخبی ک ب انها علاقه داریم وداع گوییم.
دختر پرتقال/یاستین گوردروای این کتابم خیلی قشنگه من کلا دو تا کتاب از یاستین گوردر خوندم یکی دختر پرتقال و یکی دنیای سوفی
برعکس دنیای سوفی که اصلا بابِ میلم نبود دخترپرتقال رو خیلی دوست داشتم
گمونم اینم بخشی از نامه ی پدرِ به فرزندش باشه
کتاب کم حجمی هم هست زودی بخونین -
Faeze2000 در کتابخانه رنگی گفته است:
دختر پرتقال/یاستین گوردروای این کتابم خیلی قشنگه من کلا دو تا کتاب از یاستین گوردر خوندم یکی دختر پرتقال و یکی دنیای سوفی
برعکس دنیای سوفی که اصلا بابِ میلم نبود دخترپرتقال رو خیلی دوست داشتم
گمونم اینم بخشی از نامه ی پدرِ به فرزندش باشه
کتاب کم حجمی هم هست زودی بخونین -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
banoo
چند تا کتاب خوب پیشنهاد میدی؟:)
غیر ایناجنسِ ضعیف از اوریانا فالاچی
دوران کودکی از ماکسیم گورکی
درخت زیبای من (البته سه جلد مستقل داره که اینو من بیشتر دوست داشتم)از ژوزئو مائورو دِ واسکونسلوس
کلبه ی عمو تام از هریت بیچر استو -
banoo
درخت زیبای من (البته سه جلد مستقل داره که اینو من بیشتر دوست داشتم)از ژوزئو مائورو دِ واسکونسلوس
کلبه ی عمو تام از هریت بیچر استو -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%(#ff0000)[+ در انتظار ِ گودو]
ولادیمیر : تا حالا %(#ff0000)[ترکت] کردم؟
استراگون : نه ... ولی تو بدترش رو انجام دادی ؛
%(#ff0000)[گذاشتی] که من برم ...!#ساموئل_بکت
-
من خواستم باور کنم که میتوانم مردم اینجا را با حرف مداوا کنم.
تو دیدی چه شد ...
آنها درد خود را دوست دارند. به زخم مأنوسی احتیاج دارند که با ناخنهای کثیفشان آن را بخراشند و به دقت حفظش کنند ....
فقط با خشونت است که میتوان مداوایشان کرد. زیرا درد را جز با درد دیگری نمیتوان مغلوب کرد!ژان پل سارتر
مگسهانوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در کتابخانه رنگی گفته است:
من خواستم باور کنم که میتوانم مردم اینجا را با حرف مداوا کنم.
تو دیدی چه شد ...
آنها درد خود را دوست دارند. به زخم مأنوسی احتیاج دارند که با ناخنهای کثیفشان آن را بخراشند و به دقت حفظش کنند ....
فقط با خشونت است که میتوان مداوایشان کرد. زیرا درد را جز با درد دیگری نمیتوان مغلوب کرد!ژان پل سارتر
مگسها
%(#ff0000)[+دانلود کتاب مگس ها]http://s8.picofile.com/file/8299847784/magasha_www_yasbooks_com_.pdf.html
n -
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an در کتابخانه رنگی گفته است:
کتاب 4 اثر فلورانس اسکوال شین هم خوبه
این کتاب فروشی هست حتما مطالعه کنید ! .
-
دانلود فایل صوتی ماهی سیاه کوچولو
http://www.mediafire.com/download/6st1ibu33jea7ys/mahi+siahe+kocholoo-mix.rarنوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در کتابخانه رنگی گفته است:
دانلود فایل صوتی ماهی سیاه کوچولو
http://www.mediafire.com/download/6st1ibu33jea7ys/mahi+siahe+kocholoo-mix.rarاینم کتاب ماهی سیاه کوچولو
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mmdasn در کتابخانه رنگی گفته است:
۷ جلد هری پاتر
کتابای مورد علاقمدانلود هفت جلد هری پاتر
اینو بزنید توی گوگل میتونید این کتاب رو مطالع کنید بذارم تبلیغه -
تو دختری یا پسر؟ دلم می خواد دختر باشی و یه روز چیزایی که من الان حس می کنم حس کنی! مادرم می گه : دختر دنیا اومدن یه بدبختیه و من اصلا حرفش رو قبول ندارم. زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی می خواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تا بتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه بوجود نیومد. اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی می گن!
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaeze2000
%(#ff0000)[+دانلود کتاب به کودکی که هرگز زاده نشد]http://up.ketabfarsi.ir/books/pdf/be-koodaki-ke-hargez-zadeh-nashod.pdf
-
banoo
کلبه ی عمو تام از هریت بیچر استونوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در کتابخانه رنگی گفته است:
جنسِ ضعیف از اوریانا فالاچی
%(#ff0000)[+دانلود کتاب صوتی
http://www.dl.audiolib.ir/English Audio books 4/Jense Zaeef - Oriana Fallaci - Part 1.rarhttp://www.dl.audiolib.ir/English Audio books 4/Jense Zaeef - Oriana Fallaci - Part 2.rar
منبع : http://audiolib.ir