مطالعه لغات ادبیات🤔🍁
-
سلام دوستان.....وقت همگی بخیر...🍁
ی سوال داشتم....
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
دوستان من برای مطالعه لغات ادبیات....نمیدونم چرا حس میکنم لغات ادبیات انگار ی جورین برام....حس میکنم خیلی به مرور نیاره داره. از طرفی هم گفتم شاید ی روشی باشه ک به مرور زیاد (منظورم تکرار زیاد هستش) نیازی نداشته باشه. چون از طرفی هم به ادبیات کلا زیاد علاقه ندارم..🙄😶 برای همین کسل کننده هست برام تکرار یا همون مرور زیاد لغاتی ک هرکدوم هم چندتا معانی دارند😑!!
برای لغات زبان اصلا مشکل ندارم....حتی گاهی نوبت مرور هاشون رو انجام نمیدم ولی میدونم ک یادم هستند. چون به زبان علاقه دارم و بعضی لغات رو بدون چند بار مرور خیلی سریع یاد میگیرم.
راهی سراغ دارید؟!🙄🤔 -
ی سوال داشتم....
دوستان من برای مطالعه لغات ادبیات....نمیدونم چرا حس میکنم لغات ادبیات انگار ی جورین برام....حس میکنم خیلی به مرور نیاره داره. از طرفی هم گفتم شاید ی روشی باشه ک به مرور زیاد (منظورم تکرار زیاد هستش) نیازی نداشته باشه. چون از طرفی هم به ادبیات کلا زیاد علاقه ندارم..🙄😶 برای همین کسل کننده هست برام تکرار یا همون مرور زیاد لغاتی ک هرکدوم هم چندتا معانی دارند😑!!
برای لغات زبان اصلا مشکل ندارم....حتی گاهی نوبت مرور هاشون رو انجام نمیدم ولی میدونم ک یادم هستند. چون به زبان علاقه دارم و بعضی لغات رو بدون چند بار مرور خیلی سریع یاد میگیرم.
راهی سراغ دارید؟!🙄🤔ببینین همین جعبه لاینتر بعد پنج مرحله کاملا تثبیت میشه تو ذهن
چون تو هر مرحله ای اشتباهی کنی میره تو مرحله ی اول اون لغت
پس اون لغت بعد پنج مرحله راهی جز تثبیت تو ذهن شما رو نداره.
یا میتونین لغت هارو تو بیت ها یاد بگیرین.( کتاب جیبی های مهر و ماه همین ویژگی هارو دارن.)
-
ببینین همین جعبه لاینتر بعد پنج مرحله کاملا تثبیت میشه تو ذهن
چون تو هر مرحله ای اشتباهی کنی میره تو مرحله ی اول اون لغت
پس اون لغت بعد پنج مرحله راهی جز تثبیت تو ذهن شما رو نداره.
یا میتونین لغت هارو تو بیت ها یاد بگیرین.( کتاب جیبی های مهر و ماه همین ویژگی هارو دارن.)
ali mohamadi 0
راستش خواستم برای لغات از همین جعبه ک گفتید استفاده کنم ، بعد به نظرتون وقت گیر نیست؟😕
البته فعلا بهترین راهه برای به قول خودتون تثبیت😁 -
ali mohamadi 0
راستش خواستم برای لغات از همین جعبه ک گفتید استفاده کنم ، بعد به نظرتون وقت گیر نیست؟😕
البته فعلا بهترین راهه برای به قول خودتون تثبیت😁سارا M 0 چه وقت گیری ؟!
روزی یک ربع اونم شاید کمتر ( یه لغتو معنی شو میگی اگه درست بود بنداز بره مرحله دوم اگه نادرست مرحله ی اول )
هر روز هم برگه های تازه اضافه کنین.
برای جلوگیری از وقت گیری تو تایم های مرده تون استفاده کنین
-
سارا M 0 چه وقت گیری ؟!
روزی یک ربع اونم شاید کمتر ( یه لغتو معنی شو میگی اگه درست بود بنداز بره مرحله دوم اگه نادرست مرحله ی اول )
هر روز هم برگه های تازه اضافه کنین.
برای جلوگیری از وقت گیری تو تایم های مرده تون استفاده کنین
ali mohamadi 0
ممنون از راهنماییتون، پس همینکارو میکنم.🍁 -
ali mohamadi 0
ممنون از راهنماییتون، پس همینکارو میکنم.🍁سارا M 0 در مطالعه لغات ادبیات🤔🍁 گفته است:
ali mohamadi 0
ممنون از راهنماییتون، پس همینکارو میکنم.🍁از جعبه لاینتر استفاده کنید، قول میدم پشیمون نشید🙂
-
ی سوال داشتم....
راهی سراغ دارید؟!🙄🤔سارا M 0 سلام این تاپیکی که من قبلا نوشتم دقیقا درباره همین موضوعه. این روش رو تست کنید حتما نتیجه میگیرید.
جدولشم درست کردم گزاشتم
-
سارا M 0 سلام این تاپیکی که من قبلا نوشتم دقیقا درباره همین موضوعه. این روش رو تست کنید حتما نتیجه میگیرید.
جدولشم درست کردم گزاشتم
Mahdi Jafari 1
سلام ممنونم، حتما امتحان میکنم.🌼