سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک.
-
Yazdan Gonabadi بفرمایید در خدمتم..
-
-
-
بشین بخون یعنی چی وقت نمیکنم الان که دهمی شروع کن مث .... بخون دست از این تاپیک بازیا ها و بچه بازیا بکش تمام کسانی که اینجان همشون بی کارن مث من
-
amir Barsam در نمیدونم چیکار باید کنم...سردرگممم کمک. گفته است:
بشین بخون یعنی چی وقت نمیکنم الان که دهمی شروع کن مث .... بخون دست از این تاپیک بازیا ها و بچه بازیا بکش تمام کسانی که اینجان همشون بی کارن مث من
متاسفانه شیوه صحبت شما صحیح نیست و می توانید با سخنی زیباتر این حرف را بیان کنید
-
Abolfazl Mousavi متاسفانه من بلد نیستم زیبا حرف بزنم
-
مصطفی عباسیان
سلام داداش تو تازه دهمی
برای از تست براومدن باید یه سری نکته تستی هم بلد باشی نا امید هم نشو وقت داری رو خودت کار کنی -
مصطفی عباسیان راستی بگم منم نمیتونستم تست بزنم مثلا دوساعت میگذشت پنج تا تست میزدم ولی کم کم راه افتادم نگاه کن کم کم من الان فیزیک رو خیلی بلدم پس وقت بزار نگاه نکن چقدر جلو رفتی الآنم که تابستون دهم رو خوب ببند
-
Yazdan Gonabadi بگو
-
میدونی چیه؟ من فکر میکنم به خاطره این هستش که تو بعد از یه مدتی خسته میشی شاید از نظر فیزیکی بگب نه من اوکی هستم ولی از نظر روحی و مغزی خسته میشی مثلا فکر کن تازه از دوره اول اومدی با یه هدف خفن بعد برای دوره دوم خودت رو لای منگنه هی فشار بدی مغز قفل میکنه شاید چیزای تحلیلی رو بتونی بخونی ولی موقع حل سوالات و تست ها قفل قفلی این یکی به خاطره این هستش که همون اوله کاری خیلی داری به خودت سخت میگیری و تازه داری یهویی این فشار رو به مغزت میدی اگر میخوای ساعت مطالعت زیاد بشه باید نیم ساعت نیم ساعت به مطالعت بپردازی نه بهویی یکی این نکته
نکته بعدی هم اینکه توی درسات تنوع خیلی بزار مثلا دوتا تخصصی یه عمومی بخون و خلاصه اینکه حتی توی تست زدن هم تنوع داشته باش اون موقع برای مغزت همه چی تازگی داره
نکته بعدی اینکه حتما از فیلم های الا استفاده کن خیلی فیلم های خوب و مفیدی هستن
چجوری؟!
اینطوری که یک الی دو دور روزنامه وار از روی متن کتاب بخون که مغزت امادگی مطالب رو داشته باشه بعد برای بار سوم نکته به نکته بخون سری بعد یکی دو نگاه به جزوه بنداز بعد فیلم های صفر تا صد رو ببین اینطوری تا اون موقع مفهوم قشنگ برات جا افتاده بعدم فیلم های نکته و تست رو ببین و یکم با انواع سوالات اشنا شو بعد برو خودت اول تست های اموزسی بعد تست های زمان دار بزن
و یادت باشه از پایه خیلی خوبی شروع کردی به قوی کار کردن فقط بدون زیادی نباید خودت رو خسته کنی
یه جمله هست که میگه( درس همه چی نیست ولی همه چیز درسه)موفق باشی
-
amir Barsam خب وقتی نمیتونید اصولی به کسی کمک کنید بهترین راه کمک نکرده هستش چون بیخودی یه انسان دیگر رو هم به خاطر بلد نبودن حرف زدنتون ناامید میکنید
-
مصطفی عباسیان خیلی ممنونم
به عنوان اولین سوال میشه بگید هزینه ثبت نام چقدر دادید ؟ و پولی که دادید از اول مهر بود تا آخر خرداد ؟؟ و اگه میشه استانی که زندگی میکنید بگید چون قیمت قلم چی شهر با شهر فرق میکنه اکر هم استانی باشیم قیمت ها نزدیک همه -
Yazdan Gonabadi خیلی معذرت میخام ازتون ولی من بورسیه قلمچی هستم بخاطر همین پولی پرداخت نکردم
اما پشتیبانم که (اصلا تا حالا یه بارم بهم زنگ نزده ) میگفت حول و حوش دو میلیونه با پکیج کتاب... البته مال من فقط آزمونه حتی کارنامه منو تحلیلم نمیکنن یه زنگم نمیزنن یه مشاوره ای هیچی به هیچی
نمیدونم شاید بخاطر اینکه، بورسیه هستم با من اینجوری رفتار می کنند در صورتی که اگه یک نفر ۲ میلیون تومان پول داده باشد چطور ممکنه بهش زنگ نزنن البته شاید یا بهتر بگم حتما بخاطر شهر من که اینطوری شده من مازندران بابلسر هستم یکی از بخش های بابلسر..اگر منو بورسیه نمیکردن و من می دانستم که مزایای دیگری حداقل برای من نداره فقط پی دی اف سوالات قلم چی رو دانلود می کردم و مثل بقیه صبح جمعه خودم آزمون می دادم فقط تفاوتش برای من این بود که برام کارنامه صادر میشه اما خوب میتونید حدسی تراز خودتون رو بسنجید اگر توانایی مالی ندارید این بهترین راهه... چند از ده هایی نوشته شده که نشان می دهد تراز چند است مثلاً تراز ۶۰۰۰ به هر سوال چهار یا پنج تا یا شاید هم 6سوال و جواب میده اینطوری می تونید تراز تقریب خود را بسنجید در مورد پول هم فکر میکنم که از همون اول مهر تا آخر خرداد و برای یک سال تحصیلی باشد منتها هر کانونی نسبت به کانون دیگر فرق دارد و ممکن است کانون شهر شما مزایای بهتری داشته باشه بهتره از یکی از هم محلهای ها یا هم شهری های خودتون درمورد کانون شهر خودتون سوال کنید
اگر در مورد کیفیت آزمون و برنامه راهبردی آزمون ها سوال دارید درخدمتم.
-
مصطفی عباسیان از هر ده تا سوال منظورم بود
-
مصطفی عباسیان پکیج کتاب منظورت کدوم کتابا؟
سه سطحی / کتاب های آبی یا زرد و...؟
اونم پک کامل دروس عمومی و اختصاصی؟
اگه تو بورسیه هستی حتما بهت کتاب دادن که.
-
ali mohamadi 0 نه اتفاقا به من کتابم ندادن
فقط واسه بورسیه ها کد تخفیف میاد مال من 200000تومن اومد
کتاب تابستان یازدهم هم رایگان شد ولی سایتش داغون بود من زدم فیزیک دهم فیزیک یازدهم رو سفارش داد -
مصطفی عباسیان خودت میتونی خرید کنی از سایت اگه کد تخفیف داشته باشی
ولی اون پکیج کتاب فک کنم مال همه درسا کتاب آبی باشه
در ضمن میتونی صحبت کنی که اگه کتاب داری یا هر چیز دیگه ای کتابو نگیری اینجوری ارزون تر در میاد -
مصطفی عباسیان وقتی که میگین درسنامه رو خوب میخونم ولی نمیتونم تست خوب بزنم یعنی رو درسنامه تسلط کافی ندارین
بین مرحله درسنامه و تست
یه مرحله هم اضافه کنین و اونجا خودتون درس رو به خودتون توضیح بدین(جزوه تون بسته باشه) هرجاییش که مشکل داشتین جزوه رو باز کنین ببینین
فکر کنم مشکلتون حل بشه با این روش -
مصطفی عباسیان اها ممنونم
نه مشکل مالی نمیشه گفت دارم ولی خب به هر حال اینقدر قیمتش زیاده آدم زورش میاد
یه سوال دیگه که خودتون هم اشاره کردید اینه که
آیا دفترچه سوالات قلم چی که تو سایت های مختلف هست میشه استفاده کرد؟؟ یعنی خود قلم چی راضی است ؟ حلاله یا حرام ؟؟ -
Yazdan Gonabadi حلاله
ولی گزینه دو فک نکنم راضی باشههم قلمچی و هم گاج رو میتونید استفاده کنید